Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba, prodej: - masivní postele - zdravotní matrace - sedací soupravy.

Práce instalatérské: -rozvody vody,topení a podlahového vytápění v plastových technologiích -jednotrubkový systém ústředního vytápění v rodinných domcích (RD**) z PE** plastu za použití německého systému HEIMEIR. Dodávka,montáž: -plynové kotle včetně kompletního zařízení kotelen v celém sortimentu -výrobky VAILLANT,PROGETTO ...

Skladování, distribuce a logistika. Efektivní centrální nákup zboží prostřednictvím družstevních nákupen, . Krátkodobé skladování zboží. Distribuce prodejnám prostřednictvím vlastního vozového parku. Pronájem kancelářských ploch.

Zámečnická výroba: - vjezdové brány (pojezdové, samonosné, jednokřídlé, dvoukřídlé atd.) - stříšky, přístřešky (nad vchody, garáže, terasy atd.) - pergoly - schodiště (vnitřní i venkovní) - zábradlí Obrábění - soustružení, frézování, vrtání. Svařování: - elektrickým obloukem - v ochranné atmosféře (CO2, Argon) Dělení ...

Truhlářství, truhlářské práce Dřevovýroba, zakázková výroba: -dřevěné obaly - tel. 605270444 -dřevěný nábytek - tel.: 605270555: -bytový interiérový -kuchyňský, kuchyně -kancelářský -pro hotely, penziony, restaurace -dveře vnitřní (interiérové), vchodové (venkovní), dřevěná vrata -dřevěné schodiště, plovoucí podlahy ...

Pronájem, správa: -nebytové prostory: -kancelářské prostory -skladové a výrobní prostory -zpevněné parkovací a skladovací plochy. Pronájem: -vysokozdvižné vozíky.

Nabízíme projekt, dodávku a montáž technologických zařízení pro úpravu vody v plaveckých a relaxačních bazénech a v aquaparku. Montujeme potrubní rozvody a bazény v různých provedení. Rekonstrukce, opravy a modernizace již starších zařízení bazénového typu s přizpůsobením se možnostem a požadavkům zákazníka.

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Zahradní centrum Želechovice se zaměřuje na maloobchodní prodej i realizace zahrad. Maloobchod, prodej: - sazenice, přísady - zemina, substráty, hnojivo. Květinka. Připravíme Vám vazby květin různého druhu - svatební vazby, kytice k narozeninám i smuteční vazby. Máme velký výběr řezaných i hrnkových květin. Maloobchod, prodej: - ...

Výroba, dodávka: -skleněné obklady -vestavěné skříně -systémy posuvných dveří -designový nábytek -kuchyňské spotřebiče -skleněné náhrobky.

Služby: - pronájem prostor - jazykové kurzy - kurzy osobnostního rozvoje - muzikoterapie - jóga, cvičení - masáže - terapie.

Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Dynamicky rozvíjející se společnost Realeco FM, s.r.o.se sídlem ve Zlíně se zabývá technickou, ekonomickou a administrativní správou bytových domu. Dále poskytujeme: - revitalizace bytových domů - získávání dotací - privatizace - případné zakládání SVJ. Nabízíme komplexní služby při všech etapách privatizace vašeho domu či zakládání BD ...

On-line prodej betonu, betonových směsí a litých podlah po celé ČR - eshop mujbeton.cz . Poradíme s výběrem vhodného typu betonu a zajistíme dopravu domíchávačem nebo korbou.

Výroba, montáž, oprava, servis: -elektrické zařízení: -tranzistorové napájecí zdroje -speciálních elektrických zdrojů -nabíjecí a speciální stejnosměrné zdroje -svařovací tranzistorové invertory. Vývoje, výroba: -stejnosměrné spínané zdroje.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: - přírodní kámen - žula, mramor, travertin, pískovec, onyx - dlažba, obklady. - výrobky z přírodního kamene - kamenné desky.

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Výroba, velkoobchod: - fitinky litinové (závitové tvarovky z temperované litiny): - pozinkované, černé - varné tvarovky (potrubní, ocelové navařovací): - kolena, nátrubky, návarky, prodloužení oboustranné, dna, redukce, T kusy - mosazné topenářské fitinky (závitové tvarovky z mosazi). Velkoobchod, prodej: - vodoinstalační, ...

Prodej, servis: - brusivo Tyrolit - zahradní a lesní technika: - motorové a elektrické pily, sekačky, vyžínače, křovinořezy, drtiče, foukače, postřikovače, traktory a plotostřihy. AUTORIZOVANÝ PRODEJCE: - značky Stihl, Husqvarna, Dolmar, Jonsered, AL-KO, Solo, Stiga, VeGa, Active, Partner, Dolpima, Mountfield, Weibang.

Prodej, eshop zahradního nářadí, servis: -rýče, hrabě -nůžky na větve, plot, trávu -zahradní traktory -sekačky na trávu -vyžínače -sněhové frézy -motorové pily -křovinořezy -travní osiva -drtiče větví -kultivátory, rotavátory -vertikutátory -zahradní hnojiva.

Kompletní technické zabezpečení koncertů, festivalů, sportovních akcí, firemních akcí, konferencí a prezentací. Zajistíme nejen ozvučení a nasvícení, ale i podium, zastřešení a videoprojekci.

Společnost Manila vrata - Iva Juříčková je zastoupením pro sekční vrata Trido v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme dřevěná vrata, sekční, posuvná, rolovací, křídlová či výklopná vrata. Zajistíme montáž i servis vrat. Montáž, servis: -vrata. Výroba, zakázková výroba, prodej: -dveře: -venkovní, vnitřní, -dýhované, plné, ...

Železářství, železářské zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící ...