Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Realitní společnost. Zprostředkování: -prodeje nemovitostí -prodeje, koupě a výměny: -byty -prodeje a pronájmu: -nebytových prostorů. Členem Evropského klubu realitních kanceláří, asociace realitních kanceláří ČR.

Služby: -kovovýroba, zámečnictví - vrata, brány, zábradlí -práškové lakování -lisování, ohraňování -svařování TIG, CO2 .

Komplexní dodávka, prodej, montáže, instalace: -svítidla, osvětlení pro interiéry a exteriéry.

Zámečnická výroba, kovovýroba. Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -soustružnické, soustružník, soustružení -frézařské, frézování -svářečské, svařování -stříhání plechů do 16mm -skružování profilů a trubek -stáčení plechů do tloušťky 4mm. Výroba, montáž: -schránky do vchodových dveří panelových domů, včetně výroby vchodových ...

Kovovýroba. Práce: - zámečnictví, zámečnické, zámečník - strojní obrábění - oplocení - stavební zámečnictví - vrata - ocelové konstrukce - zábradlí - řezání pásovou pilou.

Výroba, prodej: -plastová okna: -standartní -oblouková -trojůhelníková -jiných a atypických tvarů -dveře plastové: -vchodové -zasouvací -shrnovací -zimní zahrady -výlohy. Výroba a montáž: - plastová okna - dveře - výkladce - vše z německého profilového systému VEKA AG. Okna se vyrábí z pětikomorových profilů Topline ...

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -letničky -balkónové květiny -chryzantémy na dušičky -sazeničky, cibulky -zahrádkářské potřeby: -substráty pro květiny -hnojiva. Služby: -vázání květin pro zvláštní příležitosti: -svatební kytice -kytice z uzenin, cigaret -sušené dekorace ...

Výroba, prodej: -nábytek a bytové doplňky: -pro interiéry obchody, restaurace, kanceláře.

Nerez - výroba. Zakázková výroba, kovovýroba, zámečnictví: -antikorozní -dřezy, stoly, police, regály -výrobky z nerezu -svářečské, svářeč, svařování: -hliníku, mědi -v ochranné atmosféře -svařování bloků -klempířské

Maloobchod, prodej: -koženky -podlahoviny -ubrusy.

Oprava, servis: - pekařské stroje - děličky těsta Prodej: - spojovací materiál

Maloobchod, prodej: -květiny: -živé, řezané -hrnkové, sušené -zahrádkářské potřeby -okrasné květiny, dřeviny, keře Služby: -aranžování, vazba květiny, kytice. Pobočky, provozovny: -Riegrovo nám. tel.:573331183 Rozvoz květin po KM do 20km.

Dodávka materiálů pro výstavbu inženýrských sítí a ostatního stavebního materiálu. Celý sortiment potrubí pro vodovody, kanalizace a plynovody z plastů, oceli, litiny, kameniny a sklolaminátu.

Stavba, rekonstrukce, realizace, provádění, změny, odstraňování: -jednoduché a drobné stavby. Práce: -VODOinstalační -TOPenářské Prodej: -vodoinstalační a topenářský materiál. Zlínský kraj.

Výroba nábytku na míru dle požadavků a přání zákazníka: -kuchyně -dveře -vestavěné skříně.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské a chovatelské potřeby

Realitní kancelář. Oceňování: - nemovitosti - movitý majetek - podniky - pro bankovní potřeby. Správa: - IS MOISES - národní informační systém pro sledování obchodovaných cen nemovitostí.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba: - okrasné mříže, ploty - vstupní branky - vjezdové a pojezdové brány. Výroba a montáž: - zámečnické výrobky na zakázku: - zábradlí, vrata, nosníky, konstrukce, oplocení

Elektroservis Opravy: -elektrické ruční nářadí, záruční a pozáruční servis -vrtačky -brusky -kladiva. Prodej, montáž, servis: -centrální vysávací systémy Axpir/Aldes. Prodej: - pletivo, plotové systémy. Montáž plotů.

Služby: - vodoinstalace - topení Prodej instalatérského materiálu.

Internetový obchod. Maloobchod, prodej: - kuchyňské elektrospotřebiče - bílá technika - fotopřístroje, materiál, digitální fotoaparáty - audio, video, televize - výpočetní technika - autorádia.

Práce: -malířské -natěračské -lakýrnické Maloobchod, prodej: -barvy, laky -malířské a natěračské materiály a potřeby. Maloobchodní prodejna: -Kroměříž, Kojetínská 1189 tel.:573335503. Prodejní sklad (maloobchodní prodej): -Kroměříž, Na Sádkách 1935 tel./fax.:573335501.