Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej a montáž - bezpečnostní mříže. Výroba, prodej a montáž - garážová vrata - posuvné a křídlové brány. Prodej, výroba a montáž - rolety.

Zahradní centrum - 3000 m2. -největší výběr rostlin i doplňků pro zahradu na Vysočině -relaxujte u jezírka s barevnými KOI kapry -nechte děti pohrát si s Holandskými kozami -nakupujte z více než 560 druhů rostlin a květin -poradenství od zkušených zahradníků Zahrada Letiště. Zahradní jezírka - projekce, realizace. Péče o ...

Výroba, maloobchod: - projekce, konstrukce a výroba rozvaděčů nn - elektro montáže (v normálním, i ve výbušném prostředí) - revize elektro objektech A+B - prodej elektromateriálu.

Služby: -architektonická kancelář -projektová činnost. Sídlo společnosti: ul. Kunětická 2534/2, Praha 2 Vinohrady, 12000

Služby, výroba: - návrhy a realizace zahrad - zahradní stavby, jezírka, vodopády - veřejné i soukromné úpravy a údržby zeleně - vyklízecí práce před stavbou - oplocení z PVC, výškové kácení stromů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Výroba, zakázková výroba, montáž: -plastová okna, dveře, rolety -prosklené stěny, výlohy, výkladce(výroba plastových prvků z kvalitních polymerů firmy REHAU) -hliníková (Al) okna, dveře, fasády, zimní zahrady (výroba hliníkových prvků ze systému firmy SCHÜCO, ALTREX) -protipožární dveře -sítě proti hmyzu. Prodej, montáž: -plastová a ...

Elektroinstalační materiál: -zásuvkové kombinace -rozvaděče -průmyslové zásuvky a vidlice -gumové zásuvky, vidlice, prodlužky -hydraulické nářadí -elektroměry -vačkové spínače -pojistkové odpínače -kabelové vývodky -rozvodnice a instalační krabice -svorkovnice Produkty: Zakázkové zásuvkové kombinace, domovní rozvodnice zapojené, ...

Výroba a prodej plotů Poplastované a pozinkované ploty a pletivo z našeho obchodu využijete pro rodinné domy, zahrady, pozemky, pracoviště i obchodní nebo zabezpečené objekty.

Revize elektrických zařízení a hromosvodů. Elektrorevize. Revize elektro, hromosvody. Opravy a prodej kancelářských židlí a křesel.

Izolace proti vlhkosti injektáží Chemická injektáž - revoluční systém v ochraně proti vzlínání spodní vody, speciální forma bez následného doplňování chemie!!! Nejmodernější forma při které nevzniká na stavbě destruktivní kluzná plocha, která mívá za následek narušení statiky objektu. Naše firma za Vámi přijede nejen do Havlíčkova Brodu, ...

Prodej, zaškolení na montáž a návrhy řešení pro veškeré uvedené materiály, technické a projektové zázemí. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - rozvaděče - úložné systémy - osvětlovací technika - přípojnicové systémy - fotovoltaika - fotovoltaické systémy - střídače

Váš interiér, či zahradu nejenom vyprojektujeme a zařídíme, ale jsme samozřejmě připraveni taktéž zajistit pravidelnou údržbu, či poradenskou činnost. Stále sledujeme nové trendy a chceme Vám nabízet stále komplexnější služby pro Vaše pohodlí a Vaši spokojenost.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny, pvc, korek, koberce, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, čistící prostředky na podlahy Broušení a lakování: -parkety.

Maloobchod, prodej, e-shop: - sedací soupravy, pohovky, křesla, obývací stěny - systémový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle - kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnýže - zdravé spaní, matrace, rošty, lůžka, ložnice, skříně, masivní nábytek, dětské pokoje, postýlky. Obchodní dům ALEJ.

Kuchyňské studio. Návrh, montáž, doprava: -kuchyňské linky na míru.

Maloobchod, prodej: -sedací soupravy, pohovky, křesla, obývycí stěny -systemový nábytek, rattan, jídelní stoly a židle -kancelářské židle a křesla, vestavné skříně dřevěné o kovové garnyže. Nákupní středisko Sázavanka.

Firma zajišťuje drobné i větší stavební práce související s výstavou a rekonstrukcí staveb. Může jít o výstavbu základů, realizaci rd na klíč, pokládku dlažeb, fasády, opěrné zdi a nejrůznější dokončovací práce.

Potřebujete nový koberec nebo třeba dřevěnou podlahu? Obraťte se na nás! Rádi Vám poradíme a navrhneme řešení s jakýmkoliv typem podlahy. Na základě svých požadavků si u nás vyberete ze sortimentu bytových i komerčních podlahovin v našem podlahovém studiu v Havlíčkově Brodě. Prodej podlahového sortimentu, především dřevěných, vinylových a ...

Naše firma IZOMAT se zaměřuje na komplexní prodej stavebního materiálu. Zakoupíte u nás materiál pro stavbu střech, základní stavbu, tepelnou izolaci, hydroizolaci, suché výstavby, stavební výplně, betonové výrobky, zahradní programy a další. Navštivte kteroukoli z našich poboček, rádi Vám poradíme, zpracujeme cenovou nabídku, zajistíme dopravu a ...

Zakázková výroba: - kuchyňské linky - ložnice - obývací, dětské pokoje.

Stínící technika. Výroba, montáž, dodávky: -žaluzie horizontální, vertikální -rolety, shrnovací dvěře a stěny -koupelnové boxy -čalounění dveří -garážová vrata.

Zámečnické prace všeho druhu, brány, ploty, ocelové konstrukce

Nabízíme služby v oboru pohostinství a autodopravy do 3, 5t a osobní do 9 osob.

Velkoobchod a maloobchod řeziva - lazury vodou ředitelné LW400 (ICLA) - lazury olejové KOOPMANS - sady laků ICLA, ICRO