Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
-Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Rodinné květinářství v Moravských Budějovicích. Prodej řezaných, pokojových a venkovních květin. Dekorování interiéru. příprava svatebních, smutečních a dušičkových vazeb. Doručování květin.

Prodej: -široký sortiment postelí, prostorných skříní, čalouněného nábytku, kancelářských židlí, konferenčních, pc a tv stolů, jídelních stolů, židlí a setů, bytových doplňků a dalšího nábytku s klasickým i moderním designem. -významný firemní prodejce nábytku od společnosti Jitona na jihozápadní Moravě.

Správa a údržba: -bytový a nebytový fond opravy, nájemné. Služby: -kabelová televize -připojení k internetu, vysokorychlostní internet.

Služby: -údržba a čištění místních komunikací -údržba, čištění a obnova veřejné zeleně -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -nakládání s odpady včetně kompostování -silniční motorová nákladní doprava -údržba a provoz pohřebiště -čištění kanalizace a odvoz fekálií.

Výroba: -dřevěné palety a obaly -obaly -vazby -přířezy -hranoly.

Naše firma ITMS plast se zabývá výrobou a distribucí plastových výrobků. Specializujeme se na výrobu retenčních, plastových a přečerpacích nádrží. Mezi námi produkované výrobky také patří jímky, septiky a plastové sklepy či bazény. Veškeré produkty jsme schopni dodat klientům v rámci celé České republiky.

Zakázková výroba dřevěných dekorací a laserové gravírování dřeva. Dodáváme vánočné, valentýnské, velikonoční dekorace, ale také přívěsky, rámečky, magnety a cedulky s textem na přání.

Prodej, montáž: -střešní systémy -krytiny -střešní okna -střešní příslušenství.

Společnost alvaPRO s.r.o. se zaměřuje na návrh a výrobu interiérových světel a atypických svítidel.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.

VOSTALOVA OKNA, s.r.o. se zaměřuje na prodej prosklených stěn a zimních zahrad, plastových a hliníkových dveří a oken. Adresa kanceláře: Benetice 10, 675 06 Benetice

Společnsot SI plan, s.r.o. provádí projektovou a inženýrskou činnost ve stavebnictví. Společnost se při své činnosti zaměřuje na architektonické návrhy, projektovou dokumentaci, dopravní stavby, projektové řízení staveb a technický dozor investora.

Tomáš Simonides provozuje truhlářskou dílnu a vyrábí nábytek na míru pro zákazníky i firmy. Společně s výrobou poskytují i služby montáže, oprav nábytku a výrobu a montáž zahradních konstrukcí a nábytku.

Společnost green david s.r.o. se zaměřuje na zahradní architekturu, design a úpravu zeleně. Mezi služby společnosti se řadí návrh zahrad, realizace, odborná péče o zeleň a údržba.

Forkeramic, s.r.o. se zaměřuje na dodávku obkladů, dlažeb a vybavení do koupelen. Vzorky obkladů a dlažeb jsou ve vzorkové prodejně a pro své zákazníky společnost vytváří i 3D návrh koupelen.

Pavel Vítek zajišťuje opravy elektrického ručního nářadí: Narex, Protool, Makita, Milwaukee, Bosch

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Bytová správa: -bytový fond p. Toufar tel.568610184 -regenerace bytového fondu p. Knap tel. 568610183 -tepelné hospodářství p. Ježek tel.568610181. Ekonomický úsek: -vedoucí ekonomického úseku Ing. Rožnovská tel. 568610178 Členské a bytové záležitosti Realitní činnost p. Schneiderová tel. 568610165 Realitní činnost: Havarijní ...

Služby: -komplexní zahradnické služby pro zahrady, parky i krajiny -výsadby, rekonstrukce a údržba zeleně -zakládání trávníků a jejich údržba profesionální technikou -odborné stříhání dřevin, následná péče a poradenství

Služby: -čalounické. Zakázková výroba: -nábytek.

Prodej, e-shop, maloobchod: -osvětlovací technika -svítidla nástěnná - stropní, venkovní -dětské osvětlení -koupelnová svítidla -stojanové lampy -vestavěné svítidlo -osvětlovací technika -lustry.

Velkoobchod, maloobchod: -nástroje, nářadí -řezné nářadí -elektro nářadí -upínací nářadí -brusivo -brusné nářadí..

Bagrování zemní, výkopové práce Provádíme bagrování výkopy základů na dům, plot, výkop bazénů, jímek, svodů, drenáže, strouhy kanalizační přípojky a dalších inženýrských sítí. Provedeme jakékoliv práce 1, 8t minibagrem, který nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všude se vyjde, ale zvládne výkonem co velké bagry.. dále zajišťujeme přistavení ...

Půjčovna - nářadí brusky, vrtačky, řezačky všech typů od asfaltu, betonu až po obklady, bourací kladiva, hutnící pěchy, vibrační desky, lešení, shozy na suť, vysavače průmyslové, čerpadla až po B hadice, nivelák, přívěsy, autopodvalníky, motorové pily, motorové kosy, bubnové sekačky, svářečky na plast, svářečka, odvlhčovače, půdní vrták, ...