Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Firma TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. je specialistou v řešení ekonomického vytápění a klimatizování objektů. Navrhujeme technologie, které šetří hlavně energii a uspokojí Vaše konkrétní potřeby tak, aby byly elektivní a zajistili návratnost. Svou práci věnujeme těmto technologiím: - solární systémy - klimatizace a chlazení - podlahové ...

Plynoinstalační práce. Revize. Topenářské práce Prodej, montáž - krby - kamna - topenářský materiál. Revize: - plynové spotřebiče. Prodej, montáž: - vany - sprchové kouty - sanitární keramika. Vodoinstalační práce.

Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání je tradiční prodejce zahradní techniky včetně zajištění záručního a pozáručního servisu na většinu známých značek. Naše společnost se specializuje na prodej, návrh a kompletní instalaci a servis robotických sekaček Husqvarna Automower - jednička na trhu a Gardena. V našem prodejním portfoĺiu najdete ...

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Plynoinstalační práce Realizace - solární systémy Realizace - tepelná čerpadla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Stavební práce v interiéru i exteriéru: - výškové práce - malířství, natěračství - fasády - rekonstrukce bytů a domů. Dveře: - vstupní, bezpečnostní - plastové, euro, dýha. Okna: - zárubně, parapety - dřevěné schodiště - žaluzie, markýzi - zasklívání balkónů. Potrubí: Strojní čištění potrubí a odpadů.

Prodej, dodávka, montáže, instalace, realizace, servis: -domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody, voda -TOPO, topení, podlahové vytápění -PLYNoinstalace, instalace plynu, servis plynových spotřebičů -plynových spotřebičů -solární panely, kolektory -rozvody potrubí - ocel, měď a plast -vodárny, ...

Firma TDK stavební se sídlem v okrese Vsetín se specializuje na podej nářadí pro sádrokarktonáře, a to včetně potřebného materiálu. Veškeré, námi nabízené, produkty si můžete objednat na našem e-shopu: www.tdkstavebni.cz Dále našim zákazníkům nabízíme také vysoce kvalitní stavební materiály a střešní krytiny, jako je masivní dřevo, kvalitní ...

Prodej: - střešní krytiny - střešní okna - tepelná izolace - okapové systémy - plastové doplňky.

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej obrazů: - originální obrazy na kvalitním plátně - malování na míru - popiště nám Vaši představu obrazu.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

Firma AZS Černoch se sídlem v Lešné v okrese Vsetín se zabývá realizací závlahových systémů, plastovou výrobou a servisem bazénů. Realizujeme závlahové systémy pro fotbalová a golfová hřiště, zahrady rodinných domů, parky a reprezentační prostory. Zakázky závlahových systémů realizujeme kompletně, od návrhu přes projekt, dodávku, údržbu či ...

Internetový prodej dřevoobráběcích strojů, KDR dřevoobráběcích strojů, nástrojů, lepidel, barev, lesní techniky, dřevomateriálů a vzduchotechniky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - podlahoviny - koberce - laminátové podlahy, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy. Podlahářské práce: - vinilové podlahy. Prodej: - ekopaliv - dřevěné pelety a brikety.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. Dodávka, prodej a montáž: - plastová okna, eurookna, hliníková okna, střešní okna - garážová vrata - zimní zahrady - vchodové a posuvné ...

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. .

Správa nemovitostí. Služby pro společenství vlastníků jednotek.

OPOP s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej automatických a kombinovaných kotlů na pevná paliva.

Kompletní obkladačské a zednické, sádrokartonářské práce. Pokládka dlažby. Epoxidové lité povlaky a nátěry.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.