Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, prodej, montáž, servis: - plastová, hliníková okna - interiérové plastové, hliníková dveře - zimní zahrady - garážová vrata - veškeré doplňky - parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Dodávka, výroba: -soustružnické nože, frézy, vrtáky, břitové destičky značky Pafana -nástroje k obrábění kovů -upínací nástroje -speciální nářadí a nástroje dle výkresu.

Květiny Green rose, květinový ateliér Květinářství, floristické práce Prodej květin: -řezaných, hrnkových, suchých i umělých Kytice, květinová vazba: -tradiční, netradiční, originální, luxusní, dárkové -pro různé příležitosti -svatební vazba -smuteční vazba Aranžmá a dekorace: -moderní aranžování -dekorace z živých i suchých ...

Realitní a finanční služby: -vyplácení exekucí -úvěry -konsolidace půjček.

Velkosklad: - podlahové krytiny ( koberce, PVC, stavební chemie ) Pokládka: - podlahové krytiny ( koberce, PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Prodej: - stavební chemie ( pro pokládku koberců a PVC ) - plovoucí podlahy - podlahové lišty Profesionální služby: - architektům, projektantům, stavitelům - podpora od ...

Komplexní servis zpracování dotací Realitní činnost Školení - dotační management - projektová řízení - osobní efektivita - vedení týmu - týmová spolupráce - současné trendy v podnikání

Prodej: - ruční nářadí - železářství - elektro zboží - stavební materiál - zahrádkářské potřeby - domácí potřeby - barvy, laky.

Obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen. Prodej obkladů a dlažby.

Prodej: -stavebniny -sádrokartony -tepelné materiály -zdící materiály -stavební nářadí -polystyrény -zárubně -kanalizační potrubí -zámkové dlažby. Služby: -vedení, zpracování účetnictví a daně.

Kompletní řešení osazení bazénů. Prodej bazénového příslušenství: -trysky, dnové výpusti, skimery, mřížky, refrektory, filtry, čerpadla, žebříky, flexibilní hadice.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: -podlahové krytiny: -PVC -přírodní linoleum -koberce -laminátové podlahy -dřevěné podlahy -korky -doplňky pro kladení podlahovin: -podlahové profily -stavební chemie -laky a lepidla.

Architektonické a inženýrské služby. Projekce.

Dodávka, montáž: -dřevěných příhradových vazníků -lehkých krytin včetně doplňků -montované haly na klíč . Kompletní regenerace, rekonstrukce panelových domů .

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové, sušené -keramika (květináče) -dárková keramika -substráty (hlína) -hnojiva. Služby: -vazba, vázání, aranžování kytic.

Prodejna dům úspor: - kachlová kamna - krby - krbová kamna - PVC okna, dveře - hliníková - kotle na plyn, biomasu - kotle na tuhá paliva - interiérové dveře - schodiště - tepelná izolace - brikety - pelety.

Realitní činnost, realitní kancelář: -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Čerpací stanice pohonných hmot.

Naše firma se zabývá prodejem spojovacích materiálů a brusiva. Dodáváme šroubky, vruty, matice, podložky, závitové tyče, štouby do plechu, brusivo a to vše za přijatelné ceny. Prodej: Šrouby: -šrouby se šestihrannou hlavou a HV šrouby -šrouby se šestihrannou hlavou a se závitem k hlavě DIN 933, DIN 931, s jemným částečným závitem DIN 960, ...

Tváření a zpracování plechů na CNC strojích: - CNC řezání laserem - CNC vysekávání - CNC ohraňování Dělení materiálu. Svařování. Výroba a montáž: - kovové podhledy - trapézové plechy. Výroba, montáž: - integrované stropy - kovové příčky - kovové dveře - kovové protipožární dveře - oběhové jednotky - čisté zóny a ...

Truhlářské práce, výroba: - nábytek na míru - výroba kuchyní a zakázkového nábytku na míru - servis poškozených či nefunkčních oken, dveří a nábytku - dřevěná madla na zábradlí.

Kamenný koberec Finestone z přírodního kameniva a speciální emulze.

Stolařské a truhlářské práce. Zakázková výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací stěny -ložnice, postele -vestavěné skříně.

Prodej: - venkovní palmy - mrazovzdorné palmy.

Prodejna Vítcafé prodej kávovarů - servis Delonghi, Jura, Saeco prodej kávy - 30 druhů. Velkoobchod, prodej: -pražená káva VITCAFE -kanadské horké jablko -horká čokoláda. -30druhů káv z celého světa.

Zakázková výroba, montáž: - dřevovýroba - kuchyňské linky včetně spotřebičů - obývací stěny - dětské pokoje a ložnice - vestavěné skříně s posuvnými a skládacími dveřmi - odkládací předsíňové sestavy - vybavení interiérů (restaurace, zubní ordinace, prodejny, kanceláře) - schody, zábradlí, soustružení (schodiště) - podlahy ...

Návrhy a realizace: - zahradyzakládání trávníků - zahradní úpravy - štěpkování - sečení porostu. Zahradnictví.