Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Firma Roman Holemý poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví. Provádíme veškeré stavební práce, půdní vestavby a také hrubé stavby a montujeme sádrokartonové příčky. Jsme Vám k dispozici i v případě, že plánujete rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Věnujeme se také pokládce obkladů a dlažeb, zemním a ...

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové klíče, momentový klíč -ruční nářadí -svařovací techniku, potřeby pro svařování -silikony, míchací metly -spojovací materiál -pneumatické nářadí -žebříky -pilové kotouče -frézy -boxy na nářadí -vybavení dílen.

PROZI Metal s.r.o. se zaměřuje na okapové systémy, střešní krytinu, doplňky ke střechám, hutní materiál a na střešní okna.

Služby: -povrchové úpravy ocelových konstrukcí, strojů, -nátěrové systémy podlah, -zastoupení firem J.SIGEL & SOHN, GEHOLIT+WIEMERHOLIT -dovoz, distribuce, poradenství a servis materiálů pro povrchové úpravy. Sídlo: Svobodova 135/11, 128 00 Praha 2 – Vyšehrad

DATEL ELEKTRO s.r.o. se sídlem v Novém Veselí realizuje průmyslové automatizace, měření, regulace, inteligentní domy, budovy, výroba rozvaděčů, revize pro různá elektrozařízení, ale i software pro aplikace.

Služby: - výroba dveří, zárubní na míru - atypická výroba

Jaroslav Krul, který se zaměřuje na truhlářství a podlahářství, se specializuje na výrobu vchodových dveří, oken a zimních zahrad.

Jiří Strakerle se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a vyrábí nábytek na míru, knihovny a kancelářské vybavení.

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Pavel Mahel se zaměřuje na truhlářství a podlahářství. Vyrábí dveře, okna, postele, skříně a mnoho dalšího.

Zámečnictví, nástrojářství -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Výroba drobných výrobků ze dřeva Truhlářství, podlahářství

Pokládka - podlahové krytiny Prodej - matrace - lamelové rošty Prodej - bytový textil Prodej - dámská konfekce

Pavel Hocke se zaměřuje na obkladačské práce, provádí obklad koupelen a WC, obklad schodů a pokládku dlažby.

Dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Služby: -prodej -montáž -plovoucí podlahy -podlahové krytiny.

Prodej, montáž: -lina -koberce -plovoucí podlahy. Sídlo: 59231 Nové Město na Moravě, Luční 1322

Dodávka, pokládka, výroba: - podlahové krytiny přírodní linoleum, PVC, koberce - linolea - PVC - koberce - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové) Renovace podlah - obklady schodů, stěn a stropů podlahou, montáž - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové).

Maloobchod, služby. Prodej: -široký sortiment podlah -dřevěné podlahy, parkety -PVC -masivní, dýhové, kazetové podlahy -mozaiky -laky, oleje BONA -obvodové, přechodové lišty, podložky -čistící prostředky. Služby: -renovace podlah -pokládka podlahy -individuální cenová nabídka, vypracujeme cenovou nabídku pokládky ZDARMA -navrhneme ...

Prodej a pokládka PVC, vinylových podlah, linolea, koberců, kusových koberců, korkových podlah a dalších podlahových krytin. Podlahy - PVC podlahy - Vinylové podlahy - Linoleum - Koberce - Kusové koberce - Korkové podlahy VELKÝ VÝBĚR KUSOVÝCH KOBERCŮ! Související sortiment Přechodové, schodové a ukončovací profily, soklové a ...

Zbyněk Mitáš provozuje truhlářství, zaměřuje se na kuchyně, vestavěné skříně, schody a dveře.

-Zprostředkování obchodu a služeb Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Zednictví

Firma Moniny se zabývá návrhem a realizací zahrad, dekorováním interiérů a exteriérů domácností a firem, výrobou zahradního nábytku a mnoho dalšího.

Projekce, dodávka, montáže, servis: -výpočet tepelných ztrát -výměníkové stanice -regulace a měření tepla -ústřední topení -podlahové vytápění -termostatické ventily -vyvažovací ventily -regulátory -tlakové diference Rozvody, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn -vodoinstalace (měď*, PPR*, PVC*, PE**, HT**, pozink -přípojky a ...

Pavol Fialka nabízí tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Postará se i o dodávku a montáž střešních oken.