Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prvotřídní stínící technika vyrobena v České republice. -rolety -žaluzie -sítě proti hmyzu -markýzy -garážová vrata Veškerá stínící technika - kvalita, spolehlivost, pečlivost, profesionální služby a příjemné ceny

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Prodej, e-shop: - zahradnické potřeby - hnojiva - pěstební média, nádoby - ochrana rostlin - osvětlení skleníků

Výroba, tkaní: - gobelíny - originální koberce - tapisérie Restaurujeme a čistíme i historické textilie.

Dodávka, realizace, montáž: - čisté prostory - technologická zařízení a čistá média - vzduchotechnika, klimatizace

Supermarket. Maloobchod, p rodej: - potraviny - maso, uzeniny - ovoce, zelenina - pečivo - nápoje - cukrovinky - drogerie, kosmetika - domácí potřeby - sklo, porcelán, keramika - kancelářské potřeby - elektronika - elektrospotřebiče - chovatelské potřeby - zahradkářské potřeby.

Autorizovaný architekt ČKA 02389. Studie a projekty staveb včetně inženýringu nebo realizace drobných staveb (stavební projekce). Urbanistické studie. Návrhy interiérů, inženýring, dodávka a realizace. Návrhy zahrad a zeleně, realizace zahrad a parkových úprav, dodávka a realizace umělého zavlažování, jezírek a vodních ploch.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární zařízení (akrylátové vany) - vany, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážní, perličkové systémy - filtry na vodu - dávkovače tekutých mýdel - koupelnový nábytek a doplňky.

Největší prodejce podlahových krytin v ČR.

Velkoobchod: - stavebniny pro hrubou stavbu - stavební izolace - fasádní, zateplovací a omítkové systémy. Prodej: - dlažba - obklady - sanitární technika - stavební materiál. Kamiónová doprava materiálu s hydraulickou rukou.

Prodej: - vyhřívané systémy plastů a střižných nástrojů - komponenty, desky a rámy forem.

Prodej a výroba sedacích souprav na míru. Individuální přístup a výroba dle Vašich představ. -sedací soupravy -rozkládací soupravy -postele na míru -potahoviny Kvalitní materiály a profesionální přístup.

Výroba kotlů: - automatické teplovodní kotle na dřevní pelety - kotle na dřevo - kontejnerové kotelny - krbová kamna.

Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výzkum a ...

Maloobchod, prodej, pokládka: -podlahy (laminátové, dřevěné, přírodní linoleum, plovoucí, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dveře -schodiště -parapety -soklové lišty.

Výroba: - světelné efekty - speciální osvětlení (diskotéky), diskotéková světla.