Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Návrhy a realizace japonských a okrasných zahrad. Prodej: - substrát určený pro pěstování bonsají - ekologické hnojivo - korejské misky - bonsaje.

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Rizikové kácení v omezených prostorech. Stromy: - posouzení stavu - návrh způsobu ošetření - odborné ošetření - zdravotní, redukční a bezpečností řezy - instalace bezpečnostních vazeb - výsadba a údržba zeleně.

Prodej, montáž, servis: -dřevěná okna -plastová okna Rehau -eurookna profil: 68, IV 78, 80 -vstupní dveře -parapety vnitřní a vnější -žaluzie: -do plastových oken -do eurooken -vnitřní horizontální, vertikální -venkovní.

Prodej: - ruční, dílenské nářadí - čistící technika - vysokotlaké čističe - stavební a zahradní technika - elektrocentrály a generátory.

Zdravé spaní. Maloobchod, prodej: - ložnice - postele - pohovky - selský masivní nábytek - sedací soupravy - křesla - obývací stěny - dětské pokoje a doplňky - kancelářské židle - židle - stoly a stolky - jídelní sety - skříně. Výdejní místo pro osobní odběr: - Zlín, Vavrečkova 7029 - budova 44 tel.:727801655.

Sklad stavebního materiálu. Maloobchod, prodej: -interiérové stavební komponenty pro suché stavby -sádrokartony KNAUF: -stropní podhledové systémy, podhledy -stěnové systémy -podlahové systémy -předsazené stěny -suché omítky -speciální systémy s vysokou protipožární odolností -suché maltové směsi KNAUF PSS*: ...

Interier centrum: - realizace a návrhy interiérů - typizovaný i atypický bytový nábytek - kuchyně - obývací stěny - vestavěné skříně. Stolařství, truhlářství.

Květinu pro každou příležitost zakoupíte v Květinářství Salix paní Vladimíry Zezulové. Provádíme květinové vazby pro každou příležitost. Uvážeme Vám květinu k narozeninám, svátku, svatební, smuteční i pro radost. Dále se věnujeme realizacím květinových výzdob a designu interiérů. Květinářství SALIX můžete navštívit v Kroměříži na ulici ...

Kovomat - železářství. Prodej spojovacího materiálu: - vruty, šrouby, hřebíky, hmoždinky - vrtáky, těsnění - dveřní zámky a kování - nářadí - poštovní schránky - nářadí pro řemeslníky a zahrádkáře - dřezy - elektrody.

Stavba krbů a kamen - specisté na sortiment firmy Hoxter. Kachlová kamna. Prodej: - krbové sestavy - akumulační, konvekční krby - krbových kamen - krbových vložek - sortiment potřebný k výstavbě krbů a kamen. Sídlo, fakturační adresa: - Zín-Štípa 76314, Mariánské náměstí 677.

Generální opravy, repasování, repase, prodej: -průmyslové armatury, průmyslových armatur: -šoupátka -ventily - uzavírací, pojistné, redukční, s elektroovládáním -klapka zpětná -odvaděče kondenzátů -čerpadel WILO.

Klima Zlín: -klimatizace -tepelná čerpadla -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboproud -centrální vysavače.

Služby: - zařizování pohřbů, parte, nabídka smutečních květinových vazeb - technické služby - zahradnické práce, práce se stroji, instalatérské práce, elektro - prodej popelnic - správa bytů.

Velkoobchod, obchodní činnost: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -stavební materiály. Prodej: -oběhová čerpadla teplovodní a kalová. Provozovny: -Kroměříž, Na Hrázi 562 tel.:573331632, 573333490 -Kroměříž, Velehradská 578 tel.:573337274, 573339324.

Výroba a prodej vířivek a plaveckých bazénů swim spa. Firma Hydropool spas s.r.o. ze Zlína Vám zajistí koupi vířivky či swim spa dle Vašich požadavků a představ. Prodej, instalace, profesionální poradenství a konzultace. Individuální přístup a záruční a pozáruční servis našich odborných pracovníků.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -malířské potřeby, malby -fasádní, interiérové nátěry -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónování barev TIKKURILA na automatickém tónovacím stroji.

Práce: -elektromontáže. Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí - venkovní i kabelové -veřejné osvětlení. Nákup, prodej: -materiál: -elektromateriál, -kabely, -transformátory.

Projekce, dodávka, montáž, servis, revize, oprava: -vedení vysokého a nízkého napětí venkovní i kabelové VN 22 kV, NN -veřejné osvětlení -trafostanice Prodej: -transformátory 22 kV. Nákup, prodej: -elektromateriál: -silové kabely nízkého a vysokého napětí -betonové stožáry -kabely -transformátory.

Zahradnictví a Květinářství u Kulíšku se nachází v obci Lidečko v okrese Vsetín. U nás pořídíte vše pro vaši zahradu. Nabízíme celoroční i sezónní květiny, letničky, trvalky, okrasné i ovocné stromky a keře, zeleninovou sadbu, semena a veškeré zahradnické potřeby. Pořídíte u nás také řezané a hrnkové květiny a také různé květináče, ...