Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost Global Business a.s. se zabývá výhradně návrhy, výrobou a projektováním elektrických rozvaděčů a přípojnicových systémů o jmenovitém napětí do 1000V AC/1500V DC a jmenovitém proudu do 7000A. Disponujeme všemi potřebnými certifikáty a zkouškami pro výrobu elektrických rozvaděčů NN a ostatní nabízené činnosti. Výroba, projektování: - ...

Maloobchod, prodej: - ovčí produkty - výrobky z ovčí vlny - bylinné balzámy - výrobky z konopí Velkoobchodní prodej, sklad: - letiště 1578, 765 02 Otrokovice tel.: 603164910.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zámečnictví, nástrojářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Výroba: -jímky, septiky, vodoměrné šachty -nádrže pro chemický a potravinářský průmysl -PVC kryty do rozvaděčů -výrobky z plastů pro stavebnictví -bazénů -ohýbání a tváření polykarbonátu a plexi.

Prodej, výměna: -sanitární keramika -koupelnový nábytek -plynové kotle -otopná tělesa -rozvody, čerpadla Rekonstrukce: -koupelen, kotelen. Práce: -vytápění budov -vodoinstalace.

Stavební firma: - rodinné domy - haly a průmyslové stavby - sanace, zateplování budov - dřevostavby - hydroizolace staveb - chodníky - truhlářské, klempířské, tesařské a pokrývačské práce Řízené větrání. Dodávka: - větrací jednotky - rozvody vzduchu.

Výroba, dodávka, montáže, projektování: -tepelná čerpadla -klimatizace -vzduchotechnika. Výroba, montáže, revize: -rozvaděče nízkého napětí (NN). Práce: -elektromontáže, elektroinstalace - slaboproud.

Společnost VAE THERM, spol. s r.o. poskytuje odborné služby především v oblasti komunální energetiky formou expertní, technické a inženýrské činnosti, zpracování projektových dokumentací a vlastní provádění staveb na klíč se zajištěním pružné reakce na požadavky zákazníka. Nedílnou součástí naší činnosti je poskytování rad a doporučení pro širokou ...

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy. Prodejny: -Valašské Klobouky, Čs.armády 307 tel.: 577310999.

Podlahářství. Pokládka podlah. Renovace podlahových krytin: - broušení dřevěných podlah, parket, mozaiky - PVC a linolea. Podlahové studio. Prodej podlahových krytin - vinylové podlahy - tkaný vinyl - dřevěné, laminátové podlahy - korek - koberce.

Elektrorevize: - revize elektrických zařízení. Elektromontáže: - domovní telefony a videotelefony - bytové i nebytové objekty. Výroba, montáže, oprava, servis: - elektrorozváděčů. Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - montáže bezbečnostních a zabezpečovacích prvků v domácnosti: - bezpečnostní zámky - ...

Maloobchod, prodej: -autolaky značky SIKKENS, MOBIHEL, MAX MAYER -antikorozní ochranné prostředky -tmely -tužidla -ředidla -podkladové materiály -fasádní a interiérové barvy -sortiment pro lakýrníky. Míchání autolaků.

Společnost BAHEN Zbyněk Hejný ze Zlína se Vám postará o kompletní bytový servis a zajistí kvalitní instalatérské práce. Působíme převážně ve Zlínském kraji, kde také provádíme opravy topení a vše okolo domácích vodáren a kotelen. Firma nabízí bytový a instalatérský servis: - instalatérské práce - vodoinstalace - domácí kotelny - plynové a ...

Velkoobchod, prodej: - kompletní vybavení koupelen (vany, sprchové kouty, vaničky, umyvadla, vodovodní baterie, obklady, dlažby, bidety, klozety, pisoáry) - koupelnové doplňky (zrcadla, poličky, držáky, koupelnový nábytek) - sanitární technika (systémy pro sanitární instalace GEBERIT, odpady, sifony, ohřívače, hygienický ...

Záruční a pozáruční servis ručního elektrického nářadí značek Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite. Prodej ručního elektrického nářadí.

Výroba plastových výrobků: - sanační klíny - mrazuvzdorné terče pod dlažbu - injektážní pakry - podložky pro dřevostavby - technické výlisky.

Naše firma působí v okrese Kroměříž a nabízí svým zákazníkům především kompletní rekonstrukce rodinných domů a bytů a také koupelen a bytových jader. Dále realizujeme zateplování, montáž sádrokartonů, pokládku obkladů a dlažeb a také instalatérské práce. Díky dlouholeté praxi v oboru Vám můžeme garantovat kvalitní, rychlé a cenově dostupné ...

Výroba paletového nábytku na zakázku.

Tržní ocenění nemovitosti. Prodej, pronájem nemovitostí. Naaranžování interiéru. 3D scan nemovitosti - virtuální prohlídka, videoprohlídka. Webové stránky nemovitosti. Developerská činnost.

Zámečnictví. Výroba: - garážová vrata - kotce pro psy - plechová vrata a dveře a další.

Regionální stavebniny. Prodej štěrků, písků a kameniva s dopravou od 100 kg do 26 tun. Stavební materiál, ztracené bednění, studniční skruže, beton, izolace, SDK, cement, lepidla, stavební chemie, nářadí, a další. Provádíme zemní a výkopové práce, terénní úpravy, svahování i nakládku materiálů pásovým minibagrem.

Realizace interiérů: - hotelové prostory, restaurace - prodejny, kanceláře - rodinné domy. Projektová dokumentace v 3D. Vlastní doprava.

Výroba, prodej: -vratové techniky -sekční garážová vrata -privátní a průmyslová vrata -pohony vrat.

Zakázková zámečnická výroba: -výroba ozubených kol-různé rozměry -strojní součásti a komponenty -vrata, mříže, technologické sestavy -náhradní díly. Práce: -třískové obrábění kovů, kovoobrábění: -soustružení, frézování -vrtání, dělení, broušení -zámečnické, zámečnictví -zušlechťování, kalení, popouštění -povrchové úpravy ...