Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
STAVEBNINY VITONICE - VELIČKA MAREK -štěrky, písky a kamení -zdící materiály a stropní prvky -suché maltové směsi -zateplovací materiály -sádrokartony a doplňky -tepelné izolace, hydroizolace -střešní okna a střešní krytiny -nářadí a pracovní pomůcky -kamionové dodávky přímo na Vaši stavbu AUTODOPRAVA: Rozvoz vozidlem s ...

Cihelna. Výroba: -cihel -cihelné tvárnice. Velkosklad, velkoobchod: -stavebniny. Prodej: -cement, písek, vápno -zámková betonová dlažba. Likvidace: -stavební sutě -výkopové aj. zeminy. Přistavění a pronájem traktorové vlečky.

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.

Autorizovaný stavitel. Služby: -architektonické -inženýrské -projektování Výstavby: -pozemní a inženýrské stavby Pozemní a inženýrské stavitelství.

Pronájem: -nemovitosti. Maloobchod s farmaceutickými přípravky.

Stolařství, truhlářství. Stolařská výroba: - nábytek (zakázková a isériová) - dřevěné ploty.

Čalounictví. Práce: - čalounické - oprava čalounění. Výroba: - čalouněný sedací nábytek.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Montáž: -švédské silikonové těsnění oken a dveří do drážky -švédské žaluzie -bezpečnostní pancéřové dveře -sítě proti hmyzu do oken a dveří. Rekonstrukce: -kuchyňské linky v panelových bytech (náhrada plechové dvířka za dřevěné). Dodávka, montáž: -lamelové shrnovací dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -keramické obklady -dlažba, dlaždice.

Práce, rekonstrukce, opravy, instalace, montáž: -vodoinstalace ve všech typech objektů rozvodů vody - kov, plast, měď* -odpady -topení a topenářské rozvody -podlahové vytápění -plynařské a rozvody plynu. Dodávka, prodej, montáž, instalace: -plynové zařízení a spotřebiče: -ohřívače (karmy) -kotle -sporáky. Rekonstrukce ...

Nabízí, zajištění: -kompletní technické zajištění kulturních, společenských, sportovních, firemních a jiných akcí. -světla, zvuk, pódia, Ground Support. Profesionální ozvučení a osvětlení.

Maloobchod, prodej: -nátěrové hmoty: -barvy, laky -stavební chemie -lepidla, vteřinová a ostatní -kartáčnické zboží.

Maloobchod, prodej: -průmyslového zboží -drogerie -barvy, laky.

Činnost: -projekční: -architektonické návrhy -studie -urbanismus -pozemní stavitelství -inženýrská: -ve výstavbě-stavební dozory -znalecké posudky z oboru ekonomika stavebnictví.

Správa, údržba, pronájem: -nemovitosti, byty, nebytové prostory.

Maloobchod, prodej: -drogerie -barvy, laky.

Služby: -investiční činnost, rekonstrukce -prodej bytů.

Společenství vlastníků jednotek domu č.p. 3201 Oskol v Kroměříži. Správa, údržba: -nemovitosti.

Výstavba a pronájem: -byty, nebytové prostory. Údržba, opravy, rekonstrukce, modernizace: -byty, nebytové prostory. Příprava výstavby: -investiční činnost -inženýrská činnost. Řemeslné práce při výstavbě. Revizní zkoušky staveb včetně odstranění závad. Prodej: -stavební hmoty, materiály, výrobky. Zajištění: -zprávcovství domů.

Cihelna. Výroba, prodej: -tradiční pálené cihly z přírodních materiálů.

Architektonická a inženýrská kancelář. Služby: -architektonické -inženýrské -projekce, projektování.

Maloobchod, prodej: - stavební materiál

Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí