Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodejní centrum. Výroba, prodej, montáž: - zahradní chatky, domky (variabilní, srubové) - altány - sruby, srubové domy a stavby (prodejní stánky) - zahradní architektura (pergoly, dekorační mříže, ploty atd.) - zahradní nábytek - valašský nábytek - dřevěné doplňky (poštovní schránky, dekorativní studny) - průlezky a prolézačky ...

Rizikové kácení stromů: - odřezáváním částí stromu od koruny a následným spouštěním tak, aby nedošlo k poškození okolního majetku.

Poradenství, služby: - v oblasti bydlení, poskytování klientského servisu - finanční poradenství ohledně půjček, úvěrů, hypoték, účelových půjček - realitní činnost (nákup a prodej pozemků, nemovitostí) - právní záruka - informační služby o městu.

Reality: -prodej bytů v bytových domech -rezidence kasárna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -světelná, zvuková technika pro: -diskoteky, bary, kluby, divadla, domy kultury a pod. Prodej: -zastoupení značek pro ČR: -PR Lightin, ADS, Work, Globaltruss -distribuce značek: -Pioneer, Denon, Technics, Numark, ... Servis, instalace, pronájem světelné a zvukové techniky.

Práce: -truhlářské, stolařské -drobná zakázková výroba.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - okrasné mříže, ploty - vstupní branky - vjezdové a pojezdové brány. Výroba a montáž: - zámečnické výrobky na zakázku: - zábradlí, vrata, nosníky, konstrukce, oplocení

Elektroservis Opravy: -elektrické ruční nářadí, záruční a pozáruční servis -vrtačky -brusky -kladiva. Prodej, montáž, servis: -centrální vysávací systémy Axpir/Aldes. Prodej: - pletivo, plotové systémy. Montáž plotů.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.

Stavební firma: -bytová a nebytová výstavba: -novostavby, rekonstrukce, nástavby, vestavby, přístavby, půdní nástavby. Služby: -míchání barev přímo ve firmě KANOstav. Provozovna: -Praha 3, Blahníkova 550/4.

Nabídka vodoinstalatérských a topenářských prací. Montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Prodejna instalačního materiálu, kotlů, radiátorů a sanitárního zařízení

Dceřinná společnost Stavebního a bytového družstva BUDOVATEL. Služby: -činnosti v oblasti nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu -správa a údržba domovních, bytových a nebytových fondů -vedení a kontrola účetnictví. Poradenství: -podnikatelské -daňové, daně.

Internetový obchod, prodej: -svítidla: -nástěnná a stropní, moderní, klasická, dětská, koupelnová, kuchyňská svítidla -venkovní osvětlení vlastní výroby i z dovozu. Návrhy osvětlení do novostaveb.

Internetový obchod. Prodej: -svítidel od rakouské firmy Eglo: -nástěnná a stropní, moderní, klasická, dětská, koupelnová, kuchyňská svítidla -venkovní osvětlení vlastní výroby i z dovozu. Prodej svítidel i od jiných výrobců. Návrhy osvětlení do novostaveb.

Architektonická kancelář. Služby: -komplexní architektonické návrhy, projekce, projektování: -administrativní budovy -autosalony -bytové domy -hotely -polyfunkční domy -průmyslové stavby -rodinné stavby -sportovní stavby, školy. Planografie: -kopírování velkých formátů z papíru, pauzáku (i velmi ...

Výsadby dřevin, zakládání zahrad (i permakulturních), údržba chráněných krajinných oblastí, péče o dřeviny, kácení (i rizikové), určování a prodej starých odrůd ovocných stromů, poradenství

Půjčovna: - nářadí - čistící stroje na koberce. Čištění: - koberce.

Pila. Pořez: -smrková kulatina. Dřevovýroba, prodej: -stolařské řezivo - surové i sušené -smrkový lepený eurohranol. Sušení řeziva. Prodejna Lego-masiv - Kateřinice 334, tel.: 571429844: -nábytek z masivu -matrace, rošty.

Dřevovýroba. Pilařská výroba. Zpracování, prodej: - dřevo. Výroba: - nábytek (stoly, židle) - schodiště, dřevěné obklady - zahradní stavby - dřevěné okna, dveře. Řešení interiérů na klíč. Stolařství, truhlářství.

Maloobchod, prodej: - barvy, laky Služby: - míchání autolaků - míchání barev.

Výroba, zakázková výroba: -atypická dekorativní svítidla, světla pro interiéry a exteriéry -osvětlení -duplikáty. Renovace, čištění, repase, rekonstrukce: -stylová a historická svítidla. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -svítidla.

Maloobchod, prodej, internetový obchod: - barvy, laky - probarvené omítkoviny - fasádní a lazurovací barvy DULUX - vnitřní, syntetické barvy DULUX - tapety - papírové, vinylové, omyvatelné, obrazové (na objednávku), rozšířený výběr samolepících tapet CD-fix - dětské dekorace DECOFUN a CREAREDA - lepidla, silikonové a akrylátové ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - plotovky - sušené hoblované - prahy - buk - čtyřstranně hoblované desky, hranoly - palubky obkladové, podlahové AB (smrk) - oboustranná palubka A/B - postelové rošty - dřevěné brikety (z čistých bukových a smrkových pilin). Výroba, prodej: - bývalý areál ZD Bystřička.

Výroba: - rozvaděče - pohony - frekvenční měniče - servosystémy - fotovoltaické elektrárny.