Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Luxusní nábytek. Zakázková výroba nábytku: - konferenční, jednací stoly - jídelní stoly - odkládací, noční stolky - stolní lampy - interiérové doplňky - luxusní hodiny, zrcadla - barové desky apod.

Internetový obchod, eshop, prodej: - hračky, hry, stavebnice - kreatovní tvoření, puzzle - školní potřeby - dárky - šperky - sportovní potřeby - bytový textil - dům a bydlení - káva .

Údržba zahrad. Revitalizace pozemku. Sečení trávy Rizikové kácení, ořez ovocných stromů. Stříhání živých plotů. Zajistíme i odvoz zahradního odpadu a úklid listí. Prodej: - štípaných polínek z měkkého i tvrdého dříví.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Květinový ateliér - květinářství: - vážeme kytice.

Zakázková a sériová výroba plošného těsnění z pryže, silikonu, vitonu, PU, PTFE a klingeritu. Eshop: prodej lepidel a tmelů Universum, Loctite, Henkel, Loxeal a Soudal, pásků Tesa. Fakturační adresa: - Dřevnická 549, 76001 Zlín.

Realitní kancelář NEXT Reality. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí. Finační servis.

Velkoobchod, prodej: - fasádní profily - sádrové prvky - dekorační lišty.

Velkoobchod, prodej bytový textil: - do ložnice: - polštáře, prostěradla, povlečení, vlněný program - do kuchyně: - chňapky, prostírání, zástěry, utěrky, ubrusy - do koupelny: - ručníky, osušky, podložky na zem - bytové doplňky: - ubrusy, koberce, povlaky na polštář, deky, závěsy - látky v metráži - velikonoční ubrusy, ...

Kompletní technická správa budov: - provoz, údržba i dispečink. Fyzická ostraha objektů. Úklidové služby, recepční služby . Náhradní plnění - zpracování jednoduchých kompletačních prací.

Šití, prodej, internetový obchod: - originální dětské stany, teepe do interiéru i exteriéru - dětské spacáčky - doplňky do pokojíčku. Sídlo firmy: - Vodní 82/27, 767 01 Kroměříž.

Společnost SPEDOS je významnou výrobní společností, která nabízí nejširší výběr automatických dveří a průmyslových vrat : - odborné konzultace - projektování konkrétních automatických dveří či vrat - vše řešíme podle potřeb klienta - vlastní výroba, díky niž můžeme snížit cenu a současně urychlit výrobní proces - garance odpovědnosti za ...

Výroba, prodej, montáž, servis: - automatické posuvné dveře (obloukové, rohové, přímé, lineární, panikové, teleskopické) - garážová vrata sekční Comfort - průmyslová vrata sekční VM01, VM02, VMO3 - protiprůvanové vratové clony (kyvná vrata, pruhové závěsy, rychlonavíjecí vrata) - pohony na dálkové ovládání pro vrata a brány ...

Realitní kancelář. Zprostředkování - koupě, prodej, pronájem: - nemovitostí.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - mobilní klimatizace - odvlhčovače, vysoušeče. Značky: - Mitsubishi, Sinclair, Daikin a LG. Zajišťujeme služby pro Zlín, Brno, Moravu.

Pronájem - reprezentativní prostory v centru Zlína. Vhodné pro obchod, kanceláře, či jiné podnikání.

Eshop. Prodej: -povlečení -nábytek -bytový textil -domácí potřeby -hobby potřeby -vybavení dětského pokoje, povlečení, hračky -zahradnické potřeby.

Služby: - výstavba rodinných domů na klíč - zakládání staveb - občanské a průmyslové stavby - rekonstrukce domů a bytů - komplexní stavební práce - půjčovna stavebního nářadí

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Dodávka, instalace: - rekuperační jednotky - klimatizace.

Nástrojářství a výroba: - sekací, vysekávací nože, matrice, sekací desky pro: -obuvnický, galanterní, textilní, automobilový průmysl Prodej, servis, opravy, renovace: - kvalitní sekací desky Vysekávací práce, vysekávání.

Dodavatel osvětlení. Světelné výpočty, návrhy osvětlení. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Zařízení pro obchody, restaurace a komerční interiéry. Výroba, dodávka interiérů na klíč. Působíme nejen v ČR, ale po celé Evropě.