Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba: -svítidla: -bytová, zahradní. Prodej, distribuce: -zahradní osvětlení -svítidla: -bodová, moderní, stropní, nástěnná

Zahradní centrum. Prodej: - sortiment rostlin: - jehličnany, listnaté stromy a keře - dřeviny na živé ploty, vzrostlé stromy, solitéry - balkonové květiny, bylinky, trvalky, letničky, růže, pnoucí rostliny, rododendrony a azalky - ovocné stromky - okrasné trávy - vřesy - chryzantémy - substráty, hnojiva. - zahradní ...

Prodej, eshop: -svítidel a osvětlení, lampy, lustry -pro bytové a komerční prostory, venkovní i interiérové osvětlení.

Výroba, prodej, montáž, servis: -chráničky, ochranné trubky z HDPE pro instalaci, výstavbu a ochranu všech druhů optických, koaxiálních a jiných kabelů -spojovací (kompletační) prvky pro uvedené trubky -plastové potrubní systémy pro rozvody vody a plynu. Poradenství: -technologie a marketing v uvedených oblastech.

Zahradní služby: -projektování a realizace zahrady -terénní úpravy -zakládání trávníků -úprava a údržba skalek -řezání, tvarování stromů a keřů -celoroční údržba zahrady, travnatých ploch, bonsají, rostlin -návrhy a realizace automatických závlahových systémů. Prodej: -dřevní štěpka -bonsajového materiálu a nářadí.

Předností naší společnosti je profesionalita a více jak dvacetipětiletá zkušenost na trhu. Postaráme se o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení Vaší zakázky v oblasti prodeje a dopravy kameniva, případně zemních prací. Nabízíme samostatnou dopravu nebo dopravu včetně kameniva. Díky našemu všestranému vozovému parku provádíme navážky ...

Velkoobchod, prodej: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Firma Kovárna - Bystřice s.r.o. se sídlem v Blazicích a provozovnou v Bořenovicích u Holešova se zabývá zámečnickou zakázkovou i sériovou výrobou. Svým zákazníkům nabízíme svařování (železo, nerez, hliník), výrobu stavebních zámečnických prvků (včetně umělecky kovářského zpracování), pálení plechů na CNC plazmě do síly 30mm, tlakové tryskání ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny LINDE -propan-butan -plynové spotřebiče -svářecí dráty -příslušenství ke svařování -svářečky TECHOSOL, TELWIN, TRIODYN -hadice k plynovým spotřebičům -nářadí-elektrické NAREX, URESS -stavební nářadí -ruční elektrické nářadí -svářecí technika Regionální zastoupení: ...

Výroba z profilů DECEUNICK, INOUTIC prodej : -plastová okna. dveře -zimní zahrady -obklady -parapety -plastové fasády, omítky interiérů -zámečnictví -autodoprava -průmyslové stavby -stavebniny.

Internetový obchod, eshop, e-shop s kovonástroji. Maloobchod, prodej: -nástroje pro kovoobrábění -nářadí - elektrické, vzduchové, ruční -měřidla.

Dodávka a montáž slunolamy ALARIS - vertikální, horizontální slunolamy.

Truhlářství, podlahářství. Práce stolařské a truhlářské na zakázku - z materiálů masiv, lamino: -okna -dveře: -venkovní, vnitřní (interiérové) -posuvné, dvoukřídlové (dvoukřídlé) -garážové, vstupní -kuchyňské linky -vestavěné (vestavné) skříně -kancelářský nábytek -obývací pokoje -dětské pokoje -skříně -stoly ...

Práce truhlářské, truhlářství. Výroba, prodej, montáž, atypické tvary a rozměry: -dřevěná euro okna, dveře - rustikální vstupní dveře - dřevěné vrata - dřevěné mobilní stánky.

Veškeré zahradní práce: - sekání trávy, čištění pozemků - rizikové kácení, ořez ovocných stromů Návrhy zahrad a jejich realizace. Drobné stavební práce.

Moderní český eshop zaměřený na bytové doplňky a dětské zboží, které je trendy. Ke každé objednávce přistupujeme individuálně.

Internetový obchod zabývající se prodejem interiérových a exteriérových svítidel, smart-home řešení a příslušenství k osvětlení. Eshop, prodej: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - produkty Smart Home - žárovky.

Maloobchod, prodej: -plný sortiment výrobků firmy Tescoma, Leifheit, Tefal -domácí a kuchyňské potřeby: -pánve, nádobí, příbory, tlakové hrnce, odpadkové a prádelní koše, misky, košíky, konvice, sušáky na prádlo, žehlící prkna, přenosné ledničky, chlebníky, rohože -výrobky z umělé hmoty (plastu) -sklo, skla: ...

Montáže: - plastová, hliníková okna - parapety - dveře - vstupní, interiérové - žaluzie -venkovní rolety -venkovní žaluzie - síťe proti hmyzu.

Společnost HELIO, spol. s r.o. Uherské Hradiště vyrábí profesionální osvětlovací systémy. Vývoj a výroba je zaměřena na interní i externí svítidla z hliníkových profilů, s různými světelnými zdroji (LED, zářivky, výbojky), speciální zdravotnická svítidla a veřejné osvětlení. Klademe důraz na spolehlivost, účinnost a nízkou energetickou ...

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Údržba komunikací, dopravního značení. Údržba veřejné zeleně. Instalace, údržba veřejného osvětlení. Správa dětských hřišť. Svoz komunálního odpadu, vývoz odpadkových košů Provoz sběrného dvora.