Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Návrhy, výroba, realizace: -celkové zařízení interiérů -nábytek na zakázku -bytové doplňky -interiérového nábytku z masivu i lamina. -svítidla, koberce. Práce: -stolařské -truhlářské.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - LED technologie - průmyslové LED osvětlení - veřejné LED osvětlení - osvětlení kanceláře - osvětlení čerpacích stanic. Výhody LED technologie: - vysoká účinnost LED osvětlení - velmi dlouhá životnost. - jednoduchá regulace osvětlení - nízká povrchová teplota LED osvětlení - LED ...

Velkoobchod: - stavebniny. Prodej: - kompletní sortiment stavebních hmot - zdících materiálů - betonové výrobky - zámkové a plošné dlažby - suché maltové směsi - pojiv - hydroizolace a tepelné izolace - zateplovací systémy - barvy a laky - stavební chemie - komínové systémy - střešní krytiny. Doprava ...

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál - povrchová úprava - stříbrný zinek, černý zinek, niklování, černění, chromování, mědění - lisovací a nýtovací prvky.

Realitní služby - prodej nemovitostí, domů, pozemků.

Kamnářství. Návrhy a stavba kachlových kamen, krbů a sporáků. Prodej a instalace krbových kamen (na objednání).

Zajišťujeme prodej a pronájem: -byty, nebytové prostory -architektonický ateliér -návrhy a realizace interiérů a staveb -developerská činnost.

Vývoj, výroba, montáž, prodej, servis: - výstražné majáky a světelené soupravy (LED, zábleskové, rotační) - elektronické sirény (výstražná zařízení pro vozy s předností v jízdě) - elektronické sirény - výstražné majáky (LED, zábleskové, rotační) - LED displeje - LED sváděcí aleje - pracovní a vyhledávací svítilny - jazykové laboratoře a ...

Prodej květin: -květinové aranžmá, -řezané a pokojové květiny, -návrh a realizace interiérové a exteriérové zeleně, -poradenství v oblasti zahradnictví a zahradní architektury. Svatební floristika, rozvoz květin: -doručení, doručování po celé ČR, po UH zdarma.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, hrnkové květiny.

Výroba: -rostlinná kombinovaná se živočišnou. Servis, oprava: -nákladní automobily TATRA, LIAZ. Pronájem: -nebytové, kancelářské prostory -výrobní haly.

Služby: architektura | projekce | 3D modely | design | geoinformatika | regionální rozvojové projekty | dotace | poradenství

Návrhy a úpravy: - interiéry, návrhářská a designérská činnost - interiérová architektura a projektová šinnost - interiéry realizace. Aranžérská činnost. Projektová činnost ve výstavbě.

Maloobchodní prodejna s průmyslovým zbožím - železářství - domácí potřeby - zahrádkářské potřeby -papírnictví

Oprava, servis, revize: -elektrokotle -plynové kotle. Montáže plynových zařízení.

Dlouhodobé pronájmy - nebytové prostory Údržba a opravy - bytový fond a nemovitosti v majetku ZPS Provoz - squash Pořádání - semináře - přednášky

Zámečnictví. Jsme strojírenská firma ze Zlínska, která nabízí kooperaci v oblasti svařování. Svařujeme metodou MIG, MAG a TIG strojní součásti, plechové prvky, jacklové profily atd. (ocel, nerez, dural) Provádíme sériovou i kusovou výrobu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska, gufera, klínové řemeny - spojovací materiál, brusiva, tmely.

MO, prodej, montáž, servis: -žaluzie -plastová a dřevěná okna, dveře -rolety -plovoucí podlahy -dveře lamelové -záclonové tyče, garnýže -sítě proti hmyzu -vnitřní a venkovní parapety.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Realitní činnost, správa ...

Výroba, dřevovýroba, montáže: -dřevěná, hliníková okna -vstupní dveře -zimní zahrady. Technické provedení: -třívrstvá lepená smrková lamela -celoobvodové kování ROTO -izolační dvojskla, trojskla -povrchová úprava - vodouředitelné lazury.

Zateplování rodinných a bytových domů, opravy fasád, renovace starších a zašpiněných fasád. Sanace zdiva, ploché střechy. Výměna oken a dveří.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: - realizace komplexních dodávek vzduchotechnických systémů, vytápění a chlazení - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod - skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v ...