Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výstavba, výroba - dřevostavby, roubenky, sruby - zahradní nábytek - pergoly Řemesla, opravy - tesařské práce

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - střešních konstrukcí, krovů - altány, pergoly, přístřešky - dveře - palubky, montáž plovoucích podlah - montáž střešních oken

Karel Doubek provozuje truhlářství, ve kterém vyrábí nábytek do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů a postará se i o výrobu kancelářského nábytku a recepčních pultů. Provozovna: Lhotky 57, 59401 Velké Meziříčí

Pavel Horký provozuje truhlářství a zabývá se především výrobou oken, dveří, zárubní, váz a zakázkovou výrobou nábytku.

Tomáš Havelka funguje jako hodinový manžel, nabízí drobné instalatérské a stavební práce, sekání trávy, údržbu, vyklízení sklepů a mnoho dalšího.

Václav Štěpánek provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na grafické návrhy, výrobu kuchyní a nábytku na zakázku.

Stanislav Bradáč provozuje dřevařskou dílnu, ve které se zaměřuje na výrobu tradičního i moderního nábytku, a postará se o nábytek do kuchyně i všech pokojů v domácnosti.

Jan Zita provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou dřevěného nábytku z masivu a lamina, kuchyňskými linkami, vestavěnými skříněmi a nemocničním nábytkem.

Jaroslav Simandl se zabývá truhlářskými pracemi a vyrábí dveře, zárubně a okna na zakázku.

Jiří Kotačka provádí truhlářské a tesařské práce se zaměřením na stavebnictví. Zaměřuje se na okna, obložení, dveře, vrata a střešní konstrukce.

Jiří Lukášek provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá výrobou nábytku pro domácnosti, kanceláře, restaurace, provozovny a bary.

Josef Poul provádí truhlářské práce, zabývá se zakázkovou výrobou kuchyní, nábytku do dětských a obývacích pokojů a poradí si i se schodišti a dveřmi.

Zakázková truhlářská výroba, dodávka: -kompletní interiery -vestavěné kuchyňské linky, včetně spotřebičů -dveře, schody -zábradlí -kuchyně na míru -kancelářský nábytek -nábytek do dětských a studentských pokojů -zahradní nábytek -altány, pergoly, palisády -veškeré truhlářské výrobky dle požadavků zákazníka -plovoucí laminátové a ...

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou Výroba z masivu a lamina - pergoly - přístřešky Nabízí - truhlářské práce Výroba - dřevěný zahradní nábytek Výroba - dřevěné schody Výroba - květináče Výroba - krmítka

Stěhovací služby Malování Výroba - dětská dřevěná hřiště Truhlářské práce Provoz - úklidová služba Hlídání dětí

Truhlářské prácevýroba z masivu - nábytekvýroba - okna - dveře - schodiště Truhlářská výroba - nábytek z masivu Truhlářská výroba - okna - dveře Truhlářská výroba - schodiště

Truhlářské práce - specializace na dveře a nábytek z masivu Výroba - kuchyně Výroba - nábytek i na zakázku Výroba - dveře Výroba - schody

Martin Koláčný se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností i kanceláří a venkovních stavebních konstrukcí.

Aleš Pařil se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do dětských pokojů, vestavěných skříní, výrobu kuchyní, vybavení do kanceláří a mnoho dalšího.

František Mazel provozuje truhlářství, ve kterém se zabývá zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníků.

HS Innovation s.r.o. vyrábí kuchyně, skříně a další nábytek na míru, zaměřuje se také na schody a bytové doplňky. Nábytek vyrábí pro domácnosti i kanceláře.

Aleš Vrátný se zaměřuje na truhlářské práce, zakázkovou výrobu nábytku do všech místností domácnosti a na výrobu a montáž eurooken.

Vladimír Bednář provozuje truhlářství, kde se zaměřuje na výrobu nábytku do ložnic, obývacích a dětských pokojů, kuchyní, restaurací a mnoho dalšího.

Kompletní stavební činnost - dřevostavby - - truhlářstvívýroba - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - bednění Truhlářská výroba - kuchyně Truhlářská výroba - nábytek - vestavěné skříně Truhlářská výroba - bednění pro základy obráběcích ...

Radek Hladík se zaměřuje na truhlářství, zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, dětských a obývacích pokojů, kuchyňských linek a mnoho dalšího.