Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej, servis: -chladící technika, zařízení, chlazení -klimatizace -nápojová technika (výčepní zařízení, výrobníky sifonu) -mrazící a chladící boxy -autoklimatizace. -revize ůniků chladiv.

Výroba, maloobchod, prodej: -garážová vrata: -rolovací hliníková, výklopná, sekční -vertikální a venkovní žaluzie -horizontální žaluzie -předokenní rolety -markýzy (výsuvné, balkónové, korbové) -mříže (navíjecí, nůžkové, roztahovací) -brány (Křídlové, posuvné) -plastová okna a dveře.

Eshop, internetový prodej: - zahrádkářské potřeby Ceník Podmínky Kontakt Zpracování osobních údajů Váš košík je prázdný 0 Kontakt Fakturační údaje Provozovna firmy Radek Husták Svatopluka Čecha 1005 687 71 Bojkovice IČ: 63411458 DIČ:CZ7309044193 Komňa 308 687 71 Bojkovice tel: 572 641 ...

Zakázkové truhlářství: Výroba: - kuchyně na míru - vestavné skříně - dýhovaný nábytek bytový, kancelářský a studentský - nábytek pro školy a školky - interiérové dveře - ložnice - koupelnový nábytek - schody z masivu. Výhradní dovozce německých kuchyní Schmidt po Zlínský kraj. Vzorková prodejna Zlín: - Zlín, Třída Tomáše ...

Kompletní služby elektroinstalací. Klimatizace Sinclair, LG, Samsung. Elektronické zabezpečovací systémy a kamerové systémy. Přístupový a docházkový systém.

Společnost Jan Zálešák vznikla v roce 1998 a sídlí v obci Bánov v okrese Uherské Hradiště. Hlavním oborem činnosti je instalace rozvodů vody, topení a klimatizace. Naše činnost: - rozvody vody - rozvody topení - rozvody klimatizace a další s tím související činnost. Sídlíme na adrese Bánov 695 v obci Bánov.

Výroba, prodej: - nouzové otvírání bytů, aut-do 50 km - klíče (autoklíče, kódování imobilizérů) - systém generálního klíče - cylindrické vložky - dveře (bezpečnostní, protipožární) - trezory - bezpečnostní kování - paniková kování - nouzové otvírání bytů, aut -systémy generálního klíče. Výroba klíčů a autoklíčů: - Hradební ...

Prodej: - bonsaje - bonsajové misky - nářadí - jamadori. Museum bonsaí.

Prodej: - garnýže, kolejnice - římské, látkové rolety - posuvné japonské stěny - bytový textil - ložní prádlo - hotelový program - dekorace. Prodej, realizace: - žaluzie, sítě proti hmyzu - tapety.

Pokud hledáte kvalitní a profesionální truhlářství, které vám vyrobí dveře, schody, kuchyně, kuchyňské linky, stoly a další nábytek pro váš interiér a to nejen s moderním nádechem, pak je pro vás správnou volbou Truhlářství Hnilička se sídlem v Bánově. Truhlářství Hnilička je rodinná firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru. Nabízíme ...

Stavební firma TUFÍR, spol. s r.o. působí v okrese Uherské Hradiště a Zlín jako půjčovna stavebního nářadí, stavebních strojů, stavební a zahradní mechanizace a techniky. Půjčovna, půjčování, pronájem: -stavebního nářadí -stavební technika, mechanizace: -vibrační desky a pěchy -ponorné vibrátory, vibrátorů -řezačky, řezaček a ...

Stavební firma a stolárna M+M Zlín přijímá zakázky i v lokalitě Uherské Hradiště a Uherský Brod - zaměřuje se převážně na bytová jádra, koupelny a kuchyně na klíč. Provádí rekonstrukce interiéru bytu, rodinných domů na klíč a dokončování hrubých staveb. Poskytuje profesionální a komplexní služby - počínaje zaměřením, navržením vhodného řešení, ...

Agrobazar. Výkup použité zahradní, komunální, zemědělské a lesní techniky - např. jednoosé půdní frézy, malotraktory, stavebnicové systémy, 4kolové malotraktory vč.originálního příslušenství.

Internetový obchod, eshop, prodej: - podlahové krytiny - vinylové schody - nářadí WolfCraft - hliníkové pergoly - topné fólie.

Železářství. Maloobchodní prodej: - nástroje a nářadí - hutní materiál - druhovýrobky - neželezné kovy - svařovací a spojovací materiál - zahradnické a hospodářské potřeby.

Firma Petry Pisklákové - Bezúdržbový plot působí v lokalitě Zlínský, Jihomoravský kraj. Dodáme a instalujeme bezúdržbové hliníkové ploty, branky, brány, zábradlí a pergoly se střechou i bez nebo garážová stání. Výhodou je velká variabilita. Při výběru plotu máte mnoho možností - hliníkový plot tyčkový, okenicový nebo pláňkový systém a ...

Eshop, internetový obchod, prodej: - osušky, kilty do sauny - dětské ručníčky, mycí žínky - turbany na vlasy - ručníky NyNy - kosmetické čelenky.

Automatizace technologických procesů: -technologických linek. Projekce, projektování, dodávka, servis, poradenství: -systémy měření a regulace: -tepelných zdrojů včetně dispečinku -vzduchotechniky (klimatizace) -čističek odpadních vod -tepelné zdroje: -kotelny, výměníkové stanice: -využití odpadního tepla, ...

Zastoupení francouzské společnosti Maine Plastiques. Výroba z plastů, zpracování plastů: -plastové profily - PVC, Everwood -novoplastové desky -plastové ploty, oplocení bazénů -plastové brány, pergoly, zábradlí, obkladové profily. Práce: -zalisování tiskovin: -letáky, směrnice, tabulové jízdní řády. Sídlo: - Napajedla, ...

Český výrobce plastových barevně-stálých palubek, shrnovacích dveří, polstrování a oplocení. Vyrábíme plastové profily, instalujeme shrnovací dveře a polstrování do dveří. Ploty včetně brán a branek dodáváme na klíč. Výroba, sklady: - Ostrožská Nová Ves, Lhotská 772.

Prodej, montáž, výměna, služby: -plastová okna a dveře (PVC profily VEKA Softline AD) -dřevěná a hliníková okna a dveře -sekční garážová vrata -montáž do novostaveb, výměna stávajících oken a dveří -doprava na místo stavby -vybourání starých oken zdarma.

Zpracování dřeva, eshop - Výroba překližek: -překližka se sníženou hořlavostí B – s1, d0 dle ČSN EN 13501-1 -překližka bez formaldehydu emisní třída E 0 -překližka truhlářská celobuk nebo kombi -překližka MULTIPLEX -překližka foliovaná hladká nebo protiskluz -rámové lišty.

Prodej palivového a krbového dříví - bukové dřevo. Prodej překližky. -dovoz do vzdálenosti 30-40 km -Zlínský, Jihomoravský kraj -Uherské Hradiště, Kyjov, Veselí nad Moravou, Strážnice, Vracov, Bzenec.

Podniková prodejna - přikrývky a polštáře. Prodej: -tkané lněné prostírání s horňáckými motivy -přikrývka, přikrývky a polštáře -spací pytel, pytle, zdravotní matrace -povlečení, přehozy a doplňky -výplně pro čalounický nábytkářský průmysl -FUTON.

Systémy pro vodní hospodářství a zemědělství: Výroba: - plastové vodoměrné šachty - plastové žumpy, septiky - čerpací jímky tlakové kanalizace - jímky na dešťovou vodu - plastové nádrže na zakázku