Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej: -nábytek - sedací soupravy: -kožené -křesla -kancelářské židle -relaxační křesla -stolky -doplňky.

Velkobchod, prodej: - bytový textil - povelčení - přehozy na postele - kuchyňské zástěry, chňapky - dárkové zboží - prostírání - ručníky

Kompletní řešení spojování PE potrubí. Prodej: - stroje pro svařování el. tavením + svařování na tupo - elektrotvarovky a tvarovky - PP, PVC svěrné, univerzální spojky a ventily, šroubení, na vrtávky.

Výroba, prodej, export: - upínací nářadí pro CNC stroje: - rychlovýměnné adaptéry - držáky pro tepelné upínáni, pro šroubovací frézy, pro upínání fréz Weldon - závitová pouzdra - upínací čepy - přesná vrtačková sklíčidla - vyvrtávací tyče - hydraulické, kleštinové upínače - kleštiny ER - redukční pouzdra - ...

Výroba, maloobchod, prodej: -umělecké sklo, sklářské výrobky: -těžítka, olejové lampy, vázy.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Truhlářství. Návrhy, truhlářská výroba, dřevovýroba, prodej: -samonosná celodřevěná schodiště a zábradlí -segmentová schodiště -točité, skládací schody -půdní schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře -kuchyňské stoly. Podlahářství. Práce: -pokládka plovoucí podlahy.

Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem, výměna: -rodinné domy -byty v osobním vlastnictví a družstevní -rekreační objekty -nebytové prostory -garáže a pozemky. Zajištění, vypracování: -znalecké posudky ceny nemovitostí pro účely: -převody (prodej, darování) -pozůstalostní řízení -tržní ...

Realitní kancelář, realitní makléři. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -rodinný dům, byt, chata, pozemek, garáž -komerční nemovitosti.

Prodej: -elektroinstalační materiál -elektronika: -audio, video -TV, SAT -drobné domácí elektrospotřebiče -pračky, ledničky -elektrické sporáky. Služby: -rozvoz.

Firma PILANA MARKET, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1992 specializuje na maloobchod, velkoobchod, servis dřevoobráběcích nástrojů, prodej nářadí a servis nástrojů na obrábění dřeva a plastů. Pro firmy v oboru dřevařské prvovýroby, stolařství a dřevozpracujícího průmyslu nabízíme na území Moravy rozvoz zboží a zajištění servisu nástrojů našimi ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Sklad stavebnin

Výroba, prodej, montáže: -plastová okna -vchodové dveře z PVC -výklady. Sídlo: -Zábřeh, Československé armády 861/28 tel.:583469111.

Stolařství, truhlářství. - zakázková dřevovýroba z masivního dřeva - zahradní nábytek, ploty, brány, altány, pergoly. Prodej: - nátěrové hmoty z Dánska Sadolin, Luxol, Xyladeloiz.

Služby: -kamna, krby, komíny. KOMINEX CZ s.r.o. Sochorova 591 Vyškov-Předměstí. Olomoucký kraj Nezamyslice u Prostějova, Tjabinova 41 Tel: +420 517 331 550 mob:+420 604 929 529 nezamyslice@kominex.cz Jihomoravský kraj-Brno-město Brno, Botanická 61 Tel: +420 517 331 555 mob:+420 775 112 214 brno@kominex.cz

Prodej: - dřevo - stavební řezivo - plošné materiály.

Velkoobchod, maloobchod, Internetový prodej: -interiérový nábytek: -sedací soupravy, pohovky, ložnice, postele, obývací stěny, dětské pokoje -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek .

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba a prodej: -nábytek: -obývací sestavy -sedací soupravy -ložnice.

Výroba: - dřevěné výrobky - výrobky z korku.

kompletní dodávka a montáž: -průmyslového chlazení -stavba chladících a mrazících boxů -chlazení kapalin -monitorování chladících prostor přes síť či modul GSM -záznamníky teplot -servis autoklimatizací -technologie sušáren dřeva -dodávky gastrozařízení -tepelná čerpadla -klimatizace.

Prodej: - dřevěný nábytek - nábytek z melaminu - židle, matrace

Výstavba: -obchodní a zábavní centrum ZLATÉ JABLKO. Provádění staveb průmyslovým způsobem. Služby: -projektová činnost ve výstavbě -inženýrská činnost ve výstavbě -zprostředkovatelská činnost v oblasti výstavby -obstaravatelská činnost v oblasti výstavby. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.