Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: - eurookna - kastlová okna - repliky historických oken - dřevěné vchodové dveře

Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál

Ing. Martin Melichar provozuje truhlářství, zaměřuje se na návrh, zakázkovou výrobu a montáž nábytku. Jedná se například o kuchyně, schodiště, stoly, nábytek, pergoly a mnoho dalšího.

Prodej: -zahradní technika značky HUSQUARNA, JONSERED, HONDA VARI -nové návěsy, přívěsy, návěsové a přívěsové techniky WIELTON, FLIEGL, MARO -ruční nářadí MAKITA, BOSCH, NAREX, METABO Služby: -výkup vozidel -zajišťuje financování nového vozidla -servis vozidla včetně nákupu náhradní díly -komisní prodej vozidla -výkup starého ...

XTline s.r.o. se zaměřuje na dovoz a prodej železářského, stavebního a zahradního nářadí a nástrojů různých značek a dodávky realizuje v České republice, Slovensku, Maďarsku, Polsku a Lotyšsku.

Prodej elektroinstalačního materiálu: - vodiče, - kabely, - jističe, - zásuvky, - vypínače, - svítidla, - rozvaděče, - lišty, - krabice, - chráničky, - chrániče.

Výroba, prodej, montáž, servis: - žaluzie - venkovní rolety - garážová vrata (sekční, rolovací) - průmyslová vrata (sekční, rolovací) - vjezdové brány - bezpečnostní mříže -rolovací - sítě proti hmyzu.

Komunální technika Nakladače Hutnící technika Vibrační technika Autopřívěsy Profesionální ruční nářadí Návěsy Přívěsy

Výroba, zakázková výroba, konstrukce a prodej: -speciální i standardní tvrdokovové rotační nástroje -speciální vrtací nástroje stupňové, tvarové, vícefazetkové -vrtáky, tvarované vrtáky -rozměrů a délek dle výkresové dokumentace -výhrubníky, výstružníky, záhlubníky i speciální provedení -navrtáváky -stopkové frézy i atypické provedení ...

Výroba, montáž: -ocelových oken, dveří (systém JANSEN) -ocelové protipožární uzávěry (systém JANSEN, požární odolnost EW, EI a S) -ocelové konstrukce, mostní zábradlí -ostatní ocelové konstrukce (balkony, ploty atd.) Povrchová úprava polyuretanovými práškovými barvami KOMAXIT nebo žárové zinkování. Dodávka poštovních schránek. ...

Maloobchod, prodej, montáž: -okna, dveře -garážová vrata -WPC podlahy -parapety -žaluzie

Antonín Zacha se soustředí na kovářské práce, výrobu bran, plotů a kovaných výrobků.

Prodej: -střešní krytiny -plech pozink, titanzinek, měď, lakovaný -odvodňovací prvky. Stavebniny.

Míchací centrum. Práce, služby: -malířské, malířství, malby, sanace -byty, administrativní i výrobní prostory -lazurování, dekorativní plastické malby různých struktur na stěny a stropy v interiérech i exteriérech -vícebarevné nástřiky -vysokotlaké stříkání systémem airless -nástřiky a nátěry střech -protipožární nástřiky. Distribuce, ...

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Montáž: -plastová okna a dveře - REHAU -dřevěná okna a dveře - EURO -interiérové dveře - SAPELI -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie, sítě proti hmyzu.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej vybavení koupelen: -vodovodní baterie -zdravotní keramika -invalidní koupelnový program -dávkovače mýdel -koupelnové doplňky, předložky -koupelnový nábytek -zrcadla -otopné žebříky -osušovače rukou -keramické dlažby a obklady -protiskluzová dlažba -lepidla -spárovací hmoty -lišty ...

Prodej přírodního a umělého kamene: - přírodní kámen: - pískovec, vápenec, břidlice, žula, mramor, andezit, opuka, porfyr, gneis, onix - umělý kámen: - pískovec, břidlice, travertin, skála, čepice.

Prodej, maloobchod, míchání: -barvy -laky.

Společnost JS Montáže, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na prodej dřevěných, hliníkových a plastových oken.

Developerský projekt. Výstavba bytů, byty, bydlení v nové lokalitě Klafar: -bytový dům -nárožní městský dům s 25ti bytovými jednotkami a 6ti jednotkami nebytovými - komerčními -3x nadzemní podlaží (v nároží 4) a 1x podzemní podlaží s parkovacími plochami -půdorysně má tvar písmene L a jeho nárožní část je umístěna na křižovatce ulic Libická a ...

JSP Interiér s.r.o. se zaměřuje na stavbu obchodů na klíč, zakázkovou výrobu nábytku, montáž a instalaci, návrh a realizaci osvětlení a mnoho dalšího.

Společnost Ramila Dřevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na výrobu dveří, oken, kuchyní, nábytku a verand.

Zámečnické práce. Výroba: - kovové, litinové a betonové lavičky, stoly - zahradní nábytek - odpadní koše - pískoviště.

Výroba a prodej textilních a gumových autokoberců-uni a typové do všech aut i na míru, specializace u tuningových koberců, dětské koberce, koberečky s potisky zvířat, dekorativní předložky, schodišťové koberce. Velký výběr materiálů, barev, druhů.