Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovový nábytek -archivační nábytek -dílenský nábytek -kancelářské -šatníky -kartotéky, lístkovnice -výkresové skříně Přímý dovozce: -nábytek KODRETA: -chromovaný sedací nábytek

Maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil: -polštáře, peřiny -prostěradla -povlečení krep, bavlna, flanel -povlaky -ručníky, utěrky -teflonové ubrusy -záclony -dekorační látky.

Truhlářství František Kedra sídlící v okrese Zlín se převážně zabývá výrobou atypických stolařských výrobků. Provádíme kompletní stolařskou výrobu pro interiéry, a to jak z lepených materiálů (lamino apod.), tak z masivu a na objednávku vyrábíme také exteriérové prvky (pergoly, zábradlí, vrata, ...). Snažíme se o maximální kvalitu výrobků i o ...

Akvarel, malba a digitální grafické práce: - semináře - obrazy na prodej - tvorba na zakázku.

Realitní činnost: - prodej nemovitostí - nákup nemovitostí - pronájem nemovitostí.

Distributor, prodejce výrobků značky SANITY SWISS pro Českou a Slovenskou republiku: - sprchové kouty, vaničky - vany z mramoru - vodovodních baterie - sprchovací sety.

osobní sklad - nechce figurovat pod tímto názvem společnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -střešní okna VELUX -profily

Zastoupení dánské firmy DEVI. Dodávka, prodej, montáže, instalace: -elektrické podlahové vytápění -tepelné čerpadla vzduch-vzduch -klimatizace. Projektování, dodávka, montáže: -měření a regulace MaR, měřící a regulační systémy HONEYWELL -zabezpečovací systémy -protipožární systémy.

Drobné stavební práce. Realizace: - lité podlahy - podlahové topení. Prodej, dodávka: - stavebního materiálu.

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Truhlářství, stavební práce a pila Zakázková dřevovýroba: -dveře -interiérový i exteriérový nábytek -kuchyňské linky -altány, pergoly, přístřešky -dřevěné obklady -schody, schodiště -ploty, treláže. Pořez kulatiny. Prodej řeziva.

Kompletní realizace vnitřních a venkovních krbů, od návrhu po samotnou stavbu. Dále provádíme stavbu a instalaci krbových a kachlových kamen a sporáků. V našem e-shopu si můžete prohlédnout či zakoupit krbové vložky, krbová a kachlová kamna od prověřených výrobců Spartherm (Německo) a Romotop (ČR).

Výroba, šití, prodej: - polštářky - bylinkové polštáře - kapsáře - obaly na kapesníčky. - ručníky, osušky se jménem.

Truhlářství a stolářství: - zakázková výroba nábytku.

Projekční kancelář. Projekční činnnost, projektování: -projektování v investiční výstavbě -inženýrská činnost. -architektonické studie. -projekty interiérů.

Maloobchod, prodej: - moderní obrazy a tisky na plátně - bytový textil - moderní i stylové dekorace - dárkové zboží - ubrusy, přehozy - sezónní dekorace - tašky Reisenthel - dárková kosmetika.

Společnost DVEŘE a PODLAHY s.r.o. se sídlem ve Zlíně dlouhodobě působí v oblasti prodeje a montáží dveří, podlahových materiálů, obvodových a kobercových lišt, kování a dalšího sortimentu. Zajišťujeme renovaci i pokládku interiérových a terasových podlah i montáž vchodových dveří. Dveře značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA -interiérové ...

Firma SEA Zlín s.r.o se zabývá výrobou kotlů a rekonstrukcí kotelen - komplexní dodávka, montáž a servis. Jako Zlínská firma s dlouhodobými zkušenostmi se zabýváme rekonstrukcí kotelen, včetně dodávky a montáže tlakových zařízení, plynových rozvodů a plynovodů. Jsme certifikovaní specialisté na výrobu kotlů ...

Výroba, montáže: -chladírenské, mrazírenské dveře (do -50°C) - izolované dveře do vytápěných nebo vychlazovaných prostor: -jednokřídlé, dvoukřídlové, posuvné v různých sílách izolací a druhů těsnění -s povrchem z pozinkovaného plechu síly 0, 5 mm lakovaným barvou s potravinářským atestem nebo z nerezového plechu síly 0, 5 mm ...

Oděvy: - pracovní oděvy a obuv do: - zdravotnictví, restaurací, pro potravinářství, úklid, pro pečovatelky - ložní povlečení, froté prostěradel, ručníků, utěrek, fleesové oděvy. Poskytujeme náhradní plnění.

Hodinový manžel. Služby: - drobné opravy a práce v domácnosti - montáž nábytku a elektrických spotřebičů - malířské a natěračské práce - drobné instalatérské práce, zednické práce - venkovní práce v okolí domu. Úklid. Doprava a stěhování. Zapůjčení přívěsných vozíků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -ložiska, brusné kotouče, řetězy, kotevní technika.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na míru - kuchyně - bytový nábytek - kancelářský nábytek - ordinace - hotely