Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stavby krbů, kamen, udíren, pecí na pizzu a chléb.

Prodej: -spojovací materiály: -šrouby, matice, podložky, čepy, kolíky, hřebíky, vruty... -brusivo, vrtáky, tmely, lepidla, montážní pěny -kotevní, přivařovací technika.

Pronájem, správa: -nebytové prostory -vlastní nemovitosti.

Výdejna květin: -květiny: -řezané, -hrnkové -umělé - hedvábné, sušené imitace -tropické sušiny -živé vazby -květináče -keramika -dárkové předměty, ruční práce -venkovní dřeviny - částečně, pouze v jarním a letním období -luxusní látkové stuhy. Služby: -aranžování, vazba květiny v klasickém i moderním stylu ...

Elektromontáže. Montáže: -plynové kotelny -revize

Stavební činnost, firma, komplexní stavební práce: -návrhy technologických celků a jejich realizace -montáž, pronájem a demontáž lešení Plettac -pronájem prostor -revitalizace, zateplování -inženýrská činnost -rekonstrukce střech, balkónů, lodžií, vchodů -zateplování -výměna oken -realizace staveb na klíč -výkopové práce a ...

Bytové doplňky: - bytové dekorace - nástěnné hodiny - bytová designérka

Automatizace strojů, řízení výrobních procesů. Výroba a projekce elektrorozvaděčů pro stroje, pohonářská technika.

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Výroba, prodej: - neprůzvučné dveře - protipožární dveře - interiérové dveře (včetně zárubní) - bezpečnostní, neprozvučné dveře - protipožární dveře.

Auto - pneuservis: - odtahová služby - kontejnerová doprava - ekologická likvidace autovraků - prodej starších autodílů - zemní práce - sečení trávy, údržba zahrad.

Prodej, servis, opravy, půjčovna, E-shop: - elektrické ruční nářadí - nástroje - menší stavební stroje, malá mechanizace.

Služby: - zpracování architektonických projektů - návrhářská, designérská, aranžérská činnost - návrhy interiérů.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -železářství -domácí, zahradnické a vinařské potřeby -zahradní, zahradnické nářadí -návnady a pasti -mlýnky, lisy a odstopkovače -špunty, zátky.

Montáž včetně revizí: -plynové rozvodny, kotelny. Práce: -elektroinstalační včetně revizí. Instalace: -vodo-topo -klimatizace. Servisní a revizní práce: -na energetických rozvodech (parovody, horkovody, elektro-do 35kV) Dodávka materiálu a zboží na uvedené obory.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Prodej: -kancelářských židlí a křesel -jídelní židle -sedací soupravy a další.

Práce: -montované rodinné domy -zprostředkovávání nákupu a prodeje nemovitostí -plastová okna a dveře (německý profil Trocal, Schüco, Aluplast) -žaluzie -sítě proti hmyzu -parapety -drobné zednické práce.

Prodej elektroinstalačního materiálu a svítidel.

Zprostředkování - výroba: -vratové systémy. Dodávka, montáže: -garážová vrata -průmyslová vrata - ocelová, hliníková

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární a vodoinstalační materiál - plynařský a topenářský materiál - obkladový materiál. Koupelnové studio. Návrhy, prodej: - vybavení koupelen, koupelny.

Návrhy, realizace: - zařízení interiéru na klíč - návrhy nábytku a dispozičního řešení - poskytování barevného poradenství.

Realizace: - střechy na klíč - nátěry - izolace střechy. Opravy, nátěry a zateplení: - fasády. Klempířské, pokrývačské a stavební práce: - výměna oken - revitalizace budov - strohní omítky.

Prodej, e-shop, značková prodejna Climax: - stínící technika - žaluzie - markýzy - sítě proti hmyzu. Vzorková prodejna: - Kraiczova 983/3, Valašské Meziříčí.