Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Nuka seeds - Grow shop. Internetový obchod - banka konopných semen: - feminizovaná semena konopí Megaton, Polaris, Kleopatra - samonakvétací semena konopí Banshee, Automaton, Paradox, Baba Yaga, Tokamak - speciální odrůda konopí s CBD.

Půjčovna mobilního sudu s vířivkou. Pronájem vířivky - wellness u Vás doma s rodinou, na oslavu s přáteli, firemní akce i jiné příležitosti. Voda se vytápí pomocí kotle a dřeva. Napuštění vodou trvá cca 30min, vyhřátý sud na 36°C je zhruba za 2, 5 hod.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Prodej: - urnové desky a pomníky ze sklosilikátu - sklosilikátové obkladové desky - dekorativní stoly a stolové desky - dělící stěny, obkladové desky a fasády.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ovocné a okrasné dřeviny: - stromky, keře - dekorační předměty. Prodejna Tovačov? - Šárka Hrabalová - mobil 725893691 e-mail: tovacov@jukka.cz.

Výroba: -sanitární program pro handicapované: -madla k WC, vaně, umyvadlům a do sprchy. Zakázková zámečnická výroba, kovovýroba: -vrata, brány -protipožární dveře, okna -ocelové konstrukce -schodiště, zábradlí. Výroba, ostření, broušení: -vrtací, frézovací nástroje -kovové součásti. Svářečské práce. Reference: - ...

Oprava, servis: - plynové spotřebiče - elektrické spotřebiče.

Zámečnictví. Zakázková zámečnická výroba: -atypické zámečnické konstrukce pro interiéry i exteriéry -ocelové schodiště - rovné, točité -ocelové zábradlí schodišťové i balkonové -nerezové zábradlí -ocelová okna i celé prosklené stěny -dveře, vrata v kombinaci ocel, dřevo.

Výroba a prodej: -rozvaděčové skříně -silových a datových rozvaděčových skříní včetně příslušenství -PUR lité těsnění.

Výroba, prodej, výstavba, montáž, instalace. Zimní zahrady FOUR SEASONS z hliníkových profilů: - možnost dřevěného interiéru, - speciální izolační dvojskla zabraňující přehřívání v letním období. Zastřešení: - bazény, terasy. Montáž: - hliníková okna, oken, dveře, dveří, fasády ze systému Reynaers Aluminium. Návrhy, projekce, ...

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...

U nás si vybere podlahu jakou chcete a je z čeho vybírat. Firma EVEREL s.r.o. nabízí laminátové a dřevěné podlahy QUICK-STEP a vinylové podlahové dílce. Rádí Vám poradíme jakou podlahu si vybrat do nového či renovovaného interiéru. Výhradní dovozce, importér, velkoobchod: -laminátové a dřevěné podlahy značky QUICK-STEP se zámkem UNICLIC: ...

Výroba sedacích souprav a postelí Realizace interiéru veřejných prostor, kaváren, relaxačních nebo jídelních zón.

Květinářství. Vazba - kytice pro jakoukoliv příležitost. Dárkové zboží, svíčky, CBD.

Svoz, likvidace: -komunálního odpadu, tel.: 572633350 -nebezpečných odpadů, tel.: 572632612 -tříděného odpadu, tel.: 572632877. Výkupna surovin, tel: 572632757. Skládka Prakšická. Skládkování odpadu, tel.: 572633350. Údržba: -komunikace a veřejné osvětlení tel.: 572632762 -veřejné zeleně, kompostování tel.: 572632762 ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny, suchá vazba. Rozvoz květin. Květinová výzdoba. Květiny u hřbitova - pouze v období dušiček: - Hulín 768 24, Záhlinická tel.: 603169627.

Maloobchod, prodej: - nábytkové kování - kuchyňská dvířka - dřezy - drátěný program.

Stolařství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - bytový nábytek - vestavěné skříně - dveře.

Zahradní služby Zlín Návrhy, realizace zeleně. Údržba stávající zeleně. Terénní úpravy. Drobné stavební práce.

Grafické návrhy, eshop, internetový obchod, prodej, montáže: - dekorace do interiéru - vánoční výzdoba, dekorace - 3D figury, dekorace do dětského koutku, na dětská hřiště. - výzdoba pro města a obce, výzdoba vánočních trhů Pronájem dekorace.

Realizace: - luxusní dekorativní stěrky a podlahy. Prodej: - doplňkového materiálu k podlahám a stěnám. Míchací centrum.

Péče o stromy a zeleň: - řezy - zdravotní, bezpečnostní, redukční, stabilizační - vázání korun stromů - rizikové kácení. Další služby. - frézování pařezů - štěpkování dřevní hmoty - postřik jmelí.

Firma UPOSS, spol. s r.o. se již více než 30 let zabývá komplexní projektovou a inženýrskou činností.  V rámci našich služeb nabízíme zpracování předprojektových a projektových dokumentací staveb nejrůznějšího charakteru. Současně také nabízíme služby v oblasti realizací staveb, a to ve spolupráci se stavebními firmami ve Zlínském kraji. ...