Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - proutěné košíky, koše na prádlo, na dřevo - proutěné truhly - proutěný nábytek.

Betonárna. Čerpání betonu. Prodej písku, kameniva.

Pořádání 3x ročně výstavy Floria. -organizátoři a pořadatelé veletrhů a výstav -pronájem hal -kongresy -akce pro rodiny s dětmi -výstava THERMO Velkoobchod, prodej: -zeleninová a květinová osiva -krmiva a osiva zemědělských plodin -travní směsi -dárkové koše -sadbovače -sadby jedlých hub Pořádání celostátních oslav pro ...

Středisko 1: Prodej a poradenství v oboru vzduchotechniky Prodej výrobků GEA Heat Exchangers a.s. -klimatizační jednotky Flex Geko -vytápěcí jednotky SAHARA MAXX - vodní, elektrické, plynové -větrací ventilátory RoofJETT -dveřní clony VIENTO -vzduchové filtry. Středisko 2: Pěstování a prodej jahod, samosběry.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - školní nábytek: - lavice - skříně do učeben - školní tabule. Vybavení: - posluchárny - jídelny - vestibuly - nábytek do mateřských škol - lavice školních šaten.

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

Výroba, prodej: - židle, křesla, barovky, pohovky, stoly, komody, TV stolky, věšáky, skříně, postele, kuchyně. Vlastní výroba na zakázku, čalounění, atypické úpravy, barevné dokončení dle vzorku, opravy výpletů. Dodávky celá ČR + e-shop.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: -elektrických zařízení -prodej svítidel. Elektromontážní práce.

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - PVC, vinylové, laminátové podlahy - koberce - korkové podlahy - lepidla - laky na parkety - přechodové profily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -proutěné zboží -rohože, rohožky -rolety -ratanové doplňky -prostírání -keramika, dárkové zboží -sušené aranžmá, umělé květiny.

Hliníková krytina TORNERO se v současné době řadí v České republice mezi nejmodernější a nejkvalitnější produkt v oblasti střešních krytin. Vyniká nejen svým mimořádným vzhledem, ale také svou lehkostí, díky hliníkovému plechu kvalitní značky Hydro, který je jejich základním materiálem. Plechové ploché střechy z krytin TORNERO jsou tou ...

Navštivte pobočku společnosti SALVATOR STŘECHY v Kroměříži, kde si vyberete kvalitní materiál pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Samozřejmostí je zpracování cenových nabídek a poskytování ...

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních krytin a doplňků pro ploché i šikmé střechy, včetně stavebních materiálů. Jednu z 12- ti poboček naleznete také v Loukově u Kroměříže. ...

Automatizace domácnosti: - osvětlení - stínění - vytápění - energie - vzduchotechnika - zabezpečení - přístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažování.

Internetový obchod, eshop: - bytový nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - dětské postele a postýlky - stoly, židle - kuchyně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - nábytek 2. jakost.

Hledáte spolehlivého dodavatele spojovacího materiálu nebo kotevní techniky ? Obraťte se v regionu Kroměříž na firmu JSP ŠROUBY s.r.o. . Naše maloobchodní prodejna nabízí kompletní sortiment: - spojovací materiál - kotevní technika - brusivo. Naše firma zahájila svoji činnost v roce 2001. Za dobu existence máme širokou klientelu ...

Autorizovaný distributor SOUTHCO a JetPress. Prodej: - kompresní, pákové a tahové uzávěry - čtvrtotáčkové, rychlo-utahovací a neztratné šrouby - panty - stavitelné a s frikcí - elektronické zámky - plynové vzpěry, záslepky a průchodky. Poradenství a projektový management.

Prodej práškových barev ST Powder Coatings Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.

Prodej, servis: - zahradní techniky MTD, CUB CADET. Velkoobchod, prodej: - pilové kotouče - pásy na kov.

Strategická průmyslová zóna Holešov - správa, prodej a pronájem pozemků v průmyslové zóně Holešov.

Prodej, montáž: - interiérové dveře - dveře posuvné, skládací - interiérové schody.