Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zakázková kovovýroba: - ocelové konstrukce - vrata, brány - schodiště - žebříky - okna, dveře - dopravníky.

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské. Pokrývačství: - nové střechy - oprava původní střešní krytiny. Prodej, montáže: - plechová střešní krytina. Tesařství: - nové krovy - oprava, renovace, impregnace starých krovů . Klempířství: - oplechování střechy i fasády. Prodej, montáže: - plechová střešní ...

Kompletní prodej podlahového sortimentu. Renovace dřevěných podlah. Instalace korkových podlah. Montáž masivních dřevěných podlah. Pokládka: - lepené i plovoucí podlahy - parkety - PVC a koberce.

Kuchyňské studio. Maloobchod, prodej, montáž: - kuchyně ORESI, značkové kuchyňské linky - grafické návrhy a cenová kalkulace ZDARMA - nejkratší dodací lhůty - kuchyňská dvířka skladem. Sídlo firmy: - Březí 102.

Kuchyňské studio. Výroba, prodej i na splátky, montáže: -kuchyně, kuchyňské linky. Prodej: -elektrospotřebiče ARDO. Grafické návrhy a cenové kalkulace zdarma. Sídlo firmy: -Praha-východ, Březí 102.

Truhlářské práce. Návrhy, realizace: - kompletní vybavení exteriérů a interiérů. Zakázková výroba: - nábytek - dveře, okna - bytové doplňky.

Truhlářství, podlahářství. Vrata, schody, zábradlí, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavné skříně.

Nábytkové studio. Zakázková výroba nábytku z lamina. Nábytek na míru: - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - vybavení obchodů. Zaměření a návrhy zdarma.

Bezpečnostní poradce ADR Požární ochrana.

Realitní kancelář. Služby: -zajištění kompletní služby s právní pomocí v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu (pronájem) nemovitostí a bytů -zpracování znaleckých posudků a odhadů cen nemovitostí -vyhotovení kupních a nájemních smluv -vklady do katastru nemovitostí -možnost financování nemovitostí a bytů formou stavebního spoření a ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané -hrnkové -sušené -keramika. Služby: -rozvoz, donáška květin k zákazníkovi po Zlínském kraji i celé ČR.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej elektromateriálu.

Truhlářské a stolařské práce Elektroinstalační práce Revize - hromosvody Montáž - centrální vysavače - vzduchotechnická zařízení

Truhlářské práce. Zakázková výroba: - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - bytový nábytek (skříně, postele, ložnice, dětské pokoje, ...).

Výroba, prodej: -nábytek na zakázku z masivu i lamina, kuchyní a jiného zařízení interiérů -interiéry na zakázku -dětské a studentské pokoje - kuchyně - výroba polotovarů - prodej spárovky - CNC obrábění dílců - řezání a formátování dílců - olepování hran - broušení, lakování - drásání a potahování dílců na čtyřstanné fréze ...

Dodávka, montáž, prodej: - NÁTĚRY NA DŘEVO -přírodní oleje a vosky

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Návrhy, prodej a realizace - interiérových textilů a dekorací - záclony, závěsy, doplňky. Internetová videopůjčovna Topfun.

Truhlářství, podlahářství, prodej a pokládání podlahových krytin.

Koupelnová keramika. Maloobchod, prodej: -obklady, dlažba RAKO Rakovník -sanitární keramika -koupelnové doplňky.

Projektování, dodávka, montáže, záruční a pozáruční servis, revize: -slaboproudé technologie - bezpečnoství systémy: -EZS - Elektrická Zabezpečovací Signalizace -EPS - Elektrická Protipožární Signalizace -CCTV - Uzavřené kamerové systémy -SKS - Strukturovaný Kabelážní Systém -EKV - Elektronická kontrola vstupu -JČ - Jednotný ...