Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realizace: -izolace, hydroizolace, odizolování: -rovné střechy -zahradní jezírka -proti vodě, zemní vlhkosti, radonu. Podlahářské práce: -lepení, pokládka: -podlahoviny PVC.

Správa, údržba, pronájem: -nemovitosti, byty, nebytové prostory.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 3201 Oskol v Kroměříži. Správa, údržba: -nemovitosti.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Cihelna. Výroba, prodej: -tradiční pálené cihly z přírodních materiálů.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Poradenství, servis a montáž: - elektro - kabelové rozvody - společné a individuální antény - satelity.

Výroba, realizace, montáže: -kuchyňské a umyvadlové desky, obklady a dlažby z přírodních materiálů -schodiště -parapety -hřbitovní architektura. Materiály: -žula, mramor, travertin, pískovec, polodrahokamy.

Stavební truhlářství. Zakázková výroba, doprava, montáže: -bytový i komerční nábytek -schody, dveře, zárubně, podlahy, zahradní chaty, altány, pergoly -další truhlářské výrobky včetně povrchové úpravy.

Stavební zámečnictví. Výroba: -brány, vrata -ploty, mříže -ocelové konstrukce -zábradlí -ohrádky na truhlíky. Nástrojářství. Opravy: -nářadí a nástroje.

Bytové doplňky a dekorace kuchyňské příbory talíře ubrus utěrky chňapky kuchyňská zástěra pokladnička foto rámeček věšák dóza na potraviny konvice na čaj skleničky nástěnné hodiny dětská stolička dekorativní polštář světla dekorace na zed´ samolepky miska zasobnik na ubrousky

Práce: -truhlářské, truhlářství, truhlář. Výroba: -nábytek, okna, dveře -dřevěné obklady.

Výroba, prodej, servis, oprava: -ekologická úsporná kamna na dřevo.

Oprava, servis: -elektrické motory -pračky -elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče.

Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, sušené.

Výroba: -dřevo -nábytek.

Výroba: -kotle. Práce: -domovní instalace -zámečnictví.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Výroba, velkoobchod, prodej: -hospodářské nářadí: -lopaty -rýče -rycí vidlice.

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží.

Výroba, prodej: -dřevěná okna, eurookna -dveře: -venkovní, vnitřní -vrata.