Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: -kovovýroba -vrata, brány, zábradlí -povrchová úprava -zinkování, leštění -obrábění.

Kamenictví. Výroba, maloobchod: -dekorační, sálavý topný panel SETOP vyhřívaného vodou. Zpracování přírodního kamene: -žulové pracovní desky na kuchyňské linky -umyvadlové desky -parapety -schody -pomníky.

Truhlářství Rozkoš Výroba: -nábytek z lamina -nábytek dýhovaný -nábytek z masivu.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -spotřební elektronika -kuchyňské spotřebiče -audiovizuální elektronika.

Maloobchod, prodej, servis: -domácí elektrospotřebiče -spotřební elektronika -rádio, video, televize, CD přehrávače, videokamery.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné keře -jehličnany -ovocné stromky -trvalky.

Prodej: -samolepky na zeď -samolepící dekorace na stěnu, doplněk do bytu.

Truhlářství. Výroba: -postele z masivu -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -vyvýšené postele -patra na spaní.

Oprava: -elektromotory -ruční elektrického nářadí. Montáž: -elektroinstalace -hromosvody -měřící a regulační technika -programovatelné automaty -elektrorozvaděče -zabezpečovací technika (alarm). Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla -měřící přístroje -regulátory teploty -přímotopné panely ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej a poradenství v oboru: -hydroizolace -sanace zdiva a betonu -stavební chemie -systémy stavebních hmot SCHOMBURG. Služby: -stavební práce -včetně projektování -lepení a spárování obkladů -provádění hydroizolací, sanací -WC, sprchy, městské i privátní bazény.

Tesařské práce, výroba, montáž: - krovy - dřevěné podlahy a obklady - pergoly - zahradní doplňky Prodej a montáž: - brány a branky - ploty - doplnky na zhotovení oplocení/plotů

Garážová vrata - servis - revize

Kácení stromů - prořez stromů Úklidy Veškeré zahradní práce - údržba zeleně (i dlouhodobě) - sekání trávy (včetně odvozu)

Prodej a instalace plynových zařízení. Opravy a revize plynových zařízení.

ITTC Stima, spol. s r.o., Humpolec Velkoobchod, prodej, e-shop: -velký výběr dřevěných a kovových židlí, stolů z produkce předních italských výrobců -dodávky převážně pro maloodběratele tzn. prodejny nábytku, kuchyňská studia, velkoobchody nábytkem a firmy zabývající se realizací interiérů Vzhledem ke kapacitě skladového zázemí jsme ...

Služby: -zahradnické -projekční kancelář -realizace -školka okrasných dřevin. Prodej, e-shop: -květiny, dřeviny.

Prodej - kotle JUNKERSmaloobchod a velkoobchod - topení - plyn Maloobchod a velkoobchod - voda

Výroba: -nábytek -sedací soupravy -ložnice -obývací stěny.

Montáže vody, topení, plynu a páry. Míchání barev na počkání. Výroba klíčů. Dělení hutního materiálu na míru. NTL a STL rozvodů plynu Montáž: -kotelen do výkonu 3, 5MW -ústředního vytápění, rozvodů vody, rozvodů odpadů -výměníkových stanic -tepelných čerpadel -solárního ohřevu vody a vytápění -plynofikace výrobních hal a nákupních ...

Prodej - bezkomínové krby - uhlí - palivové dřevo - brikety.

Výroba, prodej: -sušáky na ručníky -speciální elektrická topná tělesa do radiátorů -obrábění nerezových ocelí -CNC obrábění -CNC soustružení.

Výroba, prodej: -hrany na nábytek -tavná, disperzní, montážní a konstrukční lepidla -čisticí prostředky.

Zemědělství: -pěstování obilí -rostlinná i živočišná výroba -terénní úpravy zahrad, parků, sadů.

Podlahářství. Podlahářské práce. Pokládka, prodej. - podlahové krytiny.