Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba: - výroba interiérových, zářivkových svítidel typu RPK a LED. Vinný sklep „U KIERYKŮ“ - objednávky na tel.602764812 Kapacita vinného sklepa je 25 osob.

Přerušení provozování živnosti 01.03.2020. Práce: -VODOinstalační, rozvody vody -TOPO, topenářství, topenářské, rozvody topení. Rekonstrukce: -koupelny. Prodej, montáže, instalace, servis: -vodárny -bojlery -radiátory -vodovodní baterie -sanitární keramika -kanalizační potrubí -obklady -plynové kotle, kotle na ...

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2013. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské Realizace, kompletní dodávka, provádění: -střech pro novostavby i rekonstrukce včetně půdních vestaveb, rodinné domky i různé objektyvčetně prací velkého rozsahu. . Dodávka, montáž: -krytiny - tašky, eternit, plechové krytiny -střešní ...

Realitní kancelář. Prodej, pronájem rodinných domů, bytů, pozemků, garáží, chat a chalup a komerčních objektů.

Prádelna. Praní, žehlení, mandlování veškerého prádla. Opravy prádla a oděvů: -všití zipů, látání, zašívání -zkracování kalhot, kabátů, sukní aj. Šití ložního prádla, ubrusy, závěsy, záclony.

Fóliové bazény, rekonstrukce bazénů, výroba z plastů. Výřivky, Swim spa, vybavení bazénů.

Prodej, oprava, servis: -profesionální nářadí NAREX: -vrtačky, akumulátorové vrtací šroubováky, listové pily, stůl, horní frézky Opravy a převíjení elektromotorů.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba: -nábytku z lamina: -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavěné skříně. Práce: -truhlářské -stolářské.

Stolařství. Zakázková výroba: -interiéry, interiérový nábytek -kanceláře, kancelářský nábytek: -vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, bary -vestavěné skříně -atypický nábytek: -materiál - dýha, masiv, lamino.

Maloobchod, prodej: -bytového i kancelářského nábytku: -pokojové stěny -dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský -ložnice -kuchyňské linky -rozkládací křesla. Možnost zakázkové výroby.

Výroba, dodávka, opravy: -čalouněný nábytek: -sedací soupravy -postele, válendy -matrace -lamelové rošty -židle. Opravy, práce: -čalouněný nábytek: -starožitný.

Čalounictví. Výroba sedacích soupravy na míru. Veškeré čalounické práce - opravy čalouněného nábytku, autočalounění. Velký výběr potahových látek.

Prodej, pokládka, poradenství, dodávka, montáž, instalace: -plovoucí podlahy: -laminátové, dřevěnné, korkové, zátěžové koberce -čistící zóny -PVC -korek: -podlahový, obkladový -korkové linoleum -renovace schodů.

Květinářství. Velkoobchod, prodej: -řezané květiny -specializace na orchideje.

Výroba, oprava, servis: -AGROKLIMA - řídící systémy: -ventilace, vzduchotechnika -topení v zemědělských objektech -zvlhčování vzduchu -Skleníková automatizace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nářadí, nástroje, měřidla. -OOPP (osobní ochranné pracovní pomůcky) -pracovní oděvy -pracovní obuv.

Práce: -truhlářské. Výroba: -kuchyňský nábytek.

Internetový prodej, e-shop: -domácí obuv, papuče. -ložní prádlo. -patchwork deky.

Výroba: -dveře: -vnitřní, vnější -okna: - euro - památková - protipožární - špaletová. -altány, ploty, pergoly, zimní zahrady.

Zakázkové stolařství. Práce: - stolařské - truhlářské. Výroba, prodej: - nábytek z masivního dřeva (masívu) - návrhy nábytku - kuchyňské linky - ložnice - obývací a dětské pokoje.

Zabýváme se prodejem spojovacího materiálu, kotevní upevňovací techniky, materiálů a příslušenství především se zaměřením na použití při výstavbě a rekonstrukci střech a tesařských pracech.

Montáž, instalace, prodej: -plovoucí podlahy -masivní podlahy -koberce, PVC* -dveře, zárubně.

Rizikové kácení stromů: - odřezáváním částí stromu od koruny a následným spouštěním tak, aby nedošlo k poškození okolního majetku.