Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, e-shop: - spotřební zboží, zahradní technika, sportovní vybavení, kojenecké a dětské potřeby, obuv, chovatelské potřeby, vybavení pro domácnosti.

Prodej: - domácí potřeby - železářské zboží.

Zahradnictví VERDE TOSCANA. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné kontejnerované dřeviny: -keře a pnoucí rostliny, stromy, bambusy a vodní rostliny, rostliny na živé ploty, rostliny středomoří, tvarované rostliny, růže, trvalky, skalničky a byliny, ovocné stromky a keře, konifery, vzrostlé stromy a keře. Prodej: -plastové ...

Stavební firma. - zateplování fasád - strukturální omítky: - vnitřní i venkovní - skladování stavební suti - obkladačské, obkladač, obklady - relizace: - bytová jádra. Montáž, instalace: - okna z plastických hmot - lešení - sádrokartony. Projekce a montáž: - plynofikace - zdravotechnika - topení, TUV. Půjčovna, ...

Výroba, oprava, servis: - rozvaděče (rozvaděčů) - elektrorozvaděče nízkého napětí (NN), kompenzační rozvaděče, kompenzace jalového výkonu - nízkonapěťové měření a regulace - rekonstrukce elektrických zařízení. Povrchová úprava: - stříkání práškovými barvami.

Návrhy, realizace a servis automatických závlahových systémů. Dodávky automatických čerpacích stanic i filtrací. Zajištění zhotovení studní.

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Realitní kancelář. Výkup nemovitostí. Správa a oceňování nemovitostí. Znalecké posudky. Projekční činnost. Evropské dotace a fondy.

Technologické trubní rozvody: - plastové potrubí - nerezové potrubí - měděné potrubí - sařování.

Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Prodej, dodání, instalace plynových spotřebičů, kotlů. Seřízení a uvedení spotřebičů do provozu. Záruční i pozáruční servis.

Podlahářské práce. Velkoobchod: - plovoucí podlahy - parkety - koberce, linoleum, PVC - korek.

Údržba zeleně. Služba: -frézování pařezů -ořezy a kácení stromů -vázání korun stromů -návrhy, výsadba zeleně -rekonstrukce zahrad -inventarizace dřevin -sečení travní plochy -projekce zahrad a parků -výsadba stromů a keřů.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektrody - CO dráty - svítidla - brusivo, ložiska.

Stolařství, truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně -obývací pokoje -dětskě pokoje.

Výroba: - betonové výrobky. Maloobchod a velkoobchod: - stavební materiál.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Dřevovýroba, výroba: - dřevěné násady Prodej: - zahradnické potřeby - zaradní nářadí - zednické nářadí

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Výroba: - kovové ploty, brány, mříže, zábradlí. Ubytovací služby. Stavební zámečnictví, kovové konstrukce.

Stolař, truhlář. Práce, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - veškerý nábytek dle návrhu zákazníka. Sídlo: Vidče 583 756 53.

Koupelnové studio. Stavební činnost, návrhy, dodávka, komplexní realizace: - koupelny.

Hodinový manžel: - stěhování - zámečnícké práce, drobné zednické opravy - zahradnické práce - čištění koberců, sedacích souprav - úklidové práce, mytí oken - pomoc s nákupy.

Stěhovací služby. Prodej, balícího materiálu pro stěhování. Realitní služby - Rožnov pod Radhoštěm: - pronájem výrobních prostor - pronájem skladovacích prostor - pronájem kancelářských prostor.

Prodej, e-shop. Cukrářské potřeby: - modelovací potřeby, hmoty - vypichovače, vykrajovače - patchwork - barvy, spreje - jedlé ozdoby - dortové formy - košíčky, tácky, podložky.