Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba, montáž: - garážová, průmyslová vrata - privátní brány - průmyslové brány, závory - stínící systémy, navíjecí markýzy - vstupní automatické systémy.

Maloobchodní prodejna, internetový obchod, eshop: - dětské kočárky - dětské autosedačky - vybavení do pokojíčku - postýlky klasické, cestovní, matrace, kolébky, ohrádky, povlečení, peřiny, polštáře, spací pytle - vše pro koupání, přebalování, krmení - hračky. Velkoobchod, servis: - kočárky a autosedačky Dorjan.

PRODEJ A MONTÁŽ: - vertikální žaluzie včetně oblouků a elektrických pohonů - horizontální žaluzie - horizontální žaluzie pro plastová okna - plissé - rolety - zatemňovací zařízení - zastínění zimních zahrad - rolády - předokenní rolety - doplňky VELUX provozní doba: PO-NE 8.00-16.00 hod SERVIS, VÝROBA A MONTÁŽ: - vjezdové ...

FAB-Shop.cz a Železářství Otrokovice, zámečnictví: -klíče, autoklíče. Montáže: -zámky, kování, schránky. Železářství: -kování, zámky, kliky -stavební chemie -elektrické nářadí -spojovací materiál. Prodej: - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ...

Podlahářské práce, podlahářství: -volná pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (koberců) -kladení, lepení, pokládání: -podlahoviny PVC* a koberce -lepení: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -podlahoviny -lino -koberce -penetrace a nivelační hmoty -tmely -disperzní a chemoprenová ...

VYBAVENÍ AUTOSERVISŮ A PNEUSERVISŮ V současnosti nabízíme v našem sortimentu kompletní vybavení pro autoservisy a pneuservisy - montážní stroje, vyvažovačky, zouvačky, veškeré nářadí, závaží a další sortiment. Toto zboží můžete nakoupit v našem e-shopu nebo v sídle naší firmy v Chropyni. NEJVĚTŠÍ ČESKÝ VÝROBCE MATERIÁLŮ NA OPRAVY ...

Výroba, dodávky, prodej, atypické na zakázku: -plastové bazény, bazénů, fóliové bazény -bazénové příslušenství a technologie: -filtrace, čerpadla, bazénové vysavače, chemické přípravky na úpravu bazénové vody -protiproudy, bazénové reflektory -solární ohřev, zastřešení.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -svítidla -výbojky -zapalovače -zářivky, žárovky.

Poradenství při zakládání a údržbě zahrad - funkční zahrada (jedlá) zakládání bylinkových záhonů ocenování dřevin

Společnost Dřevomont - Pořízka Vít vyrábí nábytek na míru. Přijedeme, zaměříme, zdarma naceníme a vyrobíme vám kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, postele či posuvné dveře na míru. Hotový nábytek vám dovezeme a namontujeme. Nabízíme vám také možnost, že podle daných rozměrů vyrobíme pouze přířezy včetně olepení hran. Jste-li ...

Realizace: - ploty - betonové, drátěné ploty, laťkové, panelové - brány a branky. Služby: - vrtání děr pro sloupky a vzpěry - betonování sloupků a vzpěr - napínání pletiva - osazení podhrabových desek - osazení brán a branek.

Dodávka, montáž, servis: - garážová vrata - vjezdové brány - stínící technika - ovládání vrat, bran i žaluzií,

Návrh, výroba, realizace, montáž: -realizace interiérů mateřských škol MŠ -dětský nábytek -dětské židle, stoly, lehátka -nábytek pro školní družiny a vybavení kanceláří, kabinetů a koupelen -reklamní stojany -soustružené výrobky ze dřeva -3D realizace

Kamnářství. Realizace: - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky - venkovní krby, grily, udírny - repliky kamen. Repasování, repase: - starých kachlových kamen.

Společnost Hučík s.r.o. Kroměříž poskytuje služby v oblasti správy a údržby nemovitostí, bytových domů v lokalitě Kroměříž, Vyškov, Hranice, Lipník nad Bečvou. Otrokovice. Vedení účetnictví

Rekonstrukce RD, bytů. Zednictví. Zednické práce Sádrokartonářské práce. Dlažby, koupelny.

Studio zaměřené na architekturu a umělecký, interiérový design. Primárně sídlí v Kroměříži, ale působí také v Brně a dostupném okolí. Hlavním cílem je vytvářet estetická a funkční řešení architektury a užitných předmětů. Dokonalé prostředí je krásné a účelné, protože je složené z předmětů uměleckých i užitečných.

Truhlářství, stolařství. Výroba na zakázku: -truhlářská, stolařská. Výroba, montáž, zakázková výroba: -nábytek (nábytku) z masivu, dýhy, lamina: -vestavěné skříně -kuchyně: -kuchyňské kouty -dezén: v provedení firmy KRONOSAN, Egger, Max, Wodego, Kaindl ... doporučení tvaru, materiálu, kování -zabudování i ...

Prodej, výroba, montáž, servis, výhradní dovozce: -brány CAME. -komponenty pro brány, vrata. -šíny, vozíky, kladky, panty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pro garážová vrata, vjezdové brány, parkovací zábrany, závory.

Dodáváme moderní technologie pro všechny typy novostaveb. Jde o vlastní systém MAXcomfort - zajišťuje vytápění, centrální chlazení, řízené větrání s rekuperací tepla a ohřev vody. Minimálizujeme spotřebu elektrické energie.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Vybavení obchodu: návrh, vizualizace, stavební práce, výroba atyp-nábytku, montáž interiéru. Celé ČR a SR. Kvalitní praktické řešení až po luxusní vzhled. Prodej obchodního zařízení: regály, stojany, vitríny, pulty, OZAP. Realizace výstavních stánků.

Výroba, šití, velkoobchod, prodej: - pracovní oděvy - ochranné pracovní pomůcky - veškerý sortiment i na zakázku - drogerie - bytový textil a lůžkoviny - obuv.