Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Práce, výroba: -truhlářství -nábytek -skříň s posuvnými dveřmi -postele -kuchyňské linky, kuchyně -vybavení prodejny, regály -ložnice, dětský pokoj.

Zakázková výroba nábytku. -kuchyně -předsíňové stěny -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje.

Služby: -pronájem chat a chalup -týdenní, víkendové a silvestrovské pobyty na chatách a chalupách v České republice.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -technické plyny, PB a svářecí technika. Centrála: Pevný a spol., s.r.o., Jarošovská 1145, Jindřichův Hradec. Další pobočka: Pevný a, s.r.o. Česká 871, Jindřichův Hradec.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiály a potřeby pro truhláře -plošné materiály, lišty a obklady -kuchyňské pracovní desky, dřezy, stolové desky a parapety -nářadí MAKITA -nástroje a odsávací zařízení ACWORD -pneumatické sponkovačky a hřebíkovačky HAUBOLD -lepidla RAKOLL -mořidla, laky a barvy MILESI -kování a ...

Truhlářství, výroba: -okna -dveře -parkurové překážky -zahradní program

Strojírenská činnost - výroba prostorových, ocelových a nerezových nádrží. Výroba a montáž potrubních rozvodů, konstrukcí nebo potravinářských strojů.

Maloobchod, prodej: -knihy, mapy, průvodce, autoatlasy -velký výběr dětské literatury -obrazy - originály i reprodukce -výprodej DVD, CD, MC -levné knihy -porada na odborné úrovni.

Služby: -svoz domovního odpadu -údržba zeleně -údržba veřejného osvětlení -čištení komunikací a prostranství -autodoprava -prodej písku a drtí - tepelné hospodářství.

Výroba, prodej: -potrubí -roury. Služby: -kovovýroba -zámečnictví.

Zakázková výroba: -typizovaný i atypický nábytek -kuchyňské linky -potřeby pro truhláře.

Maloobchod, prodej: -elektrické spotřebiče.

Služby: -stavební práce -výstavba a rekonstrukce domů, kancelářských a průmyslových objektů. Prodej staveního materiálu: -střešní krytiny -izolace -zdící materiál -pojiva, omítky.

Dodávka a montáž: -zařízení sirupáren -sanitační centra CIP. Práce: -montážní práce -potrubářské práce -výroba z nerez oceli.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotle na tuhá paliva -kotle zplynovací VERNER, ATMOS -kotle na plyn VALLIANT, PROTHERM -plynová topidla KARMA, POHODA -plynové ohřívače vody QUANTUM, VALLIANT -plynové průtokové ohřívače vody PROTHERM, VALLIANT -ohřívače vody -otopná tělesa KERMI, UNIVA -otopné žebříky, radiátorové články ...

Maloobchod, prodej: -koberce -podlahové krytiny. Služby: -pokládka podlahových krytin.

Nábytek U Zubra Prodej nábytku: -ložnice, postele, matrace, rošty -kancelářský nábytek -křesla, židle -obývací pokoje -sedací soupravy -obývací stěny -kuchyňský nábytek -stoly, židle.

Prodej: -železářské zboží -kotle, kamna, krbová kamna, krbové vložky -sporáky na tuhá paliva.

Služby: -projektování občanských, veřejných a průmyslových staveb, -urbanismus - přikládáme certifikát postgraduálního studia na ČVUT Fakulta architektury, -vypracování kompletního projektu, zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení, -dozorování stavby po stránce autorského a technického dozoru, -vypracování projektové ...

Maloobchod, prodej: -nábytek -bytový textil.

Maloobchod, prodej: -zahradní a lesní technika -motorové stroje.

Maloobchod, prodej montáž a servis: -klimatizace.

Maloobchod, prodej: - zahradní traktory - malotraktory - bubnové sekačky - sekačky s košem.

Prodej nových bytů a pronájmy bytových a nebytových prostor Pelhřimov.

Služby: -návrhy nábytku(3D, 2D vizualizace) a ostatních truhlářských výrobků včetně poradenské činnosti. -truhlářské práce, atypické interiery