Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Betonárna Valašské Meziříčí. Stavební materiály. CEMEX provozuje 55 betonáren, 7 štěrkoven, 5 kamenolomů a cementovou mlýnici: - široká škála betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v ...

Prvotřídní stínící technika vyrobena v České republice. -rolety -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -garážová vrata Veškerá stínící technika - kvalita, spolehlivost, pečlivost, profesionální služby a příjemné ceny

Opravy, revize, montáže: -plynové spotřebiče Rychlá a expresní oprava: -speciální služba PLYNOVÉ KOTLE -sporáky -ohřívače vody -plynové kotle ústředního topení -lokální plynová topidla.

Činnost: - vinařství - výroba betonových vibrolisovaných výrobků - prodej stavebních materiálů - zpracování kamene

Společnost INTERIER GROUP s.r.o. Staré Město provozuje eshop se zaměřením na kancelářský, dílenský a zdravotnický nábytek - zdravotní židle a lavice, dodáme i vybavení mateřských škol. Připravíme návrhy a zajistíme výrobu nábytku dle Vašich požadavků. Realizujeme zakázky především v regionu Zlínský kraj. Internetový obchod Interiergroup.cz ...

Nabízíme: -sedací soupravy -relaxační křesla -konferenční stolky -obývací stěny -ložnice -jídelní židle a stoly -lampy -bytové dekorace.

Montáže plotů a pletiva: -pletivo -sloupky -panely EURO -branky -podhrabové desky -dráty.

Práce: - truhlářské - stolařské - výroba nábytku, dveří

Hlavní obory činnosti: -sádrokartony - montáž -realizace interiérů -provádění staveb, jejich změn a odstraňování -inženýrská činnost ve výstavbě -projekční činnost.

Podlahářské práce: -podlahy, koberce -lepení PVC -olištování -renovace a broušení parket -vyrovnání podkladů Likvidace starého materiálu. Prodej: -koberce, PVC, korek.

Prodej skleníků a polykarbonátu: - výroba zahradních skleníků z dutinkového polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí. Prodej a montáže z dutinkových polykarbonátů Lexan a Akyver

Oplocení pozemků na klíč, brány a branky. Stavby plotů na klíč.

Prodej, výroba: - větrací mřížky (akustické, okenní) FLATAIR, AS9 TURBO, MULTIAIR - ventilátory. Výroba: - hliníková okna a dveře - zimní zahrady.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelen: -sprchové kouty a boxy -vodovodní baterie -dřezy -sanitární keramika -koupelnový nábytek -vany, hydromasážní vany -obklady, dlažby -plastové rozvody vody -odpady z PVC -izolace -bojlery -průtokové ohřívače. Realizace, rekonstrukce: ...

Společnost PLASTSERVIS, a.s. Zlín je výrobcem průmyslových lepidel a cementů a také provádí ekologická měření v různých technologických procesech. Mezi hlavní produkty patří lepidla pro obuvnictví, galanterii, gumárenské cementy, vulkanizační cementy pro výrobu a protektorování pneu. Na základě požadavku odběratele průběžně firma rozšiřuje ...

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Architektonické služby. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví. Stavební projekty.

Dodávka, prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Prodej, e-shop: - zahradnické potřeby - hnojiva - pěstební média, nádoby - ochrana rostlin - osvětlení skleníků

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí.

Ateliér EH - zpracování architektonických studií a návrhů stavby - design atypických prvků interiérů.