Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výstavba, stavba na klíč: -nerezové bazény - venkovní i vnitřní -soukromé -veřejné - aguaparky, atrakce.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytové vodoměry, domovní vodoměry a průmyslové vodoměry značky Elster a Sensus. - mosazné šroubení - fitinky - kulové ventily - vodoměrné držáky.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - kovomat - elektro - domácí potřeby - sklo-porcelán - výrobky značky Tescoma.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - průmyslového materiálu, průmyslový materiál - mobilních telefonů se zaměřením na jednoduché telefony pro seniory od švédské firmy DORO.

Prodej pilových pásů na kov WIKUS, Hakansson. Svařování pásů na míru.

Návrhy - interiéry na klíč Zakázková výroba - nábytek atypické tvary

Výroba: -odsávání a filtrace vzduchu -odsávacích a filtračních zařízení, - průmyslové ventilátory, - kapénkové odlučovače, - gravitační odlučovače.

-Elektro oddělení, rozvoz, montáž zdarma: -chladničky a mrazničky, el. sporáky, myčka nádobí, zásobníky vody -šicí stroje -plynové sporáky (všech typů) -vestavné spotřebiče (všech typů) -televize a videa (všechny typy) -DVD přehrávače -Elektroinstalační materiály: -lustry -malé kuchyňské spotřebiče (mixéry, roboty, varné ...

E-shop: - autosedačky, kočárky, postýlky, přebalovací pulty a stoly, hračky, bytový textil, koberce, školní potřeby, dětské oblečení, módní doplňky, cyklodoplňky pro děti, těhotenské oblečení.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Zámečnictví. Výroba a montáže: -svařované ocelové konstrukce: -schodiště, zábradlí, vrata, přístřešky, ploty a oplocení. Práce: -svařování nerez oceli: -oprávnění TIG, MIG-MAG, obalovaná elektroda -výškové práce horolezeckou technikou.

Maloobchod, prodej: -svařované sítě -hřebíky -dráty -pletivo -sítě.

Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitosti: - rodinné domy, domky - byty - pozemky - chaty, chalupy - kancelářské prostory.

Železářství. Prodej spojovacího materiálu, domácí potřeby.

Zrostředkování velkoobchodu. Činnosti v oblasti nemovitostí Reklamní činnosti. Překladatelské a tlumočnické činnosti.

Prodej: - barvy - laky - fasádní a interiérové barvy HET - příslušenství k malování.

Designerské služby. Realizace kuchyní a navazujících interiérů. Montáž : - vestavěné skříně a šatny - hmotné rozvržení interiérů s kompletní realizací na klíč.

Projekční a poradenská kancelář pro zahradní a krajinářskou tvorbu. Služby zahradního architekta: -zpracování: -projekty, návrhy - parky, sady, zahrady -znalecké posudky. Ateliér nabízí oborový software: -Správa sídelní zeleně -Oceňování dřevin -Sortiment výpěstků.

Pěstování, prodej, zahradnictví: -ovocné stromky -okrasné dřeviny -květiny.

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Realitní kancelář. Zprostředkování, prodej, pronájem: -nemovitosti: -byty, domy, pozemky. Zajištění znaleckých posudků. Vyřízení hypoték a úvěrů ze stavebního spoření.

Výhradní distributor, prodejce: -produkty Amazonas, Elcomal a Kelsyus pro ČR a SR. Provozovatel: -internetový obchod, e-shop www.houpacisite.cz: -houpací sítě -závěsná křesla -upevňovací prvky, stojany -šátky na nošení -sedací pytle -židle, stany k vodě či kempování.

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...