Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží: -kovomat -nářadí -hřebíky, šrouby, atd -papírenské zboží (papírnictví) -školské, školní potřeby -hospodářské zboží -sklo, porcelán -hračky -kuchyňské a domácí potřeby.

Prodej a servis: -svařovací technika - svářecí stroje Kühtreiber a Selco, Rilon. Prodej: -ochranné pracovní pomůcky: -kukly - samostmívací, plastové, papírové -rukavice - pracovní, svářečské -zástěry -brýle, ochrana sluchu -pracovní oděvy, obuv -svářečské příslušenství -přídavné materiály - pájky, tavidla, dráty, ...

Výroba, prodej, oprava, servis: -kolečkové a konferenční židle: -plastové, skořepinové, čalouněné, kožené -vlastní kancelářské, skořepinové židle a křesla -atypických židlí a křesel -barové židle -lavice do společenských a zdravotních prostor -židle se synchronním i houpacím mechanismem -pracovní židle do výrobních ...

Podlahářství. Podlahářské práce včetně dodávky materiálu. Velkoobchod, maloobchod, montáž, pokládka: -podlahy: plovoucí laminátové a dřevěné, korkové, vodivé, PVC (lino, linoleum), koberce, pomocný materiál.

Montáž, oprava, revize: -elektrická zařízení -hromosvody -veřejné osvětlení. Prodej: -elektromateriál.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

OBCHODNÍ ZASTOUPENÍ VÝCHODNÍ MORAVA JN INTERIER: -stolař, truhlář, nábytkář Zakázková výroba, prodej: -vestavěných skříní, vestavené skříně s posuvnými nebo otevíracími dveřmi, interiér skříní -police, šatní skříní, zásuvky, drátěný program, držáky na pásky, kravaty. -výplně dveří-zrcadla s bezpečnostní folií, široká škála ...

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -elektromateriál, materiál elektro -baterie, baterie GP -nabíječe, zdroje, konektory, prodlužky, spojky, zásuvky, koaxiální kabely, vodiče, flexo šňůry, multimetry, časovače, zkoušečky, rozbočovače, -pokojové antény, sítoantény, autoantény.

Montáže, elektromontáže, elelktroinstalace: -rozvodny NN a VN -elektrické topení. -průmyslové -dodávky a montáže EPS Montáže: -kabelových tras, kabelové trasy Dodávky a montáž: -rozvaděčů -EPS. Montáž: -rozváděčů jalového výkonu -elektroinstalace technologických celků -motorické a světelné elektroinstalace ve včech ...

Práce: - truhlářské - stolařské. Výroba: - nábytek - eurookna, dřevěná okna - dveře.

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -světelné zdroje -sortiment Kanlux, Solid -audio a video kazety Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče, elektrospotřebiče -audio video technika.

Prodej, montáž: -výstavba a prodej domů -zateplování fasád -žaluzie a rolety -osvětlení a svítidla -hliníkové okna a dveře -realizace interiérů -obklady a dlažby -garážové vrata a brány -lité podlahy -výstavba nízkoenergetických domů

Sedací vaky, sedací pytle - nabízíme Vám široký sortiment velikostí a barev velice stylového a zároveň vysoce praktického sedacího nábytku - Sedací vak nebo také Sedací pytel. Součástí nabídky jsou i taburety, podnožníky, ale také polystyrenové kuličky, které jsou nedílnou součástí sedacích vaků – pytlů.

Velkoobchod, prodej: -sedací nábytek -židle -jídelní a konferenční stoly -komody -kancelářské židle -křesla -věšáky -psací stoly -postele. Autodoprava. Zásilková služba. Sklad: -Bystřice pod Hostýnem, Slobodova 608 tel.:573381970.

Zahradní architektura - technická pomoc při zakládání a údržbě sadových úprav, projekce parků, zahrad, sadových úprav. Prodej: -juta -kokosové rohože -úvazky a omotávky stromů.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Stavební práce: -zemní práce strojem UNC -pronájem a půjčovna stavebních strojů -nakládání s odpady -prodej stavebního materiálu.

Okrasná školka. Pěstování, velkoobchod, maloobchod, prodej: -okrasné, stromy -jehličnany, ovocné stromy, dřeviny -popínavé rostliny -vřesy -trvalky -okrasné trávy Služby: -návrhy, realizace zahrady. Jaro 10.3. - 15.6. Podzim 20.8. - 10.11. Po-Pá 8-16 So 8-12 Léto 16.6. - 19.8. Po - Pá 8-14 So 8:30-11.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -květiny -semena, hnojiva, substráty -zahradnické doplňky.

Maloobchod, prodej: - dámské a pánské spodní prádlo - župany - pyžama - povlečení

Kovovýroba: - brány - garážová vrata. Oprava, servis: - dojící technika - dojící zařízení. Prodej náhradních dílů.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře (Gealan) -zimní zahrady -parapety.

Prodej, montáž, pokládka, poradenství: -PODLAHY, podlahářství: -laminátové plovoucí, dřevěné plovoucí -korkové krytiny -PVC krytiny -přírodní linoleum -koberce -doplňky k podlahám: -lišty, rozety, lepidla, tmely -INTERIÉRY -kancelářské židle -dveře, dveří: -vchodové, bezpečnostní, protipožární, ...