Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Provozovatel eshopu Nabytkomanie.cz. Moderní nábytek za nízké ceny - kompletní vybavení bytu . Prodej: - nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, předsíně, dětský nábytek - kancelářský nábytek.

LED market – prodejce LED technologie a osvětlení. Nabízíme k prodeji širokou řadu LED setů, LED pásků, LED žárovek, LED zdrojů, LED reflektorů a LED příslušenství. Naše LED technologie, to je moderní osvětlení s nízkou spotřebou energie. Tvorba webových stránek, e-shopů, online marketing.

Výroba, kovovýroba: - průmyslové nože - pilové kotouče - ruční pily - kovoobráběcí nástroje - dřevoobráběcí nástroje.

Lesnictví, údržba zeleně. Provádíme frézování pařezů, drcení klestu, přípravu půdy, sečení travnatých porostů a likvidaci porostů.

Výroba, dodávka, prodej: -pletivo, okrasné pletivo, šestihranné -drát: -napínací, vázací, pozinkovaný, potažený PVC -sloupky -brány, branky: -pozinkované, komaxitové -mobilní dílce. Prodejna: -Boršice 439, tel.:572501211.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského ...

Pronájem: -kancelářské prostory a prostory pro obchody a služby v průmyslovém areálu Svitu, budova 22, naproti Krajského a Finančního úřadu.

Velkoobchod, prodej: - sypké hmoty, materiály pro hrubou stavbu: - písek žlutý 0-2 - potěrák - přírodní kamenivo 4-8 - štěrk -drť - cement - kamenná drť pod zámkovou dlažbu, úpravu cest - kamení z Váhu - mulčovací kůra - makadam 8-16, 16-22, 22-36 - sítě do betonu. Doprava štěrků a písků Zlín.

Prodej : - zahradnické potřeby - ruční, rotační provzdušňovače trávníků - ruční, rotační kypřiče půdy - háky na maso - ruční postřikovač na láhev - kropítko na konev.

Prodej - elektroinstalační materiál - jističe - spínače - softstartéry - plastové rozvaděče a - kabely a vodiče pro průmyslové použití - transformátory - elektroměry.

NÁBYTEK PRO VÁŠ DOMOV I PODNIKÁNÍ VEPinterier je firma se specializací na kancelářský nábytek. Vyrábíme a dodáváme také kompletní vybavení do interiérů Vašich domovů. Nebojte se nás oslovit s Vaší konkrétní představou nebo navštivte náš e-shop: www.vep-interier.cz a vyberte si z naší nabídky. Můžete využít kompletní servis našich ...

Maloobchod, e-shop: -železářství -sklo-porcelán -kuchyňské potřeby -šicí stroje -sanitární keramika -materiál: -vodoinstalační -kovo -nástroje -nářadí -spotřební elektronika -jízdnní kola -elektrospotřebiče pro domácnost. Servis zajištěn. Rozvoz zboží zdarma.

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.

Vývoj, výroba a prodej: - zapalovací systémy - navíjené součástí Třískové obrábění. Tváření za studena – lisování. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlýnky na maso Porkert - náhradní díly a příslušenství pro mlýnky.

Výroba, prodej: - zámková dlažba - plošné dlažby - zatravňovací dlažby - obrubníky - betonové zdící tvárnice.

Výroba: - žaluziová síta - prvky pro vzduchotechniku. Práce, služby: -řezání plazmou, kyslíkem na CNC stroji -ohraňování -ohýbání -stříhání.

Elektroinstalace domovní, bytové: - kompletní rozvody elektrické energie - servis elektroinstalace - osvětlení - instalace elektro pro kuchyňské linky - přípojky a přihlášky k odběru - hromosvody - instalace, revize. Slaboproudé instalace: - EZS - zabezpečovací systémy - EPS - požární systémy - televizní rozvody, internet - ...

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál -pórobetonové tvárnice a příčkovky PORFIX. -PREFABET, POROBETON, POROBETON SK.

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, servis: - čerpadla - armatury - kulové kohouty - manometry, hadice - ložiska a příslušenství - komponenty pro lineární pohyby - ložisková maziva a mazací systémy - diagnostika ložisek a zařízení - průmyslové těsnící prvky - převodové řemeny a příslušenství - pryžové pružiny - silenbloky - ...

prodej, montáž: - bazény - zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství - infrasauny - čističky, jímky. Sídlo společnosti: - Zbraslavská 55, Praha 5 - Malá Chuchle.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací, koupelnový -kuchyňské linky -schodiště -dveře -postele.

Zakázková výroba: -rozvaděče do 1000V. Montáže: -kabely pro vysokorychlostní obráběcí centra .

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...