Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Realitní kancelář. Zprostředkování: -prodej, koupě, pronájem: -nemovitosti.

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Maloobchod, prodej: -netkané bytové textilie -vpichované koberce -PVC krytiny -dřevěné a plovoucí podlahy. Podlahářství. Servis, instalace, montáže, pokládka: -veškeré podlahoviny.

Výroba, dřevovýroba, pila, pilařská výroba, prodej: -europalety, palety -dřevěných beden a obalů -řeziva včetně sušení. Prodej, maloobchod, velkoobchod, dodávka: -stavebního materiálu -stolařského materiálu -velkoplošný stolařský materiál -řezivo, řeziva -dřevěné bedny a obaly -eurohranoly -dřevotřískové desky V-20 ...

Maloobchod, prodej: -drogerie -kosmetika -barvy, laky -těžká chemie. Parfumerie VMD: -Uherské Hradiště, Prostřední 43, tel.:572552430.

Čalounictví. Čalounické práce, oprava - odvoz, dovoz: -kompletní vybavení interiérů, bary -sedací soupravy na míru včetně rohových či zdravotních matrací -kuchyňské lavice -dveře -zahradní nábytek -čalounění veškerých typů aut - kočáry, veteráni.

LED osvětlení výrobních prostor, LED osvětlení venkovních prostor, LED technologie.

-Správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Výroba: -letecký, automobilový průmysl: -sestavovací, montážní, svařovací přípravky: -rozměry až 3x7 m -nástroje a nářadí pro lisování, tváření: -rozměry do 1000x1000 mm -střižné nástroje a děrovadla: -rozměry do 1000x1000 mm -vrtací přípravky všech druhů -tvářecí a tažné špalky -velikost do 800x2400 mm, ...

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, vestavěné skříně, kancelářský nábytek, nábytek do MŠ a ZŠ, dětské pokoje.

Prodej,instalace,montáže,servis,oprava: -centrální vysavače HUSKY pro bytové prostory -centrální vysavače DISAN pro komerční prostory.

E - shop: - patchworkové výrobky deky, přehozy, polštáře, kabelky Výroba: - patchworkové výrobky deky, přehozy, polštáře, kabelky.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Projektování elektrických zařízení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování ...

Architekt. Služby, činnost: -architektonické, inženýrské -projekce, projektování.

Zakázková výroba -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -obývací stěny -stoly -postele -kancelářský nábytek -školní nábytek

Práce: Elektroinstalace - slaboproudy Hromosvody - regulace - kompletní činnost Zdravotechnika - voda, kanalizace, kompletní práce, plasty, cu, nerez, úpravny vody, čerpadla, vybavování vrtů Solární systémy Plynoinstalace - rozvody Ocel, ALPEX, CU, NEREZ Vytápění - topné systémy, kotelny - podlahové vytápění, kotle na ...

Výdejna květin: -květiny: -řezané, -hrnkové -umělé - hedvábné, sušené imitace -tropické sušiny -živé vazby -květináče -keramika -dárkové předměty, ruční práce -venkovní dřeviny - částečně, pouze v jarním a letním období -luxusní látkové stuhy. Služby: -aranžování, vazba květiny v klasickém i moderním stylu ...

Velkoobchod, distribuce, prodej: -železářství -domácí, zahradnické a vinařské potřeby -zahradní, zahradnické nářadí -návnady a pasti -mlýnky, lisy a odstopkovače -špunty, zátky.

Prodej: -kancelářských židlí a křesel -jídelní židle -sedací soupravy a další.

Truhlářské, stolařské práce. Výroba, maloobchod, prodej, montáž: - plovoucí podlahy - interiérové dveře, zárubně - parapetní desky - dřevěné ploty - okrasné balkonové zábradlí - schody.

Architektonická kancelář AK 11 a.s. vznikla jako sdružení architektů a doprovodných profesí na začátku roku 2011. Zaměřujeme se na komplexní tvorbu architektury s provázaností exteriéru a interiéru stavby. kontakt: Ing. arch. Luděk Kouřil ludek@ak11.cz 724962283 AK11, a.s. Fr.Křížka 362/1 Praha 7 Holešovice.

Maloobchod, prodej, montáž, servis, opravy, rozvoz, e-shop: -elektrosoučástky -spotřební elektronika -satelity -audio-video -televizní antény -bílá technika -náhradní díly pro elektroniku -mobilní telefony -monitorovací systémy -solární panely -pájící a měřící technika Distributor firmy SOS* Brno.