Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Držitel prohlášení o shodě dle zákona. Stolařství,stolárna,truhlářství. Bezplatné zaměření,dřevovýroba,prodej, dodávka,montáž,předání díla: -dřevěná EUROOKNA /EUROOKEN,EUROOKNO/ všech druhů a rozměrů -vchodové dveře,dveří EURO: -s dvojím těsněním -s bezpečnostními prvky -rovný a atypický tvar -130 modelů -balkonové dveře ...

Stavební firma: -průmyslové,občanské,bytové stavby. Práce: -komplexní stavební práce -provádění staveb včetně jejich změn -udržovací práce na stavbách -demolice staveb -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -potraviny -stavebniny. Prodejna: -Smíšené zboží Lipina 77,76601 ...

Práce: - pokrývačské. Maloobchod, prodej: - střešní krytina BRAMAC - žlaby, svody. Montáž: - dřevěná a plastová okna. Výroba, prodej: - dřevařské výrobky - krovy, řezivo, desky - dřevěné uhlí.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Návrhy, výroba, realizace: -kuchyňské linky, kuchyně -interiérový nábytek, interiéry.

Vypracování: -projektové dokumentace od studie až po realizační projekt -stavební povolení -inženýring -autorský a stavební dozor.

Zámečnictví: -zhotovení konstrukcí. -vše na objednávku. Kovovýroba. Kovy neželezné. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní ...

Pilařská výroba: - stavební řezivo - stolařské řezivo - krovy, střešní latě, desky - přepravní bedny - palety.

Maloobchod, prodej: - nábytek - nábytkové kování.

Maloobchod, prodej, montáž: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - těsnění oken a dveří - bytové doplňky - garážová vrata - předokenní rolety.

Vybavení do kuchyně a domácnosti: -indukční vařiče -nádobí -pánve a hrnce -vakuové dózy -speciální formy na pečení s nepřilnavým povrchem -kuchyňské roboty -vinotéky -satelity a satelitní technika.

Malířství, natěračství. Práce: -malířské, malby, malování (i fasády) -natěračské, natírání, nátěry -fládrování (imitace dřeva). Výroba: -interiérové barvy: -PRIMA - otěruvzdorná -RUBIN - omyvatelná. Vyskotlaké stříkací zařízení: -nástřiky střechy, fasády, interiéry -WAGNER - systém airless: -bezvzduchové stříkání ...

Práce: -autokarosárna, karosářské, klempířské: -rovnací stolice CAR-O-LINER MARK V. Služby: -nastavení podvozku pomocí zařízení HEKA-TEST -motorické opravy včetně měření emisí -počítačem řízené geometrie firmy SMC* -příprava vozidel na STK*. Prodej: -barvy, laky -glazurit z lakovny NOVA VERTA.

Internetový obchod. Dovoz, velkoobchod, prodej: -nerezové, kompozitní a granitové dřezy značky, RIEBER, FOSTER, ELLECI.

Stolařství, truhlařství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -ložnice, kuchyně, obývací stěny, skříně, dětské a studentské pokoje, lavice, stoly, židle -schody, schodiště -zábradlí -atd.

Prodej, montáž, servis, instalace, výroba: -plastová okna, dveře, zimní zahrady z profilů ROPLASTO -dřevěné okna, dveře -dřevěných dveří vnitřních PRÜM -střešních oken ROTO -kování.

Výroba nábytku: -atypický, typický, kancelářský, kuchyňský, do ordinací -plastové vložky do zásuvek. Montáž, architektonické návrhy, dodávka: -nábytek -žaluzie. Prodej: -židle, křesla, nábytek -elektrospotřebiče. Realizace: -interiéry na klíč: -stavební úpravy -sádrokartonové příčky -podhledy, thermatex -elektroinstalace, ...

Servis, opravy: -plynové kotle: -DOKON, PROTHERM, VIADRUS, THERM, ORAKO -MORA, KPZ-PÍSEK, QUADRIK, KARMA -Termostar. Čištění: -plynové spotřebiče.

Návrhy interiérů: - bytů, domů i komerčních prostor, propagačních materiálu a prezentací - kresličských a grafických prací.

Realizace: -objekty -interiéry -expozice -stavby. Výroba, prodej: -nábytek -zařízení interiérů -skleněné posuvné dveře -sprchové kouty

Truhlářství.Stolařství. Výroba, dřevovýroba, návrhy na PC, realizace, montáže, prodej: -interiérový nábytek na zakázku: -bytový: -dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje -chodbové nábytkové sestavy -kuchyně, kuchyňský nábytek. -kancelářský -lékařský. Materiál: -laminované dřevotřísky olepované PVC hranou -výběr ...

Zajištění terénních úprav zahrad, parků a sadů.

Výroba, prodej: - postele - nábytek - dětské postýlky.

Dodávka, montáž, prodej: - klimatizační techniky - čističů vzduchu - zvlhčovačů.