Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej: -nábytek kancelářský, bytový -ložnice, postele -obývací pokoje, sedací soupravy -dětské pokoje -židle, jídelní stoly -kuchyně -koupelnový nábytek.

Společnost Restfully s.r.o. prodává na svém internetovém obchodu zátěžové deky. Zátěžová deka zklidní váš nervový systém, odbourá stres i úzkost a podpoří hluboký spánek.

Internetový obchod, eshop, on-line prodej: - dětské zboží - kojenecké, dětské potřeby, autosedačky, chodítka, kočárky, hopsadla, hračky, pleny, kosmetika, výživa - dům, zahrada - bazény, dílna, domácnost, topení - nábytek - bytový, koupelnový, zahradní, kancelářský - elektronika - chytrá domácnost, mobily, GPS, foto, kancelářská technika ...

Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Prodej obráběcích nástrojů a příslušenství k obrábění, vrtání, frézování, soustružení, upínání, měření a ruční nářadí. Distribuce a prodej sortimentu firmy SARTORIUS Werkzeuge a dalších výrobců.

Rodinné Zahradnictví u rozchodníka spol. s r.o. ve Fryštáku - Žabárně má dlouholeté zkušenosti v oboru. Nabízí sazenice okrasných rostlin i ovocných stromů a keřů, bylinky i zeleninu vlastní výroby od semínka - hnojené přírodními hnojivy, zakoupíte u nás sezónní ovoce a zeleninu i doplňkový zahradnický sortiment. Věnujeme se také návrhům a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -umělé květiny -bytové dekorace

Prodej řezaných květin, hrnkových květin, přísady zeleniny, hnojiva, chemie, keramika a jiný drobný sortiment.

Naše firma OKNOSTYL group s.r.o. sídlící v Kuřimi se zabývá dodávkou, prodejem a montáží plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří, střešních oken, žaluzií a garážových vrat. Působíme v celé ČR. .

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Nuka seeds - Grow shop. Internetový obchod - banka konopných semen: - feminizovaná semena konopí Megaton, Polaris, Kleopatra - samonakvétací semena konopí Banshee, Automaton, Paradox, Baba Yaga, Tokamak - speciální odrůda konopí s CBD.

Výroba: -stínící technika: -žaluzie -rolety -markýzy -zastínění zimních zahrad -garážová vrata -bezpečnostní mříže -sítě proti hmyzu -lamelové dveře. Prodej: -hliníkové profily -rattanový nábytek -sedací soupravy.

Výroba, prodej, výstavba, montáž, instalace. Zimní zahrady FOUR SEASONS z hliníkových profilů: - možnost dřevěného interiéru, - speciální izolační dvojskla zabraňující přehřívání v letním období. Zastřešení: - bazény, terasy. Montáž: - hliníková okna, oken, dveře, dveří, fasády ze systému Reynaers Aluminium. Návrhy, projekce, ...

Výroba sedacích souprav a postelí Realizace interiéru veřejných prostor, kaváren, relaxačních nebo jídelních zón.

Zahradní služby Zlín Návrhy, realizace zeleně. Údržba stávající zeleně. Terénní úpravy. Drobné stavební práce.

Grafické návrhy, eshop, internetový obchod, prodej, montáže: - dekorace do interiéru - vánoční výzdoba, dekorace - 3D figury, dekorace do dětského koutku, na dětská hřiště. - výzdoba pro města a obce, výzdoba vánočních trhů Pronájem dekorace.

Péče o stromy a zeleň: - řezy - zdravotní, bezpečnostní, redukční, stabilizační - vázání korun stromů - rizikové kácení. Další služby. - frézování pařezů - štěpkování dřevní hmoty - postřik jmelí.

Firma UPOSS, spol. s r.o. se již více než 30 let zabývá komplexní projektovou a inženýrskou činností.  V rámci našich služeb nabízíme zpracování předprojektových a projektových dokumentací staveb nejrůznějšího charakteru. Současně také nabízíme služby v oblasti realizací staveb, a to ve spolupráci se stavebními firmami ve Zlínském kraji. ...

Revize, montáže: -elektrická zařízení -nářadí a spotřebiče -stroje Zabezpeční budov Kamerové systémy Školení elektrotechniků