Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výrobce, výroba: -kuchyně na míru. Stolařství, truhlářství. Komplexní řešení problematiky kuchyňských linek.

Kuchyňské studio. Výroba, montáže, maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku -kuchyňské linky, kuchyně -dveří, schodišť -podlah, podlahy.

Makléřská kancelář. Realitní makléř. Pojišťovací makléř: -sjednání pojištění: -osob, soukromého majetku, automobilů, odpovědností, pojištění majetku vloženého do podnikání, podnikatelská rizika, odpovědnosti podnikatelů, zaměstnanců -sjednání stavebního spoření.

Společnost INF Real Estate se zabývá komplexní správou a údržbou nemovitostí, které jsou ve vlastnictví skupiny INF. Jedná se celkem o šest objektů komerčního charakteru, v atraktivních lokalitách Uherského Hradiště a Kunovic. Pro své klienty zajišťujeme, jako správce nemovitostí, nejen stoprocentní služby, ale také nabízíme něco navíc. Svých ...

Pronájem: -kancelářské, nebytové prostory. Ubytování : 2-4 lůžkové pokoje, WC a sprchy na chodbě, kuchyňka, kulturní místnost, parkoviště.

Šití: -záclon, závěsů -japonských stěn -římských rolet -ubrusů -potahů na židle -přehozy -polštářky -bytové doplňky.

Pronájem, správa: - vlastní nebytové prostory. Skladování. Uskladnění.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí: - prodejem a pronájmem nemovitostí.

Provádím servis a opravy plynových kotlů, preventivní prohlídky včetně kondenzačních kotlů. Revize domovních plynovodů a plynových spotřebičů.

Montáže technologií chlazení chladicího nábytku a chlazených prostorů. Výroba a montáže technologie chlazení průmyslové vody. Montáže klimatizací a tepelných čerpadel.

Výroba, prodej, montáž: -nábytek: -zakázková výroba nábytku -kuchyně, kuchyňský na zakázku -obývací a dětské pokoje -kanceláře -vestavné skříně -bytový nábytek. Zakázková výroba drobných dřevostaveb: -pergoly, altány, zahradní domky -garážové stání. Návrhy interiérů: -na počítači ve 3D grafickém programu.

Stavební a zednické práce, sádrokartony, obklady a dlažby, zateplování budov, montáže oken, parapetů a žaluzií.

Realitní kancelář. Zprostředkování,nákup,prodej,pronájem: -nemovitosti -domy,byty -chaty,pozemky.

Výroba: - vlnitý pozinkovaný plech Výroba klíčů FAB na počkání. Prodej: - ložiska, gufera - spojovací materiál.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební. Služby: -inženýrská činnost v investiční výstabě -projekce, projektování -architektonické. Sídlo: -Staré Město 68603, Trávník 2106

SLužby: - zvýhodněný podnájem pro začínající inovační firmy - poradenství pro začínající podnikatele - organizace seminářů a konferencí - školení podnikatelů a manažerů firem - zajištění administrativních služeb - technické zabezpečení - připojení na internet a správu dat - umístění trvalé reklamy - pronájem školících a vzdělávacích ...

Prodej, maloobchod, e-shop: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny

TEMAX tech s.r.o.: - je největším dodavatelem výrobků, upevňovací techniky -hadicové spony, nekonečné pásy, úchytky, objímky značek KALE, GEMI, KOVOPOL, FRANC, SERRATUB a dalších v ČR - dále se specializujeme na průmyslová těsnění, technické spreje a tmely TECTANE určené pro údržbu a opravárenství, ohebné nerezové hadice pro ...

Výrobně-obchodní společnost: -návrhy a výroba interiérového nábytku včetně prodeje interiérových doplňků a spotřebičů -zakázková výroba nábytku do celého interiéru -kancelářský nábytek -nábytek pro školy i školky -interiérové dveře a plovoucí podlahy.

Výroba: - spínacích a rozvodných zařízení. Maloobchod, prodej, montáž, instalace: - výpočetní technika: - starší a nové počítače a notebooky - skládání počítačů na zakázku - počítačové komponenty: - možnost objednání do 2 dnů. Oprava, opravy, servis: - počítače, notebooky monitory.

Maloobchod, prodej: -čerpací a teplovodní techniky: - benzínových, elektrických, ručních -pumpy, fontánová, zavlažovací - domácích vodáren -prodej náhradních dílů. Prodej, montáže, instalace: - vodo-topo-plyn.

Půjčovna, pronájem: -elektrické nářadí