Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Vylepšete si své bydlení. Nabízíme krásné dekorace a květiny.

Prodej, eshop: - svářecí technika - elektrické, pneumatické a mechanické nářadí.

Vylepšete si své bydlení. Přijďte do naší prodejny, kde nabízíme krásné dekorace a květiny.

Výroba, prodej: -teplovodní kotle na pevná paliva -pásové dopravníky: -stavebnictví -štěrkovny -recyklace. Slévárna: -lití barevných kovů do kokil.

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Hlavní činností společnosti Pavič Petr Kroměříž je oprava a servis obráběcích a tvářecích strojů - soustruhů, frézek, brusek, lisů a také zemních strojů - bagrů, nakladačů. Provádíme i demontáž a stěhování strojů do 150t po celé ČR. Zajišťujeme servis a preventivní prohlídky pro tyto stroje a zařízení: - obráběcí, tvářecí stroje: - ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod, distribucestevebního materiálu, stavební materiál, stavebniny: -cementy, vápna, maltové směsi, malta -ČESKOMORAVSKÝ CEMENT, CARMEUSE CZECH REPUBLlC, CEMENT HRANICE, BAUMIT, LB CEMIX, KVK Adheziv, RENOP CZ, QUICK-MIX, GYPSTREND -zdící materiály -WIENERBERGER, HELUZ cihlářský průmysl TERMOBRIK, ...

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Prodej stavebního materiálu Velkoobchod stavebnin.

Výroba, prodej: - vnitřní stínění - venkovní stínění - látkové rolety - markýzy - sítě proti hmyzu.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektromateriál, elektrotechnický materiál - nářadí, zahradní technika.

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Výroba a montáž: - bezrámové a rámové zasklívání balkónů a lodžií - zábradlí na lodžie a balkóny - stříšky nad vchody, balkóny a lodžie - zavětrování vchodů - zimní zahrady - světlíky - skleníky - rekonstrukce, repase balkónů

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační, hromosvodové a zemnící materiály -příchytky SONAP -lanové univerzální svorky -osvětlovací stožáry -trakční materiál.

Realitní kancelář: - byty, domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční nemovitosti.

Velkoobchod, projekce a prodej: - LED svítidel pro komerční a průmyslová řešení: - interiérové osvětlení - PIR Parking LED světlo, vestavné kazetové a výklopné LED osvětlení - exteriérové veřejné osvětlení - průmyslové halové osvětlení. Společnost má vlastní konstrukční a projekční oddělení.

Stavební firma. Výstavba rodinných domů v Trávníku u Kroměříže. Rekostrukce domů a bytů. Průmyslové stavby. Zatepletní, zatplování domů v programu zelená úsporám. Realitní činnost. Pronájem a prodej domů a bytů. Správa a údržba nemovitostí. Služby: -hypotéky, úvěry, stavební spoření, pojištění

GABION-JM - realizace prací z kamene - gabiony, zídky, ploty, sokly, podezdívky - dlažby, schody, krby, jezírka.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

E-shop: - sanitární vybavení - topenářský materiál - vodovodní baterie - koupelnový nábytek, doplňky - sanitární keramika - bojlery - čerpadla, vodárny - kotle - radiátory