Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Jiří Musil se zaměřuje na prodej elektromateriálu, elektroniky, drobných i velkých domácích spotřebičů.

Společnost ZMS s.r.o. je česká rodinná firma specializující se na zámečnictví a kovovýrobu, provádí řezání vodním paprskem, svařování, ohýbání na ohraňovacím lisu a výrobu potrubních dílců. Vlastní provozní objekt firmy má rozlohu 950 m2 a zahrnuje hrubou i lehkou výrobu a kancelářské prostory. Firma ZMS s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou ...

Výroba, montáž: - zakázkový nábytek na míru podle projektu nebo individuálního zadání od zákazníka (kuchyně, dětské pokoje, obývací pokoje, ložnice, postele, vestavné skříně či volně stojící skříně, posuvné dveře, předsíňový nábytek, kancelářský nábytek atd.).

Prodej, servis: -nářadí elektrické BOSCH, MAKITA, NAREX, FESTO, KANGO -elektrické vrtačky -elektrické brusky: uhlové, vibrační, pásové, excentrické-přímé

Alena Horká provozuje květinářství, řezané a hrnkové květiny a zajišťuje různé druhy vazeb.

BDLV s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí a na účetnictví.

PŘIBYL & PARTNERS s.r.o. se zaměřuje na profesionální realitní služby.

Společnost BL Růžička s.r.o. prodává na svém eshopu a na prodejně v Třebíči barvy, laky a další nátěrové hmoty na fasádu, dřevo, kov a další materiály.

Eshop a výdejna, velkoobchod, maloobchod: 25 let zkušeností s prodejem dřezů. Kuchyňské dřezy - nerezové: Vestavěné dřezy Plně vestavěné dřezy Plošně vestavěné dřezy Dřezy se spodní montáží Nástavné dřezy Kompozitní dřezy - granitové: široká paleta barev, některé s metalickým leskem Skleněné dřezy Keramické dřezy Kuchyňské ...

Společnost TOMI investment, s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Internetové poradenství: -dovoz a projektování ekologicky úsporného LED osvětlení včetně technických a montážních prací. Prodej: -LED žárovky, bodovka -USB lampy -LED ruční lampy s laserovým ukazatelem.

Ing. Arnošt Fabík se zaměřuje na projektovou činnost, architektonické studie, dokumentaci a technický dozor.

Ing. Jiří Brázdil se zaměřuje na vedení účetnictví a realitní činnost.

Projektová činnost ve výstavbě

Ing. Pavel Ježek se zaměřuje na oblasti hořáků a topných systémů.

Jan Leitkep se zaměřuje na výrobu nábytku, schodišť a dveří.

Jan Sochna se zaměřuje na zednické, sádrokartonářské a izolatérské práce, montáž oken a půjčování lešení.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Jiří Veselý, Dis. se specializuje na výrobu opravných objímek a překlenovacích pásů pro různé typy potrubí.

Kovo Budišov, s.r.o. se specializuje na kovoobrábění a má široký sortiment produktů pro průmyslové použití. Na e-shopu jsou potahováky tyčí, štípací kužely, hřídele okružních pil a další nástroje.

Luboš Krátký se zaměřuje na montáž plynových a kondenzačních kotlů.

Martin Rybníček se zaměřuje na prodej stavebního materiálu.

Martin Valík provozuje květinářství s řezanými i hrnkovými květinami a dárkovými předměty.