Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby: - krmivo, šroty - krmítka, napáječky - zahrádkářské potřeby: - hnojivo, zemina, postřiky, semínka, osiva - sadbovače.

Prodej, montáže: -plastová okna a dveře, plastových oken a dveří -garážová vrata (výklopná, sekční) -doplňky: -parapety, parapetů -žaluzie, žaluzií

Údržba, uklid: -komunikace -vodorovné, svislé značení. Služby: -sadové úpravy, péče o zeleň -práce strojně machanizační technikou -aranžování, vazba kytic Provozování: -tržnice -hlídané parkoviště -pohřebiště -autoumývárny -tělovýchovných zařízení.

Prodej kuchyňského vybavení a nádobí.

Výroba: - kotle na tuhá paliva. Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví.

Práce: -štěpkování porostu -výkopové -mobilní tryskání ( povrchové úpravy ) -frézování porostu -zahradnické práce -opravy stožárů VVN, VN -sprava a údržba nemovitostí -zámečnictví -zednictví -lesnictví, těžba dřeva -práce s těžkou technikou.

Maloobchod, prodej. -zahradnické, zahrádkářské potřeby (potřeby pro zahrádkáře).

Výkup, zpracování, prodej: -železný, kovový šrot. Pronájem: -vlastní nemovitosti.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -drogerie -průmyslové zboží.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, popř.realizací kompletních interiérů – převážně kuchyňských linek, vestavných skříní, obývacích a dětských pokojů, pracoven a kanceláří apod. Dále dodáváme interiérové dveře, vchodové dveře a síta proti hmyzu. Vše vč. montáže.

Služby: -projektování, stavební projekce -architektonické, architektka -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje, nástroje - elektrické ruční nářadí - vzduchotechnika - brusiva - potřeby pro truhláře a řemeslníky.

Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace: -pozemní -bytová -inženýrské sítě /inženýrských sítí/: -kanalizace /kanalizací/ -plynofikace. Práce: -zemní. Prodej: -stavebniny, stavební materiál -průmyslové zboží.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Práce: - s motorovou pilou - ořezy stromů, nátěry.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál.

Výroba: - betonové, sádrové, vápenné, cementové výrobky. Kamenické práce.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Kuchyňské studio. Výroba: - kuchyňské linky - kuchyně na míru - vestavné skříně . Prodej: - elektrospotřebiče.

Prodej: - záclony - závěsy - dekorační látky - ložní prádlo - ubrusy.