Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Znalecká a realitní kancelář. Kompletní činnost realitní kanceláře: - prodej, koupě - byty, rodinné domy, garáže, chaty, pozemky atd. - zajištění kupních a darovacích smluv. Znalecké posudky k nemovitým věcem pro: - daňové řízení - dědické řízení - tržní (obvyklá) cena nemovitostí - a další

Výroba, velkoobchod: - dortové krabice - košíčky na muffiny, cukrářské košíčky - pečící papír, balící papír - papírové a hliníkové formy na pečení - dortové podložky, dortové krajky

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Testování, měření, analýzy a kontroly -Projektování elektrických zařízení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných ...

Výroba, prodej: - bytové a interiérové doplňky - bytový textil -autorská tvorba - návody

Zámečnické práce. Výroba, montáže : - schodiště i točité - podesty, zábradlí - vrata, brány, oplocení, balkony - lehké ocelové konstrukce - půdní vestavby. Dělení materiálu. Svářecí práce.

Podlahářské práce, podlahářství: -vyrovnávání a zahlazení podkladu -renovace dřevěných podlah broušením, tmelením, lakováním. Prodej, montáže, renovace, pokládání: -parkety -podlahy dřevěné, laminátové, linoleum, plovoucí -korek -koberce -PVC. E-shop podlahovin + Půjčovna brusek na parkety a vysoušečů .

Realizace: -zahrada, zahradní rostliny a keře -trávníky -automatická závlaha Hunter Prodej, půjčovna: -malá mechanizace Práce: -drobné stavební v zahradách: -chodníky, zídky, jezírka, střešní zahrady, závlahy.

Projektová činnost ve výstavbě

Truhlářství, podlahářství, tesařství. Realizace stavby a interiérů: - kuchyní - obývacích pokojů - ložnic - dětských pokojů -koupelen Přestavba bytových jader vč. vybavení. Realizace a návrh kuchyňských linek.

-Inženýrská činnost v investiční výstavbě Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Stavba: - krby - rustikální, moderní, venkovní i vnitřní -kamna kachlová, omítaná - krbové a kamnové vložky - obestavby krbu. -3D návrhy - servis - revize Stavební práce: - strukturální omítky - obklady, dlažby z kamene, umělého kamene, cihelné pásky, pískovec, . mramoru, žuly - lehčené komíny

Prodej: - chovatelské potřeby - drogerie - papírenské zboží - zahrádkářské potřeby

Provádíme komplexní dodávky klimatizací a tepelných čerpadel vzduch-vzduch, prací s tím souvisejících jako instalace, servis, údržba a jiné. Prodej a instalace zařízení značek Daikin, Toshiba, Mitsubishi, Fujitsu, LG, Samsung, Sinclair do domů, bytů, kanceláří a jiných prostor za účelem efektivního přitápění, vytápění a chlazení.Klimatizace v ...

Výroba a prodej: -kuchyňské linky včetně spotřebičů a montáže -dětské a studentské pokoje - ložnice -matrace, lamelové rošty -vestavné skříně -kancelářský nábytek -interiery komerčních prostor.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kuchyňské dřezy - kuchyňská dvířka - vodovodní baterie - elektrospotřebiče - kuchyňské linky na zakázku - drátěný program.

Autorizovaný inženýr. -provádí inženýrskou, projektovou činnost -dozory ve stavebnictví -činnosti koordinátora BOZP na staveništi -překlady stavební dokumentace do němčiny.

Práce: -elektroinstalační, elektromontážní. -revize elektrických zařízení a hromosvodů bez omezení napětí.

Zakázková výroba a montáže nábytku - kuchyně, vestavěné skříně, pracovny, kanceláře, dětské a obývací pokoje, šatny a předsíně z laminovaných a fóliovaných materiálů.

Prodej, pokládka, poradenství: -podlahové krytiny: -koberce, PVC*, Vinyl, plovoucí podlahy, korek -čistící rohože, doplňky -zátěžové podlahoviny...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technika pro práce ve výškách: -žebříky, plošiny, lešení -karabiny, lana, popruhy, provazy, šnůry -OOP, postroje, jistící a polohovací prostředky, -horolezecké pomůcky a materiály -prohlídky a revize OOP, školení Půjčovna: -pojízdné plošiny -lešení -žebříky -elektrické výsuvné plošiny.

Práce: - posudky a expertizy stavební - akustické studie - tepelné a zvukové izolace - asfaltové krytiny a šindele - plovoucí podlahy - zateplování fasád.

Finační služby - st. spoření, penzijní poj., životní pojištění, investice, úvěry Realitní kancelář. Nákup, prodej a pronájem: -nemovitostí.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Realitní zprostředkovatelská kancelář. Služby: -nákup a prodej: -nemovitosti -kolaudace -hypotéky -úvěry. -vypracování: -znalecké posudky.