Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Specializovaný internetový obchod s designovými samozavlažovacími květináči LECHUZA. Máme nejnižší ceny na našem trhu a veškeré zboží skladem. K dodání do 48 hodin.

Koupelnové studio Kompletní dodávka, prodej: - obkladů, dlažeb a sanitární techniky určené pro vybavení koupelen rodinných domů, bytů a komerčních objektů, koupelnové a sprchové baterie Rekonstrukce, realizace a návrhy koupelen

Výroba, stolařství: - pergoly - altány - stání pro auta - balkónové zábradlí - schody a interiérové zábradlí - dveře vnitřní i vchodové - bytové doplňky Prodej: - palubky - OSB a QSB desky Prodej, montáž: - polykarbonát www.pizurplast.cz

Zahradní centrum. Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -sazenice -květiny řezané, hrnkové. -vazba květin. Květinová vazba pro různé příležitosti: - svatební vazba - kytice pro nevěstu, výzdoba na stoly, auta - smuteční, dušičková vazba, aranžmá - věnce, kytice ze živých i umělých květů. Rozvoz, doručování květin v okrese Zlín, ...

Firma TOWELIN ve Zlíně se zabývá svařováním oceli, nerezu a slitin Al a také opravami navařováním součástí či konstrukcí. Provádí navařování metodou TIG a mikroTIG na součástech i po tepelném zpracování. Je výrobně obchodní firmou zaměřenou na prodej nástrojů a nářadí pro strojírenství. Služby: - svařování - návary TIG a mikro TIG - ...

Zemní a výkopové práce s minibagrem VOLVO EC25. Odvoz odpadu, suti, výkopové zeminy, ekologická likvidace. Pronájem kontejnerů. Sečení trávy. Jeřábnické práce.

Prodej, montáž, servis a revize kotlů a tepelných čerpadel. Pomoc s vyřízením dotace na kotel nebo tepelné čerpadlo.

Prodej zahradního nábytku. Zpracování čerstvé zeleniny - čištění, loupání, krájení, vakuování. Příprava studených, teplých rautů. Chráněná dílna.

Prodej, pronájem nemovitostí. Správa pronajímaných nemovitostí. Vyklízecí práce. Drobné řemeslné práce.

Velkoobchod, eshop, internetový obchod, prodej: - úchytky, knopky - háčky - věšáky.

Zahradnické práce a služby. Návrhy, realizace, projektování, údržba: -zahrady -parky -trávníky -zeleně na klíč. Výstavba, stavba: -drobné zahradní stavby -budování jezírka, skalky -japonské zahrady. Služby: -zahradní architekt.

Společnost LEVEL 02, a.s. je výrobce kamenné dlažby, obkladů se sídlem ve Zlíně. Je možná zakázková výroba kamenných atypických výrobků. Aktuálně je naší hlavní činností prodej sanitární keramiky, prodáváme kamenné, keramické, velkoformátové dlažby, obklady a další vybavení do koupelny, kuchyně. Jsme prodejci přírodního kamene a umělého kamene ...

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Naše firma MALCOLOR s.r.o. vymaluje váš byt, dům či pracoviště. Nabízíme širokou škálu interiérových, dekorativních a fasádních barev a materiálů včetně namíchání barvy dle vašich požadavků. Zajistíme veškeré malířské a natěračské práce, tapetování, protipožární nátěry. Barvy, laky, velkoobchod, maloobchod, prodej, kolorovací centrum: ...

Maloobchod, prodej: - laky, lazury, mořidla, vosky, oleje - tmely polyuretanové, akrylátové - fasádní, interiérové, dekorativní barvy, laky. Práce: - malířské, malby, malování - míchání: - barev syntetických, vodou ředitelných, lazury, fasády a primalexy - barevných odstínů barev, laků a omítek na počkání. Poradenský servis.

Kácení stromů a dřevin s plošinou nebo s lana Frézování pařezu, drcení větví. Práce motorovou pilou Realizace zahrad. Údržba zahrad: - ořezy živých plotů - čištění zanedbatelných ploch - výsadby. Prodej mulčovací kůry, štěrku, písku a tříděné zeminy včetně rozvozu. Zemní práce.

Květinářství Florián - Jana Krejsová nabízí pokojové rostliny, řezané květiny, svatební kytice, smuteční vazby, dušičkové vazby. Nabízíme květiny ke každé příležitosti ať už k svátku, narozeninám, pro maminky nebo jen tak pro radost. Dále si u nás vyberete pokojové rostliny, obaly na květináče, svíčky či drobné dárky. V neposlední řadě si u ...

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Internetový obchod, eshop, prodej: - stavebniny - nářadí - potřeby pro dům, zahradu - hygiena, úklidové prostředky - dílenské vybavení.

Prodej a servis nářadí a nástrojů všech známých značek: - ruční, elektrické, pneumatické i speciální nářadí - příslušenství - spotřební materiál. Doprava zajištěna.

Prezentace a prodej diamantových ostřičů nožů. Brousíte ručně, bez složitého upevňování nože. Vhodné pro kuchyň, lov, hobby, rybaření.

Sečení a mulčování travnatých ploch.

Odborná pokládka podlah a koberců. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti pokládky podlah. Dodáváme vinylové podlahy, laminátové podlahy, PVC podlahy i dřevěné podlahy. Mezi naše další specializace patří zajištění kobercových podlah, epoxidových podlah, marmolea a obklady a polepy stěn.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.