Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stolařské a truhlářské práce-lamino, dýha, masiv: -vybavení interiéru domácností, kanceláří, obchodů -kuchyňské linky -ložnice -vestavěné skříně -dětské pokoje -dveře, schody, pergoly -zahradní nábytek.

Práce: -truhlářské, truhlářství. Výroba: -EURO okna, dveře, vrata -schodiště z masivu.

Výroba, dodávka, prodej, montáže, instalace: - plastová okna, okno - plastové dveře - prosklené skleněné fasády - světlíky, skleníky, stánky - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu. Výměna: - staré okenní prvky a rámy bez porušení venkovní fasády. Poradenství: - při výběru plastových oken, dveří, parapetů, žaluzií, ...

Prodej, e-shop: - dřevěné podlahy - palubky - wpc terasy - dřezy a vodní baterie - dřevěné brikety. Prodej, půjčovna, servis, prava, eshop: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily

Maloobchod, prodej: - nábytkové kování - nábytkové závěsy - vodící lišty zásuvkové - nábytkové zámky.

Zámečnictví, zámečník, zámečnická výroba: -vrata, brány, mříže -stolové podnože -nástřešky -plechové rozvaděče -slunolamy z hliníku.

Práce: -truhlářské, stolařské. Opracování řeziva nadměrných rozměrů. Výroba nábytku na zakázku: -nábytek z dýhovaných materiálů, laminovaných DTD a z masívního dřeva. Výroba z dubového a jiného dřeva: -zámecké kazety -dveře vchodové i vnitřní s obložkou, interiérové, venkovní (masiv), posuvné -vrata kazetová dle přání zákazníka. ...

Dřevo a zahrada. Dřevovýroba. Výroba, prodej, maloobchod: - srubové a zahradní domky, chatky - sruby, pergoly, altány - zahradní a bytové doplňky - materiál pro kutily a hobby - houpačky, palisády - užitná a umělecká keramika - výsadbový materiál - dřevěná dlažba a ohrazení záhonů - zahradní a bytový nábytek - dřevěné ...

Dřevovýroba, maloobchod, prodej: -vše pro dům a zahradu: -srubové a zahradní domky, chaty -altány, pergoly, sruby -houpačky, palisády -zahradní a bytový nábytek, doplňky. Sídlo: -Vsetín, Lázky 448.

Velkoobchod, prodej, servis, poradenství: - motosalon HONDA - moto příslušenství - motocykly KYMCO - přilby - čtyřkolky - kufry na motocykly - bazar motocyklů - skútry - sněhové frézy - zahradní technika.

Náš obchod www.kespanku.cz je zaměřen na prodej povlečení, jak pro děti tak dospělé. Určitě si u nás vyberete z širokého sortimentu batohů, kufrů, povlečení, přehozů a dek.

Hodinový manžel Provádí: -veškeré opravy v domácnosti -instalatérské práce (voda, topení, plyn) -zednické práce (odpadlé rohy, omítky, obklady atd.) -sádrokartony (příčky, podhledy) -elektrikářské práce (opravy vypínačů, zásuvek, světel, atd.) -připojení domácích spotřebičů (myčky, pračky, počítače atd.) -malování, ...

Truhlářství, podlahářství. Návrhy, výroba: - interiérový nábytek: - dětské pokoje - ložnice - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně, šatny - obývací stěny, komody, konferenční stolky i jídelní stoly, knihovny - dřevěné doplňky vyráběné na zakázku.

Truhlářství. Podlahářství. Výroba: -dřevěné podlahy -parkety -plovoucí podlahy. Renovace, opravy, pokládka: -staré podlahy. Výroba, montáže: -schody, zábradlí. Dodávka, montáže: -dveře -zárubně vnitřní.

Dodávka, prodej: -ocelová sila, zásobníky -šnekové dopravníky, míchačky -filtry -pojistné klapky, šoupátka, uzávěry -plnící hubice -vibrační dna -plničky pytlů -vážící a dávkovací systémy -sondy hladiny. Provádíme kompletní dodávky linek na výrobu suchých míchaných stavebních směsí a zpracování sypkých hmot.

Papírnictví, hračky, sport. Nábytek Slavičín - kuchyně, ložnice - matrace, rošty - sedací soupravy - obývací, kancelářské, jídelní sestavy a další sortiment Dům nábytku Nám. Mezi Šenky 884 Slavičín tel. 577012760

Návrhy, realizace i údržby zahrad. Zahradnické práce, sázení rostlin, zastříhávání živých plotů a keřů, zakládání trávníku, vytvoření záhonů, prodej rostlin.

Sklad dřeva. Prodej: -dříví. Služby: -lesnictví: -zalesnění -doprava dříví -krajinářské: -zakládání remízů, biokoridorů a biocenter -ozeleňování, péče o zeleň a remízy -veřejná zeleň: -rizikové kácení, arboristika -výsadba okrasné zeleně -trávníkařství -likvidace pařezů -štěpkování.

Zprostředkování - prodej, pronájem: -nemovitosti. Realitní kancelář RE/MAX Extra: -Uherský Brod, Bří Lužů 131 tel.: 733785750.

Maloobchod, prodej: -nabytek: -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje -sedací soupravy -zdravotní ortopedická matrace. Autorizovaný prodejce firmy: -Jelínek-výroba nábytku, s.r.o.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje - kovoobráběcí stroje - nářadí.

Velkoobchod, prodej, přední dodavatel: -spojovacího materiálu: -vruty, matice, metrické šrouby, nýty, závlačky, podložky -nerez spojovací materiál -závitové tyče.

Truhlářství. Zakázková výroba: -bytového nábytku: -kuchyně -ložnice -obývací a dětské pokoje -vestavné skříně -stoly.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -reprobedny (reproskříně) -interiérové dveře -repliky historických dveří, nábytku. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, obyvací pokoje, ložnice, vybavení restaurací, bank, kanceláří.