Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodo, topo, plyn -instalační materiál: -měděné, plastové, pozink trubky včetně tvarovek -kotle, radiátory, ohřívače TUV -topidla, sporáky, tlakové nádoby -armatury, odpady, hadice -domácí vodárny -sanitární a zařizovací předměty: -keramika, vany, baterie -sprchové kouty, splachovací ...

Služby: -okrasných zahrad, výsadbu a rekonstrukci zahrad, rostlin, trávníků, zeleně, dřevin -úpravy terénů -stavbu skalek -zahradní stavby -sadové úpravy -dovoz rostlin.

Rodinné Zahradnictví u rozchodníka spol. s r.o. ve Fryštáku - Žabárně má dlouholeté zkušenosti v oboru. Nabízí sazenice okrasných rostlin i ovocných stromů a keřů, bylinky i zeleninu vlastní výroby od semínka - hnojené přírodními hnojivy, zakoupíte u nás sezónní ovoce a zeleninu i doplňkový zahradnický sortiment. Věnujeme se také návrhům a ...

Ovocná školka. Pěstování, produkce, prodej ovocných stromků a keřů: -jabloně, hrušně, třešně, višně, broskvoně, meruňky, slivoně, -rybíz, angrešt, keřové růže.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - zahradnictví - návrhy zahrad zdarma - okrasné dřeviny - listnaté, jehličnaté - čarověníky - vřesovité rostliny - mulčovací kůra, rašelina.

Zahradnictví, prodej: -okrasné dřeviny -substráty -hnojiva -osivo.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Stavební i nábytková truhlářská výroba. Výroba z masivu a lamina. Provádíme povrchové úpravy. Eurookna. Dílna v areálu ZD Nětčice.

Zahradnictví. Prodej: - květiny - vázané zlacené a zelené jmelí - KNOW- HOW - barvení jmelí.

Pěstování, prodej: - okrasné stromy, stromky: - jehličnany, listnáče - okrasné rostliny - roubované rostliny. Realizace zahrad a veřejné zeleně

Návrh, montáž, autorizovaný servis: - tepelná čerpadla Stiebel Eltron, DAIKIN Altherma. Rekuperátory, rekuperační jednotky, ventilační jednotky, větrání rodinných domů. Montáž : - podlahové vytápění, radiátory, fancoily - vzduchotechnika, klimatizace - elektroinstalace domovní, průmyslová. Měření a regulace, MaR. Elektroinstalační ...

Zahradnictví. Služby: -výsadba zeleně -návrhy, výsadba a údržba zahrad a veřejných prostranství -poradenská činnost -projekty zahrad a veřejných prostranství zpracované na počítači -vybavení interiérů živými i sušenými květinami. Prodej: -okrasné jehličnany, jehličiny -listnaté keře -trvalky -traviny -růže.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - betonové, keramické květináče - venkovní i vnitřní - doplňky - vodní měrky, plastové vložky, substráty, rukavice. Možnost osobního vyzvednutí v kamenné prodejně: - Brodské pugéty., Uherský Brod, Pecháčkova 127.

Květinářství. Prodej: -řezané, hrnkové, sušené květiny -dárkové zboží -bytové doplňky. Květinová vazba. Květinové aranžmá a dekorace. Rozvoz květin po Uherském Brodě a blízkém okolí

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - sójové svíčky s dřevěnými, bavlněnými knoty - aroma difuzéry - náplně do aroma difuzérů - sójové vonné vosky.

Zahradnické centrum, služby: - zahradnictví, realizace zahrad - zahradnické a sadové úpravy - komplexní péče o dřeviny a zeleň - výsadba a zakládání zahrad, ovocných sadů, parků, trávníků. Zahradnické centrum.

Služby: - komplexní zahradnické práce - návrhy výsadeb zeleně -zakládání trávníků - ošetřování zeleně - výsadba květin, keřů, stromů. -ošetřování keřů, stromů, řezové práce, kácení stromů -rizikové kácení stromů -drcení větví do 14cm -frézování pařezů, vyrývání pařezů -vrtání děr až do 60cm -strojní práce s kulatinou, ...

BRAFA interier s.r.o. se zaměřuje na výrobu kancelářských stolů, židlí, nábytku a kancelářských doplňků.

Ateliér zahradní a krajinné architektury. Projekce, projektování: - zahrady, interiérová zeleň - krajinářská zeleň.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -umělé květiny -bytové dekorace

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zeleninové přísady -balkonové a okrasné rostliny, sazenice -nádoby, truhlíky, substráty -roubované rostliny -produkce a prodej zeleniny

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

Výroba, prodej: - designový nábytek do interiéru - kuchyňské linky, obývací pokoje, komerční interiéry, skříně, dětské pokoje, ložnice, koupelny, předsíně.

Prodej řezaných květin, hrnkových květin, přísady zeleniny, hnojiva, chemie, keramika a jiný drobný sortiment.

Služby: -voda, topení, plyn -kotle, kamna -solární systémy -krby -regulace -podlahové vytápění -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotací Montáž: -dřevozplyňující kotle pro biopalivo + pelety Držitelé certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotace.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.