Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod, prodej: - obklady - dlažby - tmely - spárovací hmoty - silikony - sanitární keramika - umyvadla.

Dodávka : - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Výroba, montáž a servis: - plastová okna a dveře.

Stolářství.Truhlářství. Zakázková výroba, renovace: -nábytek -kompletní vybavení interiérů -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -kuchyně, kuchyňské linky včetně návrhu na PC.

Realizace, rekonstrukce, izolace, provádění, údržba, oprava, servis: -šikmé, ploché střechy, střešní konstrukce. Práce: -klempířské -tesařské. Velkoobchod, maloobchod: -střešní krytiny, materiál: -pálená krytina TONDACH -betonová krytina BRAMAC, KM BETA -bitumenová krytina ONDULINE -plechová krytina EVERGREEN, EVERTECH, ...

Maloobchod, prodej, servis (záruční a pozáruční), opravy: - pračky - sušičky - myčky. Značky: Fagor, Whirlpool, Beko, Candy a jiné.

Výroba: - betonové, sádrové a cementové výrobky - krby a krbové obezdívky z přírodního kamene - mramor, žula, pískovec - řezání, tvarování.

Prodej specializovaného nábytku se zaměřením na zdravé spaní: -zdravotní matrace -masivní postele -lamelové rošty -přikrývky -sedací soupravy -skříně, obýváky, předsíně -veškerý nábytek pro pohodlné bydlení.

Výroba, prodej, servis: -teplovzdušné agregáty Aplico. -teplovzdušné agregáty na spalování olejů, nafty.

Návrhy, realizace, rekonstrukce, údržba: - všechny typy zahrad včetně stavebních prvků. Pěstování, prodej: - okrasných rostlin. Prodej: - materiálu pro realizaci zahrad - mulčovací kůry. Odborné prořezávky a kácení stromů.

Výroba: - transformátorové průchodky DIN - komponentů pro distribuční transformátory. Prodej: -elektroporcelán. Sklad: -tel.:577941180.

Zakázková výroba: -oplocení - umělecké oplocení pro rodinné domy -schodiště - schody venkovní i vnitřní -brány - kvalitní a bezpečné branky včetně montáže a dopravy zdarma -zábradlí.

Stolařství, truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - dětský nábytek - přebalovací pulty - rámečky a kazety

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -rozvaděče, spínací, jistící a automatizační technika -svítidla, světelné zdroje -zařízení na vytápění, chlazení a ohřev vody -zabezpečovací a komunikační technika -ruční nářadí.

Maloobchod, prodej: -koberce, koberců -bytové -šířky 3m;3, 66m;4m;5m -tuzemské, zahraniční -zátěžové (vhodné do kanceláří, bank a veřejných prostor) -šířky 50cm;60cm;70cm;až 150cm -kusové -čtvercové, obdélníkové, kulaté, oválné různých velikostí -bytové doplňky, bytových doplňků -garnýže, kolejnice, ...

Výroba, šití, velkoobchod, maloobchod s bytovým textilem: -výrobky z peří: -péřové přikrývky, polštáře -dětské ložní soupravy -spací pytle -výrobky z dutého vlákna: -dekorační polštářky -povrchový materiál umělých ložních souprav je 100% bavlna, použitá náplň duté vlákno, tuzemské výroby. Výroba: -polštářů do ...

Prodej, výroba, montáž, distribuce: -sedací soupravy -kancelářský nábytek -dveře zasouvací -kancelářské židle -vestavěné skříně.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - ložiska - řemeny - řetězy - nářadí Dewalt, Stanley, Black&Decker. Půjčovna elektrického nářadí.

Truhlářství, stolařství. Dřevovýroba. Výroba: - nábytek na zakázku.

Práce: -veškeré geodetické: -pro občany, úřady, stavební firmy. Služby soudního znalce. Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej: -nemovitosti - rodinné domy, pozemky.

Zakázková výroba, prodej: - dřevěné didaktické hračky a hry z bukového dřeva a v přírodním provedení: - drobné hračky na kolečkách - vláčky, autíčka, auta, traktory, letadla, motocykly, tahače - zvířátka - kuřátka, slepice, kohouti, pávy, zajíci, koníci, sloni, žirafi, prasátka, ježci - nábytek pro panenky - ložnice pro ...

Kompletní čištění interiéru osobních, dodávkových a užitkových vozidel mokrou cestou. Ruční mytí automobilů. Regenerace laku vozidla, oživení stářím vybledlé barvy. Úklidové práce pro domácnosti, firmy, kanceláře - tepování koberců, sedaček a dalších textilních materiálů. Hodinový manžel: - sečení trávy - údržba bazénu.

prodej: -nábytek: -bytový -zahradní.

České zdravotní matrace - zdravé spaní, postele, rošty. Značková maloobchodní prodejna výrobků: -FATRA Napajedla, TECHNOPLAST Chropyně: -plastových výrobků.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -ortopedické matrace. Zprostředkování, služby: -finanční leasing u leasingové společnosti S Autoleasing, a.s.: -dopravní technika -stroje -pojištění vozidel: -havarijní -povinné ručení.

Výroba, montáž: - plastových plotů - výrobků z PVC - plastové branky - brány s automatickým či manuálním otevíráním - plastové zábradlí, zástěny, pergoly, mřížky. Trvale odolné výrobky z ekologických matriálů v širokém sortimentu, vysoké kvalitě a funkčnosti, s dlouhou životností, výraznou elegancí a snadnou údržbou