Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Maloobchod, prodej: - elektro - domácí spotřebiče - kancelářská technika - výpočetní technika.

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané květiny - zahradní keramika - dárkové předměty . Rozvoz kytek.

Výroba, prodej, maloobchod: - nerezové výrobky pro přípravu teplé užitkové vody a teplé vody - bojlery, nerezové ohřívače vody TUV - turbobojlery - atypické ohřívače - trivalentní solární zásobníky - akumulační nádrže - bazénové ohřívače a zásobníky se solárním ohřevem - výměníky odpadního tepla - krby, pekárenské pece.

Výroba: - ocelové zárubně (všechny typy a atypy). Zakázková kovovýroba: - okna, dveře, vrata. Zámečnická výroba dle zadání zákazníka. Práce, poskytování služeb v oblasti: - kovoobrábění (frézování, soustružení, broušení, lisování, řezání, stříhání a ohýbání plechů). Autodoprava nákladní: - vnitrostátní i mezinárodní do 5 tun ...

Výroba, prodej: - vybavení kotelen - tepelné zdroje - nerezové a ocelové akumulační nádrže - nerezové bojlery.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové, sušené -keramika (květináče) -dárková keramika -substráty (hlína) -hnojiva. Služby: -vazba, vázání, aranžování kytic.

Výroba, práce, řemeslo: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky, obývací stěny, dětské pokoje, předsíňové sestavy, bytové doplňky, skříně, police, dřezové desky bytové doplňky - stolař - truhlář.

Maloobchod, prodej: - elektrické nářadí. Půjčovna pracovního nářadí.

Výroba: - dřevěné násady. Velkoobchod: - železářské zboží - zahrádkářské zboží.

Prodej: - příslušenství k bazénům.

Výroba, dřevovýroba, stolařství, stolárna, truhlářství: -dřevěného nábytku na zakázku z velkoplošných materiálů laminát, překližka, spárovka, MDF* a masivu: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -obývací pokoje, obývacích pokojů -vestavěné skříně, vestavěných skříní -výrobky ze dřeva masivu: -schodiště, schodišť, ...

Výroba, prodej: - dekorace, aranžování sušených květin - velikonoční, vánoční výzdoba.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař - truhlář. Výroba: - kuchyňský nábytek. Vzorková prodejna: - Náměstí T.G.M 134, Rožnov p. Radhoštěm - tel: 571 629 057.

Prodej, montáž: - kotle na plyn. Topenářské práce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - plynové kondenzační kotle. Centrála: - Karlická 37/9, 153 00 Praha - tel: 257 912 060 - e-mail: info@nefit.cz.

Prodej: -dárkového zboží -živých květin -květinových vazeb.

Nabízíme prodej materiálu pro povrchové úpravy stavebních objektů.

Návrh, výroba, montáž - sekční dřevěná garážová vrata Dodávka - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu Návrh, výroba, montáž - eurookna i dřevěná - dřevohliníková okna - dveře (vstupní vchodové, interiérové)dodávka - interiérové a exteriérové parapety Výroba - slévárenské formy

Návrhy - interiéry Architektonické návrhy interiérů