Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Řemeslo, práce: -truhlářské, truhlářství. Zakázková výroba, eshop nábytek z masivu: -ložnice, obývací stěny, stoly, stolky -skříně, skříňky, knihovny, příborníky -sedací soupravy -doplňky: -kryty na radiátory -zrcadla, závěsné hodiny.

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Prodej: - kotle na tuhá paliva, pelety, dřevo - kotle zplyňovací - kamna na tuhá paliva a pelety - pelety - solární kolektory

Prodej, velkoobchod: - interiérová a venkovní svítidla - LED žárovky, pásky - Jablotron zabezpečovací systém - koupelnové ventilátory - napájecí zdroje - elektromateriál (jističe, vypínače, rozvaděče, kabely). Elektroinstalační práce.

Výroba a prodej dekorační a stínící techniky: - předokenní rolety - stínící technika - vertikální žaluzie - textilní rolety - horizontální žaluzie - shrnovací lamelové dveře - venkovní rolety, rolovací vrata - sekční garážová vrata.

Maloobchod, velkoobchod prodej-servis - lesní a zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy centrály čerpadla - ruční nářadí profi obuv oděvy

Velkoobchod, prodej, dodávka, montáže: - interiérové dveře a zárubně značky SAPELI - dřevěné exteriérové dveře značky Loprais - plovoucí podlahy Meister a Quick-Step - dveřní kování firem Twin a M&T. Autorizovaný prodejce firmy SAPELI.

Výroba, nákup, prodej, likvidace: -cihly, cihel -pálené zdící materiály -pálené zdící AKU materiály pro vnější i vnitřní zdivo. Likvidace: -interní stavební sutě a výkopový materiál. Prodej: -písek slévárenský

Stolářství, truhlářství. Zakázková stolařská výroba, prodej: -vstupní a mezipokojové dveře -dveře SAPELI a LIGNIS -samonosné schodiště -obklady schodiště. Prodej, pokládání: -dřevěné podlahy.

Kuchyňské studio: -kuchyně Gorenje -spotřebiče Gorenje a Mora.

Obchodní činnost. Návrhy, realizace, výroba, montáže: - interiéry - výroba nábytku na zakázku - truhlářské práce - stolařské práce

Specialista na financování bydlení: - hypoteční úvěry, jejich refinancování, konsolidace - úvěry ze stavebního spoření - dále hypotéky pro klienty odmítnuté bankou - pojištnění majetkové i životní Realitní činnosti: - prodej a pronájem nemovitostí, bytů, domů, pozemku - zajištění celého procesu, odhady, daňová příznání, kupních a ...

Návrhy a realizace rodinných domů: - designové bungalovy - patrové domy. Kompletní realizace celého projektu. Vyřízení všech formalit i získání hypotéky za atraktivních podmínek.

Expresní výroba: - sedacích souprav přesně na míru. Prodej: - sedací soupravy z vlastní modelové řady. Výroba na přání včetně atypických rozměrů. Široká škála potahových látek a látek s aquaclean úpravou.

Maloobchod, splátkový prodej s akontací i bez, smluvní servis: -televize -video -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky -vestavné kuchyňské spotřebiče -sklokeramické desky -plynové desky -satelitní a DVB-T technika Prodejny: Napajedla Komenského 1529 Otevírací doba Po-Pá: 9:00-18:00 So: ...

Oprava, servis: - pekařské stroje - děličky těsta. Prodej náhradní díly. Prodej: - spojovací materiál - klínové řemeny - gufera - ložiska.

Zabýváme se prodejem dřevěných doplňků pro domácnosti, kování, doplňků pro truhláře a velkoplošného materiálu. Nabízíme prodej přes eshop s s dřevěnými kuchyňskými potřebami, dětskými hračkami, nábytkem a dámskou bižuterií. Dále nabízíme formátování a olepování velkoplošného materiálu a zakázkovou výrobou nábytku dle přání zákazníka.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovacího materiálu, svorky -elektroinstalačního materiálu.

Naše bytová agentura provádí: - zprostředkování prodeje bytů a domů - pronájmy bytů a domů. Zaměřujeme se na Zlín a okolí.

Podlahářství. Prodej, maloobchod, pokládka, montáž: -plovoucí podlahy dřevěné a lamino -PVC linoleum -korek -parkety -koberce -lité podlahy -bambusové podlahy "bambopol". Práce: -podlahářské, podlahář.

BOSCH nářadí a spotřebiče je velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop, servis profesionálního a hobby nářadí Bosch včetně zahradní techniky: Prodej a servis: -profesionálního a hobby nářadí Bosch včetně zahradní techniky -kompletní sortiment příslušenství Bosch -domácí spotřebiče Bosch -mikronářadí Dremel -nářadí Skil Profesionální ...

Strojírenství Výroba dopravníků Výroba dopravníkových válců a válečků Výroba stěračů dopravních pásů Válečkové tratě Modulové dopravníky Magnetické separátory Elektroválce Architektura a projekty Projekty a design ordinací Projekty interiérů provozoven Bytový a průmyslový architekt Stavební práce Stavební povolení Projekty rodinných ...

Truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -koupelny -dětské pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -nábytek z masivu -interiérové dveře -zárubně.

Projektování, dodávka, montáže, servis, instalace: -klimatizace pokojová pro kanceláře, obchody, byty, výrobní haly (FUJITSU, EUROCLIMA) -průmyslového chlazení -chladících strojů a věží.