Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Zahradnictví. Ovocný sad - pěstování, prodej ovoce Chov skotu. Návrhy, výsadba, realizace, údržba: -parky, zahrady. Maloobchod, prodej: -ovoce -skot, seno. Pronájem chladírenského zařízení.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Specializované stavební činnosti

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba z laminovaných dřevotřískových materiálů: -kancelářský nábytek -dětské pokoje -postele -vestavěné skříně -šatní skříně -obklady -regálové sestavy -schodiště -oprava a montáž nábytku.

Služby: -projektování - projekční a plánovací práce: -komunikace, kanalizace, vodovody, obytné komplexy -rodinné domky, bytové domy -veřejné budovy a průmyslové stavby -investorská a realitní činnost -designové studio na zpracování návrhů interiérů -kopírování, skenování -technicko-ekonomické studie zastavěných území ...

Vývoj, výroba: -plastikářské technologie . Prodej, montáže: -plastová okna a dveře.

Správa a údržba nemovitostí. Obchodní činnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Výroba textilních výrobků ručně tkané koberce i tzv. hadráky.

Zámečnictví, nástrojářství - výroba nerezových šroubovacích spon.

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Šití: -záclon, závěsů -japonských stěn -římských rolet -ubrusů -potahů na židle -přehozy -polštářky -bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Fotografické služby. Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Velkoobchod a maloobchod. Zprostředkování obchodu a služeb. Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Projektování elektrických zařízení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní sortiment barvy, laky (interiérové, exteriérové, dekorační omítky, nástřikové, fasádní) - nástřikové hmoty - fasádní barvy - anglické barvy - speciální protiplísňové nátěry - barvy na beton a bazény - malířské potřeby - drogerie, kosmetika - čistící úklidové prostředky ...

Architektonická a realizační kancelář. Projekce a dodávka: -stavby na klíč: -průmyslové -občanské -bytové.

Projekty elektroinstalací. Montáže elektroinstalací v průmyslových i občanských stavbách. Výroba rozvaděčů NN a MaR. Výroba monitorovacích panelů pro zdravotnictví. Hromosvody. Revize elektro. Montáže a opravy technologických zařízení. Počítačové sítě.

Kovovýroba, zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník -kovoobrábění, obrábění kovů. Tvarové dělení - řezání plechů CNC plazmou. Ohýbání plechů na CNC ohraňovacím lisu. Dílenské sváření prostorových svařenců. Výroba: -víceúčelové pily HVP* 60 A -okružní pila na dřevo.

Pronájem, správa: - vlastní nebytové prostory. Skladování. Uskladnění.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí: - prodejem a pronájmem nemovitostí.

Provádím servis a opravy plynových kotlů, preventivní prohlídky včetně kondenzačních kotlů. Revize domovních plynovodů a plynových spotřebičů.

Montáže technologií chlazení chladicího nábytku a chlazených prostorů. Výroba a montáže technologie chlazení průmyslové vody. Montáže klimatizací a tepelných čerpadel.

ITF. Maloobchod, prodej: -topenářský a instalační materiál. Práce, rekonstrukce a opravy: -instalatérské, domovní instalace: -TOPO, topenářské, topenářství, topení -PLYNařské, plynoinstalace.

Výroba a prodej: - SK pilové kotouče na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - speciální a atypické pilové kotouče s SK na dřevo, umělé hmoty a neželezné kovy - hoblovací nože, blankety s fixačním rýhováním - frézovací hlavy s výměnnými profilovými noži - sukovníky, zátkovníky, dlabací vrtáky - široký sortiment ...

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...