Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchodní, maloobchodní prodej: -profi stavební chemie, technické poradenství -materiály na: -vysoušení: vlhké zdivo -hydroizolace: vlhké podklady -opravy: podlahy a schody -speciální tmely a lepidla -diamantové řezné nástroje -univerzální vrtáky a nářadí.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -rodinné domy, dům -byty -rekreace, chaty, chata, chalupa, chalupy -pozemky, pozemek -zahrada, garáže -komerční prostory.

Práce: -kovovýroba -klempířské -soustružnické -zámečnické. Výroba: -zemědělské nářadí na traktory.

Truhlářství a tesařství výroba: -eurookna-dveře -vnitřní dveře. -nábytek Stavební truhlářství.

Výroba, dodávka, montáž: -ocelové a nerezové schodiště, zábradlí -schodiště přímá, lomená, podestová -schodišťové zábradlí -zábradlí na balkony a terasy -přístřešky, markýzy -plotové dílce, branky -zámečnické konstrukce.

Nezávislé finanční a pojišťovací poradenství, realitní kancelář. Reality: -prodej, nákup, pronájem -nemovitosti, chaty -byty, domy, dům. Služby: -hypotéky -pojištění -finanční poradenství -developerská činnost.

Montáž: -stínící systémy -žaluzie.

Služby: -výroba želatinových tobolek -balení -sypké hmoty do želatinových tobolek -dle požadavků zákazníka -provedení určeného k distribuci, včetně požadovaného potisku -barevné kombinace -prodej infračerveného topení Sídlo společnosti F+Š MARK s.r.o. Hrušovická 7/893 197 00 Praha 9.

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -stavebně truhlářská -tesařská -stolařská.

Výroba: -stále pružný tmel PAULIN pro utěsnění dvou styčných ploch proti unikání oleje, nafty, benzínu, chladící kapaliny a dalších kapalin s teplotní odolností-30°C až 150°C. použití především na motorové a převodové skříně automobilů, obráběcích strojů atd. Prodej: -přímé obchodní zastoupení německé firmy MAKRA ...

Maloobchod, prodej: -ortopedické a zdravotní matrace -vlněné lůžkoviny, spací pytle.

Zahradnictví: -sadovnická realizace -okrasné dřeviny -balkonové květiny -smuteční vazba -výsadba okrasných zelení -parkové úpravy -sadba rostlinný materiál. Prodej: -sazenice zeleniny -sazenice okrasných květů.

Pobočka. Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitostí. Služby: -správa komerčních (ne bytových) nemovitostí.

Služby: -inženýrská činnost, dozory staveb -úspory energie -pronájem prostor na Komenského náměstí 141.

Dřevovýroba, truhlářství: -masivních schodiště -dveře -nábytek -eurookna.

Služby: -architektonické -inženýrské -projektování.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby, kování.

Zemní a výkopové práce. Regulace toků, výstavba propustků. Odbahnění nádrží. Terénní úpravy, hutnění povrchů. Oplocení pozemků. Odčerpávání kalových vod. Odvodnění terénu. Bourací a demoliční práce. Řezání živičných povrchů. Zámkové dlažby. Zateplování staveb. Vnitřní i venkovní rozvody kanalizace, plynu, vody a ...

Zámečnictví. Konstrukce schodišť. Výroba: - zábradlí a ploty - pojezdové brány a vrata. Výroba a repase: - stroje, kovoobrábění, teplovzdušná kamna a grily.

Zajištění techniky na kulturní akce. Nabídka ozvučení i osvětlení koncertů, společenských akcí, přehlídkových mol pro módní show a pódií

Technické služby. Oprava, údržba: - místní komunikace. Sadové a parkové úpravy. Čištění města.

Maloobchodní prodej: -drobné řemeslnické potřeby -potřeby pro čalouníky, sedláře, obuvníky -drobné zahrádkářské potřeby -materiál na opravy, molitan, koženky, zipy ke stanům -velký výběr popruhů, lana, šňůry, pytlovina-juta-filc. -drobné nářadí Služby: -broušení nože, nůžky vrtáky, vidiovrtáky, masové strojky, holící ...

Klenotnictví, zlatnictví. Maloobchod, prodej: - zlaté šperky, zlato, klenoty - hodiny - hodinky. Architektonické služby.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče. Prodej, instalace: - bojlery.

Tesařské práce: - kompletní půdní vestavby od střechy až po kompletaci -pergoly a dřevostavby - sádrokartonové konstrukce - stropní a kazetové systémy - tepelné a zvukové izolace - veškeré tesařské práce - montáž strešních oken - interiéry - krovy.